Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Rosor och afternoon tea för tankarna till traditionell engelsk inredning. Med klara och ljusa färgtoner får du en modern och krispig känsla.Rosor och afternoon tea för tankarna till traditionell engelsk inredning. Med klara och ljusa färgtoner får du en modern och krispig känsla.Rosor och afternoon tea för tankarna till traditionell engelsk inredning. Med klara och ljusa färgtoner får du en modern och krispig känsla.
Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger.Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger.Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger.
Inne blir ute och ute blir inne, speciellt när färgerna är blå. Himmelsblått och havstoner mixas fint med naturmaterial.Inne blir ute och ute blir inne, speciellt när färgerna är blå. Himmelsblått och havstoner mixas fint med naturmaterial.Inne blir ute och ute blir inne, speciellt när färgerna är blå. Himmelsblått och havstoner mixas fint med naturmaterial.
Rustik romantik! Mixade textilier, mönstrad keramik och massor av blommor ger en ljuvligt lantlig känsla. Inred med många kuddar och njut av en en kopp te i soffan.Rustik romantik! Mixade textilier, mönstrad keramik och massor av blommor ger en ljuvligt lantlig känsla. Inred med många kuddar och njut av en en kopp te i soffan.Rustik romantik! Mixade textilier, mönstrad keramik och massor av blommor ger en ljuvligt lantlig känsla. Inred med många kuddar och njut av en en kopp te i soffan.
Tapetsera med somriga blommor och inred med möbler som passar lika bra ute som inne. Med vintagemöbler blir stilen fulländad.Tapetsera med somriga blommor och inred med möbler som passar lika bra ute som inne. Med vintagemöbler blir stilen fulländad.Tapetsera med somriga blommor och inred med möbler som passar lika bra ute som inne. Med vintagemöbler blir stilen fulländad.
Ljusa möbler och inredning i vitt, beigt och ljust trä. Med en mörkare tapet på väggarna lyfts möbler och
detaljer fram och ett vackert mönstrat golv ger liv åt rummet.Ljusa möbler och inredning i vitt, beigt och ljust trä. Med en mörkare tapet på väggarna lyfts möbler och
detaljer fram och ett vackert mönstrat golv ger liv åt rummet.Ljusa möbler och inredning i vitt, beigt och ljust trä. Med en mörkare tapet på väggarna lyfts möbler och
detaljer fram och ett vackert mönstrat golv ger liv åt rummet.
Svala toner! Krispigt vitt och fina detaljer. Hyllade ljusstaken Gloria från Klong. Stor vas från Hay. Soffbord med terrazzoskiva och tvinnade ben från Norrman Copenhagen.Svala toner! Krispigt vitt och fina detaljer. Hyllade ljusstaken Gloria från Klong. Stor vas från Hay. Soffbord med terrazzoskiva och tvinnade ben från Norrman Copenhagen.Svala toner! Krispigt vitt och fina detaljer. Hyllade ljusstaken Gloria från Klong. Stor vas från Hay. Soffbord med terrazzoskiva och tvinnade ben från Norrman Copenhagen.
Skandinavisk stil i svala toner. Pläd med bollfrans från Indiska. Svängd soffa från Mio. Soffbord i lackad ek från EM.Skandinavisk stil i svala toner. Pläd med bollfrans från Indiska. Svängd soffa från Mio. Soffbord i lackad ek från EM.Skandinavisk stil i svala toner. Pläd med bollfrans från Indiska. Svängd soffa från Mio. Soffbord i lackad ek från EM.
Brända toner! Mixa grå nyanser med rostrött och rosa. Fyll på med blommor, gröna växter, lampor och ljus för en levande känsla.Brända toner! Mixa grå nyanser med rostrött och rosa. Fyll på med blommor, gröna växter, lampor och ljus för en levande känsla.Brända toner! Mixa grå nyanser med rostrött och rosa. Fyll på med blommor, gröna växter, lampor och ljus för en levande känsla.
Milda pasteller, mixade mönster, koppar, mässing och gröna växter ger en härlig känsla till rummet.Milda pasteller, mixade mönster, koppar, mässing och gröna växter ger en härlig känsla till rummet.Milda pasteller, mixade mönster, koppar, mässing och gröna växter ger en härlig känsla till rummet.
Naturnära! Blått och vitt är en klassisk kombination. Här har vi kombinerat med detaljer i gediget trä, skinn och jute. Dekorera med målade ramar för en personlig stil.Naturnära! Blått och vitt är en klassisk kombination. Här har vi kombinerat med detaljer i gediget trä, skinn och jute. Dekorera med målade ramar för en personlig stil.Naturnära! Blått och vitt är en klassisk kombination. Här har vi kombinerat med detaljer i gediget trä, skinn och jute. Dekorera med målade ramar för en personlig stil.
Skön skärgårdsstil. Blå detaljer, naturmaterial och vitmålad, liggande panel. Soffa från Newport. Soffbord från Madame Stoltz. Safaristolarna ger rummet en avslappnad känsla.Skön skärgårdsstil. Blå detaljer, naturmaterial och vitmålad, liggande panel. Soffa från Newport. Soffbord från Madame Stoltz. Safaristolarna ger rummet en avslappnad känsla.Skön skärgårdsstil. Blå detaljer, naturmaterial och vitmålad, liggande panel. Soffa från Newport. Soffbord från Madame Stoltz. Safaristolarna ger rummet en avslappnad känsla.
Blått och akvarell. Ett somrigt vardagsrum där den vågiga fondtapeten sätter stilen. Tapet Eco earth water line från Mr Perswall. Soffbord Accent med marmorskiva från Inneboende.Blått och akvarell. Ett somrigt vardagsrum där den vågiga fondtapeten sätter stilen. Tapet Eco earth water line från Mr Perswall. Soffbord Accent med marmorskiva från Inneboende.Blått och akvarell. Ett somrigt vardagsrum där den vågiga fondtapeten sätter stilen. Tapet Eco earth water line från Mr Perswall. Soffbord Accent med marmorskiva från Inneboende.
Romantisk och lyxig stil! Blommiga tapeter,
möbler och inredningsaccesoarer i sammet och siden skapar rätt
känsla. Dekorera med gröna växter, kvistar och snittblommor.Romantisk och lyxig stil! Blommiga tapeter,
möbler och inredningsaccesoarer i sammet och siden skapar rätt
känsla. Dekorera med gröna växter, kvistar och snittblommor.Romantisk och lyxig stil! Blommiga tapeter,
möbler och inredningsaccesoarer i sammet och siden skapar rätt
känsla. Dekorera med gröna växter, kvistar och snittblommor.
Mässing i både inredningsdetaljer och på möbler är fint till den romantiska stilen. Textiler i siden och sammet i nyanser av mossgrönt och lejongult ger enombonad känsla ihop med en storblommig tapet.Mässing i både inredningsdetaljer och på möbler är fint till den romantiska stilen. Textiler i siden och sammet i nyanser av mossgrönt och lejongult ger enombonad känsla ihop med en storblommig tapet.Mässing i både inredningsdetaljer och på möbler är fint till den romantiska stilen. Textiler i siden och sammet i nyanser av mossgrönt och lejongult ger enombonad känsla ihop med en storblommig tapet.
Våga måla en mörkare väggfärg i vardagsrummet – den gröna kulören är fin till mjuka pasteller. Pigga upp med metaller och glasdetaljer.Våga måla en mörkare väggfärg i vardagsrummet – den gröna kulören är fin till mjuka pasteller. Pigga upp med metaller och glasdetaljer.Våga måla en mörkare väggfärg i vardagsrummet – den gröna kulören är fin till mjuka pasteller. Pigga upp med metaller och glasdetaljer.
Skapa en lyxigt romantisk
stil med carraramarmor och blank mässing.
Mixa mjuka sandtoner, blekrosa pasteller och
dramatiskt svart – och låt maffiga växter ta plats. Tavlor Skata och Korp av Karl Mårtens.Skapa en lyxigt romantisk
stil med carraramarmor och blank mässing.
Mixa mjuka sandtoner, blekrosa pasteller och
dramatiskt svart – och låt maffiga växter ta plats. Tavlor Skata och Korp av Karl Mårtens.Skapa en lyxigt romantisk
stil med carraramarmor och blank mässing.
Mixa mjuka sandtoner, blekrosa pasteller och
dramatiskt svart – och låt maffiga växter ta plats. Tavlor Skata och Korp av Karl Mårtens.
Knalligt, pastelligt och bulliga former. Våga använda färg i inredningen. Kombinera pasteller i olika kulörer och lägg till en färgstark accentfärg. Eller utgå från en vacker textil och plocka upp färgskalan i möbler och accessoarer.Knalligt, pastelligt och bulliga former. Våga använda färg i inredningen. Kombinera pasteller i olika kulörer och lägg till en färgstark accentfärg. Eller utgå från en vacker textil och plocka upp färgskalan i möbler och accessoarer.Knalligt, pastelligt och bulliga former. Våga använda färg i inredningen. Kombinera pasteller i olika kulörer och lägg till en färgstark accentfärg. Eller utgå från en vacker textil och plocka upp färgskalan i möbler och accessoarer.
Vintervitt, isblått och naturfärger ger ett lugnt och vilsamt hem. Skapa harmoni med detaljer i trä, glas och zink. Fårskinn, ull och linne ger en varm och ombonad stil.Vintervitt, isblått och naturfärger ger ett lugnt och vilsamt hem. Skapa harmoni med detaljer i trä, glas och zink. Fårskinn, ull och linne ger en varm och ombonad stil.Vintervitt, isblått och naturfärger ger ett lugnt och vilsamt hem. Skapa harmoni med detaljer i trä, glas och zink. Fårskinn, ull och linne ger en varm och ombonad stil.
Behagligt. Skira pasteller, mixade mönster, naturmaterial och gröna växter. Soffbord i vitoljad ek från Norrgavel. Stor glasvas Pallo från Garbo interior.Behagligt. Skira pasteller, mixade mönster, naturmaterial och gröna växter. Soffbord i vitoljad ek från Norrgavel. Stor glasvas Pallo från Garbo interior.Behagligt. Skira pasteller, mixade mönster, naturmaterial och gröna växter. Soffbord i vitoljad ek från Norrgavel. Stor glasvas Pallo från Garbo interior.
Björk, rotting, kork och linne! Tillsammans med jordfärger som terrakotta och grågrönlera skapar du rogivande rum. Och glöm inte att addera massor av gröna växter för en ombonad känsla.Björk, rotting, kork och linne! Tillsammans med jordfärger som terrakotta och grågrönlera skapar du rogivande rum. Och glöm inte att addera massor av gröna växter för en ombonad känsla.Björk, rotting, kork och linne! Tillsammans med jordfärger som terrakotta och grågrönlera skapar du rogivande rum. Och glöm inte att addera massor av gröna växter för en ombonad känsla.
Ombonat vardagsrum i vita toner. Mjuka textilier och runda soffbord och gröna växter mjukar upp de raka linjerna.Ombonat vardagsrum i vita toner. Mjuka textilier och runda soffbord och gröna växter mjukar upp de raka linjerna.Ombonat vardagsrum i vita toner. Mjuka textilier och runda soffbord och gröna växter mjukar upp de raka linjerna.
Mixade mönster och toner av gult och blått. Det här vardagsrummet är inrett med möbler som passar både inne och i uterummet. Kuddar från Afroart.Mixade mönster och toner av gult och blått. Det här vardagsrummet är inrett med möbler som passar både inne och i uterummet. Kuddar från Afroart.Mixade mönster och toner av gult och blått. Det här vardagsrummet är inrett med möbler som passar både inne och i uterummet. Kuddar från Afroart.
Vardagsrum i mjuka pasteller. Blanda in marmor och mässing för en lyxig stil. Marmorbord från Mio. Matta från Plan 1.Vardagsrum i mjuka pasteller. Blanda in marmor och mässing för en lyxig stil. Marmorbord från Mio. Matta från Plan 1.Vardagsrum i mjuka pasteller. Blanda in marmor och mässing för en lyxig stil. Marmorbord från Mio. Matta från Plan 1.
Miami style! Inred med glassiga pasteller. Blanda gult och rosa och lägg till lyxiga detaljer och palmblad. Tvåsitssoffa Knopparp från Ikea. Växter från Plantagen.Miami style! Inred med glassiga pasteller. Blanda gult och rosa och lägg till lyxiga detaljer och palmblad. Tvåsitssoffa Knopparp från Ikea. Växter från Plantagen.Miami style! Inred med glassiga pasteller. Blanda gult och rosa och lägg till lyxiga detaljer och palmblad. Tvåsitssoffa Knopparp från Ikea. Växter från Plantagen.
Glatt och hemtrevligt. Vardagsrum med en vit bas och färggstarka detaljer, flätade möbler och gröna växter. Soffbord Sandhaug i två storlekar från Ikea.Glatt och hemtrevligt. Vardagsrum med en vit bas och färggstarka detaljer, flätade möbler och gröna växter. Soffbord Sandhaug i två storlekar från Ikea.Glatt och hemtrevligt. Vardagsrum med en vit bas och färggstarka detaljer, flätade möbler och gröna växter. Soffbord Sandhaug i två storlekar från Ikea.
På soffan från Ilva ligger indiska täcken i härliga färger och mönster. Cremefärgad fåtölj från Boolia. Runt soffbord Cocoon från Design by us.På soffan från Ilva ligger indiska täcken i härliga färger och mönster. Cremefärgad fåtölj från Boolia. Runt soffbord Cocoon från Design by us.På soffan från Ilva ligger indiska täcken i härliga färger och mönster. Cremefärgad fåtölj från Boolia. Runt soffbord Cocoon från Design by us.
Metaller och pasteller. Skapa en lyxigt ombonad känsla i vardagsrummet med detaljer i mässing och dova pastelltoner. Marmorbord från OX Denmarq.Metaller och pasteller. Skapa en lyxigt ombonad känsla i vardagsrummet med detaljer i mässing och dova pastelltoner. Marmorbord från OX Denmarq.Metaller och pasteller. Skapa en lyxigt ombonad känsla i vardagsrummet med detaljer i mässing och dova pastelltoner. Marmorbord från OX Denmarq.
Grått är det nya vita. Och att inreda med böcker ger en personlig stil.Grått är det nya vita. Och att inreda med böcker ger en personlig stil.Grått är det nya vita. Och att inreda med böcker ger en personlig stil.
Pampig mix. Tavlan Fiesta är målad av konstnären Charlotte Olsson. Soffbordet Tavolo con ruote i glas från italienska Fontana arte är en designklassiker från 1980.Pampig mix. Tavlan Fiesta är målad av konstnären Charlotte Olsson. Soffbordet Tavolo con ruote i glas från italienska Fontana arte är en designklassiker från 1980.Pampig mix. Tavlan Fiesta är målad av konstnären Charlotte Olsson. Soffbordet Tavolo con ruote i glas från italienska Fontana arte är en designklassiker från 1980.
Grått, mönstrat och varma metaller. Soffa Ektorp från Ikea. Soffbord från Granit. Matta Cirkus från Armadillo.Grått, mönstrat och varma metaller. Soffa Ektorp från Ikea. Soffbord från Granit. Matta Cirkus från Armadillo.Grått, mönstrat och varma metaller. Soffa Ektorp från Ikea. Soffbord från Granit. Matta Cirkus från Armadillo.
Låt ljuvliga fjäderlampan Eos från Vita sätta stilen i det lyxigt drömmiga vardagsrummet. Howardsoffa från Mio. Kruka i mässing och växt från Floristkompaniet. Rosa sittpuff från Två sekeler.Låt ljuvliga fjäderlampan Eos från Vita sätta stilen i det lyxigt drömmiga vardagsrummet. Howardsoffa från Mio. Kruka i mässing och växt från Floristkompaniet. Rosa sittpuff från Två sekeler.Låt ljuvliga fjäderlampan Eos från Vita sätta stilen i det lyxigt drömmiga vardagsrummet. Howardsoffa från Mio. Kruka i mässing och växt från Floristkompaniet. Rosa sittpuff från Två sekeler.
Blått i fokus på stora möbler och mindre detaljer. Tvåsitssoffa Stocksund med klädsel Ljungen från Ikea. Quiltad pläd från Afroart.Blått i fokus på stora möbler och mindre detaljer. Tvåsitssoffa Stocksund med klädsel Ljungen från Ikea. Quiltad pläd från Afroart.Blått i fokus på stora möbler och mindre detaljer. Tvåsitssoffa Stocksund med klädsel Ljungen från Ikea. Quiltad pläd från Afroart.
Piggt med gult och grönt tillsammans.Piggt med gult och grönt tillsammans.Piggt med gult och grönt tillsammans.
Varm känsla! Det här är inredaren Lulu Carters vardagsrum. Kuddarna är en blandning av antikt och nytt. De handknutna mattorna och kelimkuddarna kommer från Marocko.Varm känsla! Det här är inredaren Lulu Carters vardagsrum. Kuddarna är en blandning av antikt och nytt. De handknutna mattorna och kelimkuddarna kommer från Marocko.Varm känsla! Det här är inredaren Lulu Carters vardagsrum. Kuddarna är en blandning av antikt och nytt. De handknutna mattorna och kelimkuddarna kommer från Marocko.
Stilrent. En vacker tavelvägg, höga bröstlister och stuckatur.Stilrent. En vacker tavelvägg, höga bröstlister och stuckatur.Stilrent. En vacker tavelvägg, höga bröstlister och stuckatur.
Dramatiskt med lila, guld, svart och zebramönster.Dramatiskt med lila, guld, svart och zebramönster.Dramatiskt med lila, guld, svart och zebramönster.
Sommarstiligt med mycket vitt, beige och blått. Detaljer i trä, korg och rotting.Sommarstiligt med mycket vitt, beige och blått. Detaljer i trä, korg och rotting.Sommarstiligt med mycket vitt, beige och blått. Detaljer i trä, korg och rotting.
Klassiskt snyggt med blått och vitt i vardagsrummet.Klassiskt snyggt med blått och vitt i vardagsrummet.Klassiskt snyggt med blått och vitt i vardagsrummet.
Lantligt och romantiskt. Nytt och begagnat gör hemmet mer personligt.Lantligt och romantiskt. Nytt och begagnat gör hemmet mer personligt.Lantligt och romantiskt. Nytt och begagnat gör hemmet mer personligt.
Rustikt och ombonat till vita väggar. Orange, brunt och tuffa etniska mönster ger en varm känsla.Rustikt och ombonat till vita väggar. Orange, brunt och tuffa etniska mönster ger en varm känsla.Rustikt och ombonat till vita väggar. Orange, brunt och tuffa etniska mönster ger en varm känsla.
Ta in naturen! Lått väggarna blomma. Tapet Anniversary, Papagayocream, Björklund & Wingqvist.Ta in naturen! Lått väggarna blomma. Tapet Anniversary, Papagayocream, Björklund & Wingqvist.Ta in naturen! Lått väggarna blomma. Tapet Anniversary, Papagayocream, Björklund & Wingqvist.
Naturnära och harmoniskt med påfågelblått.Naturnära och harmoniskt med påfågelblått.Naturnära och harmoniskt med påfågelblått.
Rustik och lyxigt med naturfärger och en naturtrogen tapet.Rustik och lyxigt med naturfärger och en naturtrogen tapet.Rustik och lyxigt med naturfärger och en naturtrogen tapet.
Mys framför brasan i våriga pasteller.Mys framför brasan i våriga pasteller.Mys framför brasan i våriga pasteller.
Sober elegans i svart och beige.Sober elegans i svart och beige.Sober elegans i svart och beige.
Romantiskt och färgstarkt med fina vintagemöbler.Romantiskt och färgstarkt med fina vintagemöbler.Romantiskt och färgstarkt med fina vintagemöbler.
Dramatisk i blågröna toner! Låt en vacker tavla sätta stilen och matcha med mörka väggar och en maffig bukett.Dramatisk i blågröna toner! Låt en vacker tavla sätta stilen och matcha med mörka väggar och en maffig bukett.Dramatisk i blågröna toner! Låt en vacker tavla sätta stilen och matcha med mörka väggar och en maffig bukett.
Hemtrevligt och ombonat med mjuka toner av rosa och gräddvitt.Hemtrevligt och ombonat med mjuka toner av rosa och gräddvitt.Hemtrevligt och ombonat med mjuka toner av rosa och gräddvitt.
Härlig vardagrum inspirerat av höstens skördefest! Bladgrönt, pumpaorange och rödlöksrött.Härlig vardagrum inspirerat av höstens skördefest! Bladgrönt, pumpaorange och rödlöksrött.Härlig vardagrum inspirerat av höstens skördefest! Bladgrönt, pumpaorange och rödlöksrött.
1 AV 50
Rosor och afternoon tea för tankarna till traditionell engelsk inredning. Med klara och ljusa färgtoner får du en modern och krispig känsla.
Foto: Anna Skoog Styling: Annette Eriksson
2 AV 50
Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
3 AV 50
Inne blir ute och ute blir inne, speciellt när färgerna är blå. Himmelsblått och havstoner mixas fint med naturmaterial.
Foto: Michael Förster Styling: Frida Svahn
4 AV 50
Rustik romantik! Mixade textilier, mönstrad keramik och massor av blommor ger en ljuvligt lantlig känsla. Inred med många kuddar och njut av en en kopp te i soffan.
Foto: Joachim Belaieff Styling: Josephine Carr
5 AV 50
Tapetsera med somriga blommor och inred med möbler som passar lika bra ute som inne. Med vintagemöbler blir stilen fulländad.
Foto: Joachim Belaieff Styling: Maria Löw
6 AV 50
Ljusa möbler och inredning i vitt, beigt och ljust trä. Med en mörkare tapet på väggarna lyfts möbler och detaljer fram och ett vackert mönstrat golv ger liv åt rummet.
Foto: Michael Förster Styling: Frida Svahn
7 AV 50
Svala toner! Krispigt vitt och fina detaljer. Hyllade ljusstaken Gloria från Klong. Stor vas från Hay. Soffbord med terrazzoskiva och tvinnade ben från Norrman Copenhagen.
Foto: Joachim Belaieff Styling: Maria Löw
8 AV 50
Skandinavisk stil i svala toner. Pläd med bollfrans från Indiska. Svängd soffa från Mio. Soffbord i lackad ek från EM.
Foto: Michael Förster Styling: Frida Svahn
9 AV 50
Brända toner! Mixa grå nyanser med rostrött och rosa. Fyll på med blommor, gröna växter, lampor och ljus för en levande känsla.
Foto: Joachim Belaieff Styling: Maria Löw
10 AV 50
Milda pasteller, mixade mönster, koppar, mässing och gröna växter ger en härlig känsla till rummet.
Foto: Magnus Selander Styling: Sania Hedengren och Susanna Zacke
11 AV 50
Naturnära! Blått och vitt är en klassisk kombination. Här har vi kombinerat med detaljer i gediget trä, skinn och jute. Dekorera med målade ramar för en personlig stil.
Foto: Michael Förster Styling: Frida Svahn
12 AV 50
Skön skärgårdsstil. Blå detaljer, naturmaterial och vitmålad, liggande panel. Soffa från Newport. Soffbord från Madame Stoltz. Safaristolarna ger rummet en avslappnad känsla.
Foto: Ann-Charlotte Fägerlind
13 AV 50
Blått och akvarell. Ett somrigt vardagsrum där den vågiga fondtapeten sätter stilen. Tapet Eco earth water line från Mr Perswall. Soffbord Accent med marmorskiva från Inneboende.
Foto: Joachim Belaieff
14 AV 50
Romantisk och lyxig stil! Blommiga tapeter, möbler och inredningsaccesoarer i sammet och siden skapar rätt känsla. Dekorera med gröna växter, kvistar och snittblommor.
Foto: Joachim Belaieff Styling: Maria Löw
15 AV 50
Mässing i både inredningsdetaljer och på möbler är fint till den romantiska stilen. Textiler i siden och sammet i nyanser av mossgrönt och lejongult ger enombonad känsla ihop med en storblommig tapet.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
16 AV 50
Våga måla en mörkare väggfärg i vardagsrummet – den gröna kulören är fin till mjuka pasteller. Pigga upp med metaller och glasdetaljer.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
17 AV 50
Skapa en lyxigt romantisk stil med carraramarmor och blank mässing. Mixa mjuka sandtoner, blekrosa pasteller och dramatiskt svart – och låt maffiga växter ta plats. Tavlor Skata och Korp av Karl Mårtens.
Foto: Cornelia Nordström Styling Kristina Arvline och Lena Frank
18 AV 50
Knalligt, pastelligt och bulliga former. Våga använda färg i inredningen. Kombinera pasteller i olika kulörer och lägg till en färgstark accentfärg. Eller utgå från en vacker textil och plocka upp färgskalan i möbler och accessoarer.
Foto: Joachim Belaieff
19 AV 50
Vintervitt, isblått och naturfärger ger ett lugnt och vilsamt hem. Skapa harmoni med detaljer i trä, glas och zink. Fårskinn, ull och linne ger en varm och ombonad stil.
Foto: LIna Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
20 AV 50
Behagligt. Skira pasteller, mixade mönster, naturmaterial och gröna växter. Soffbord i vitoljad ek från Norrgavel. Stor glasvas Pallo från Garbo interior.
Foto: Lina Eidenberg Adamo
21 AV 50
Björk, rotting, kork och linne! Tillsammans med jordfärger som terrakotta och grågrönlera skapar du rogivande rum. Och glöm inte att addera massor av gröna växter för en ombonad känsla.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
22 AV 50
Ombonat vardagsrum i vita toner. Mjuka textilier och runda soffbord och gröna växter mjukar upp de raka linjerna.
Foto: Michael Förster Styling: Frida Svahn
23 AV 50
Mixade mönster och toner av gult och blått. Det här vardagsrummet är inrett med möbler som passar både inne och i uterummet. Kuddar från Afroart.
Foto: Joachim Belaieff
24 AV 50
Vardagsrum i mjuka pasteller. Blanda in marmor och mässing för en lyxig stil. Marmorbord från Mio. Matta från Plan 1.
Foto: Joachim Belaieff
25 AV 50
Miami style! Inred med glassiga pasteller. Blanda gult och rosa och lägg till lyxiga detaljer och palmblad. Tvåsitssoffa Knopparp från Ikea. Växter från Plantagen.
Foto: Lina Eidenberg Adamo
26 AV 50
Glatt och hemtrevligt. Vardagsrum med en vit bas och färggstarka detaljer, flätade möbler och gröna växter. Soffbord Sandhaug i två storlekar från Ikea.
Foto: Lina Edienberg Adamo
27 AV 50
På soffan från Ilva ligger indiska täcken i härliga färger och mönster. Cremefärgad fåtölj från Boolia. Runt soffbord Cocoon från Design by us.
Foto: Jonas Lundberg
28 AV 50
Metaller och pasteller. Skapa en lyxigt ombonad känsla i vardagsrummet med detaljer i mässing och dova pastelltoner. Marmorbord från OX Denmarq.
Foto: Lina Eidenberg Adamo
29 AV 50
Grått är det nya vita. Och att inreda med böcker ger en personlig stil.
30 AV 50
Pampig mix. Tavlan Fiesta är målad av konstnären Charlotte Olsson. Soffbordet Tavolo con ruote i glas från italienska Fontana arte är en designklassiker från 1980.
Foto: Ann-Charlotte Fägerlind
31 AV 50
Grått, mönstrat och varma metaller. Soffa Ektorp från Ikea. Soffbord från Granit. Matta Cirkus från Armadillo.
Foto: Magnus Selander Styling: Sania Hedengren och Susanna Zacke
32 AV 50
Låt ljuvliga fjäderlampan Eos från Vita sätta stilen i det lyxigt drömmiga vardagsrummet. Howardsoffa från Mio. Kruka i mässing och växt från Floristkompaniet. Rosa sittpuff från Två sekeler.
Foto: Lina Eidenberg Adamo
33 AV 50
Blått i fokus på stora möbler och mindre detaljer. Tvåsitssoffa Stocksund med klädsel Ljungen från Ikea. Quiltad pläd från Afroart.
Foto: Magnus Selander
34 AV 50
Piggt med gult och grönt tillsammans.
35 AV 50
Varm känsla! Det här är inredaren Lulu Carters vardagsrum. Kuddarna är en blandning av antikt och nytt. De handknutna mattorna och kelimkuddarna kommer från Marocko.
36 AV 50
Stilrent. En vacker tavelvägg, höga bröstlister och stuckatur.
Foto: Jonas Lundberg
37 AV 50
Dramatiskt med lila, guld, svart och zebramönster.
Foto: Jonas Lundberg
38 AV 50
Sommarstiligt med mycket vitt, beige och blått. Detaljer i trä, korg och rotting.
39 AV 50
Klassiskt snyggt med blått och vitt i vardagsrummet.
40 AV 50
Lantligt och romantiskt. Nytt och begagnat gör hemmet mer personligt.
41 AV 50
Rustikt och ombonat till vita väggar. Orange, brunt och tuffa etniska mönster ger en varm känsla.
42 AV 50
Ta in naturen! Lått väggarna blomma. Tapet Anniversary, Papagayocream, Björklund & Wingqvist.
43 AV 50
Naturnära och harmoniskt med påfågelblått.
Foto: Lina Eidenberg Adamo
44 AV 50
Rustik och lyxigt med naturfärger och en naturtrogen tapet.
45 AV 50
Mys framför brasan i våriga pasteller.
Foto: Magnus Selander
46 AV 50
Sober elegans i svart och beige.
Foto: Joachim Belaieff
47 AV 50
Romantiskt och färgstarkt med fina vintagemöbler.
48 AV 50
Dramatisk i blågröna toner! Låt en vacker tavla sätta stilen och matcha med mörka väggar och en maffig bukett.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
49 AV 50
Hemtrevligt och ombonat med mjuka toner av rosa och gräddvitt.
Foto: Styling: Frida Svahn
50 AV 50
Härlig vardagrum inspirerat av höstens skördefest! Bladgrönt, pumpaorange och rödlöksrött.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin

50 vackra vardagsrum du kan inspireras av

Vardagsrum i romantisk stil, modern stil, klassisk stil eller kanske naturstil?

Vi har samlat 50 fantastiska vardagsrum att bli inspirerad av. Bläddra dig genom bildspelet ovan för att kika in i vardagsrum i alla stilar.

Här kan du till exempel se hur vardagsrummet ser ut på Haga slott och hemma hos inredaren Lulu Carter!

Att hitta rätt stil till sitt vardagsrum är inte alltid så lätt. Men ett klassiskt tips är att börja med soffan.

NYHET! Här hittar du LEVA&BO:s inredningskurser

Välja soffa

En soffa brukar vara rummets största investering och är också den möbel som sätter störst prägel på rummet. Ska vardagsrummet bjuda på skönt soffhäng eller ge plats för finfika? Eller kanske både och.

Välj en soffa som sticker ut och har en viss inredningsstil och som sedan sätter stilen på övrig inredning. Eller så väljer du en neutralare och mer stilren variant som kan smälta in och anpassas till olika stilar efter vilka kuddar du väljer.

Vänd gärna soffan åt det håll som man går in i rummet. Lite som en inbjudande famn!

Här hittar du 22 underbara drömsoffor!

LÄS OCKSÅ: Mer om soffor!

Samma soffa – olika stil.Samma soffa – olika stil.Samma soffa – olika stil.
Samma soffa – olika stil. Foto: Joachim Belaieff

Välj inredningsstil

Vilken inredningsstil vill du ha? Har du inte hittat din stil ännu, så är det helt okej att kopiera någon annans stil. Leta inspiration från inredningstidningar som LEVA & BO och från nätet! Inget hem blir ändå aldrig särskilt likt någon annans när man väl lagt till personliga prylar och inredningsdetaljer. Många av oss inreder faktiskt lite som vi klär oss. Och ett säkert tips brukar vara att blanda gammalt med nytt. Köp inte för många möbler eller prylar från samma ställe. Ett "kataloghem" ser så opersonligt ut.

LÄS OCKSÅ: Mer om inredning!

Färgval och nyanser

Nästa grej man bör tänka på är att välja vilka färger man vill ha i rummet. Ett bra tips är att utgå från någon inredningsdetalj man älskar. Det kan vara en tavla, en tapet, älsklingsfåtöljen, en vacker kudde eller färgen på mattan.

Välj en färg och låt den sedan vara den röda tråden i rummet. Sedan kan du lägga till färger i samma nyanser. Eller förstås bryta av med någon helt annan färg om det är en färgglad stil du gillar.

LÄS OCKSÅ: Mer om tapeter!

Inred med konst

Glöm inte väggarna! Tavlor och affischer hjälper till att skapa ett persoligt och ombonat hem och kan förstärka en inredningsstil. Välj ut ett par härliga motiv! Matcha sen kuddar, plädar och möbler med tonerna i tavlorna. Tänk på att en mjuk väggfärg kan framhäva bilderna och binda ihop inredningen i rummet på ett harmoniskt sätt.

LEVA&BO:s konstgalleri: Se massor av fina motiv HÄR

Utvalda tavlor ger en personlig känsla!Utvalda tavlor ger en personlig känsla!Utvalda tavlor ger en personlig känsla!
Utvalda tavlor ger en personlig känsla! Foto: Joachim Belaieff Styling: Maria Löw

Bra belysning

Lys upp rummet med flera olika ljuskällor som du kan variera efter behov. Var inte rädd för att ösa på med olika lampor, upp till 10 ljuspunkter är helt OK i ett vardagsrum. Blanda lampor som ger bra riktat ljus för tillexempel läsning och lampor som ger allmänbelysning och ett mjukare sken. Lys gärna upp någon inredningsdetalj, en växt eller en tavla. Det ger rummet en mer spännande stämning.

LÄS OCKSÅ: Mer om lampor!

Storlek på matta

En fin matta måste vardagsrummet ha! Här finns förstås massor av modeller att välja bland. Mattan kan också vara den som sätter färgen eller blir mönstervalet för hela rummet. Det är viktigt att inte köpa en för liten matta. Mattan ska rama in möbelgruppen! Soffan bör stå cirka tjugo centimeter in på mattan och mattan ska helst vara lika bred som soffan.

LÄS OCKSÅ: Mer om kuddar!

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Mjuka upp med textilier

Ett sista piff för vardagsrummet är att lägga till textilier. Det ger rummet en varmare och mer inbjudande look. Lägg till mjuka kuddar, gärna i olika storlek, färg och struktur. Vackra och sköna filtar gör rummet extra mysigt. Nu är det inne med gardiner igen när en mer ombonad inredningsstil föredras, men om man vill ha det är en smaksak. Det beror förstås också på vad man för fönster. Stora vackra industrifönster behöver till exempel inga gardiner.

LÄS OCKSÅ:  Mer om gardiner!

Sista piffet

Ett sista tips är att inte övermöblera rummet och att välja inredningsdetaljerna med omsorg. Mindre är oftast mer, som det heter.

LÄS OCKSÅ:

 Här byggs Sveriges dyraste lägenhet
 

 Här är 10 hem du vill ha bara för badrummet
 

 Mäklarens knep: Så vinner du budgivningen