1 av 2: Om du också trängs med barn och partner i sängen kanske det här är något för dig. 365 centimeter är sängen – det vill säga dubbel så stor som en "vanlig" dubbelsäng. Foto: Ace collection
2 av 2: Hela familjen får plats i sängen. Foto: Fotolia

Nu är sängen för HELA familjen här

Upplever du att du inte får tillräckligt med plats i sängen? 

Kanske har du en partner eller barn som breder ut sig? 

Då är det här sängen för dig – två dubbelsängar i en!

Visst är det mysigt att gosa, kanske kolla på tv tillsammans i sängen under kvällen, men sedan vill man gärna sova. Dock är det inte alltid som man får det, långt i från alla kan sova om ens partner eller barn mer eller mindre ligger på en. Nu är lösningen på det problemet här. Eller här – tyvärr säljs sängen bara i USA, men man kan hoppas att något svenskt företag hoppar på tåget och tar hit den.

LÄS OCKSÅ: Snuskiga platser på jobbet du ska undvika

Det här är förstås också mysigt – men också trångt om man sover i en 120 eller 160 centimeter bred säng som den här. Foto: Getty Images

Smakar det så kostar det

Det är amerikanska madrassföretaget Ace som har lanserat sängen "Ace Family Size", som nu blivit viral på nätet. Den är hela 365 centimeter bred, vilket är dubbelt så stor som en vanlig dubbelsäng på 180 centimeter och fyrdubbelt så stor som en vanlig enkelsäng på 90 centimeter. Men smakar det så kostar det – priset för sängen ligger på 33 000 kronor. Fast med tanke på att man får "två" dubbelsängar så kan det kanske vara värt det – frågan är snarare om man har plats för en så bred säng? 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday Rea - 70% rabatt på Leva & Bo! Se erbjudande