Här är sängen som hjälper dig upp på morgonen

BILD SAKNAS

Svårt att komma upp ur sängen på morgnarna?

Då kan den här specialsängen vara något för dig.

Nu blir det aldrig någonsin ”snooze” eller förseningar igen!

Andra har också läst

Att kliva upp ur sängen på morgonen är ett gissel för många. Vi ställer klockan på ”snooze” och somnar om, gång efter annan. Dumt nog, för det gör oss ännu tröttare.

 

LÄS OCKSÅ: Roliga duschdraperiet som håller koll på hur länge du duschar

Du kan styra farten själv

Vissa är nattmänniskor och andra morgonmänniskor, det går inte att komma ifrån. Men, är det ett problem att stiga upp i tid på morgonen, finns nu hjälp på traven att få.

Colin Furze, 32, heter killen från England som har uppfunnit och tillverkat något han kallar ”High Voltage Ejector Bed”. När det är dags att vakna och kliva upp, finns det inget som heter ”nej” eller ”bara fem minuter till”. Sängen kommer bokstavligen att kasta dig upp och ur sängen! Till ljudet av ringande klockor och biltutor. Du kan styra effekten, farten och höjden på det själv.

 

LÄS OCKSÅ: 11 prylar som gör att du knappt behöver lämna sängen

Har tillverkat sängen själv

Idén fick han från sina följare på Youtube (han har egen kanal), och sponsrades av ett kaffemärke, samtidigt som han säger sig vara inspirerad av Walace & Grommit (seriefigurer där en är uppfinnare och den andra hund). Sängen har han helt själv tillverkat i sitt garage.

Colin som tidigare arbetade som rörmokare, kallas numera för ”den galna uppfinnaren”, och gör stor succé både på nätet och i showen ”Gadget Geeks”, på brittiska Sky1, där han är värd.

 

Se den roliga videon ovan.

 

Källa: Boredpanda.com

 

LÄS OCKSÅ: 10 oväntade saker du kan köra i diskmaskinen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande