1 AV 2
Den som har svårt att ta sig upp behöver kanske hjälp på traven. Kanske av träningsklockan som inte stänger av sig förrän du gjort 30 biceps-övningar?
Foto: Gadgetsandgear.com
2 AV 2
Eller kanske baconklockan som fixar bacon till dig lagom till det är dags att gå upp.
Foto: Imgur.com

10 väckarklockor för dig som har svårt att stiga upp

Har du svårt att komma i tid på morgonen?

Snooze-missbruket breder ut sig i världen.

Här är klockorna som får upp dig omedelbums!

Att kliva upp ur sängen på morgonen är den svåraste biten på hela dagen. Varför skulle du någonsin vilja lämna den mjuka, varma sängen för att ta itu med dagens alla bekymmer?

Men som vi alla vet, livet kräver ansvar av oss alla, oavsett om det är skola, arbete eller familj. Och det finns en hel del hjälp att få på traven.

Med dessa väckarklockor kommer du aldrig mer att kunna snooza, och inte ens vilja ligga kvar i sängen!

 

Ligger du hellre kvar?

Här är 11 prylar som gör att du knappt behöver lämna sängen.

 

1. Träningsklockan

Foto: Gadgetsandgear.com

Är du en person som behöver extra motivation, både för att kliva upp och träna? Då är detta alarmklockan för dig. Klockan stänger nämligen inte av sig själv förrän du har gjort 30 biceps-övningar!

 

2. Flyende klockan

Foto: store.laughingsquid.com

Den här väckarklockan sticker bokstavligen i väg när den ringt. Det innebär att du omöjligt kan trycka på snooze, hur gärna du än skulle vilja. Nu blir du så illa tvungen att kliva upp och jaga ikapp den innan du kan stänga av, och då är du ju redan uppe. Fiffigt va?!

 

LÄS OCKSÅ: 10 inredningstrender du MÅSTE sluta med i år!

 

3.  Mixer-klockan

Foto: Bimbambanana.com

Det ser ut som en köksmixer från 60-talet, men är faktiskt en väckarklocka. Den kommer att väcka dig till ljudet av frigolit som ”mixas” (!) och en rolig alarmmusik som går att byta ut. Dina morgnar kommer aldrig mer att bli detsamma!

 

4. Bacon-klockan

Foto: Imgur

När du går och lägger dig stoppar du i en frusen bacon och sätter sedan på larmet. Tio minuter innan den ska ringa på morgonen kommer baconet att börja tillagas. Får inte lukten dig att vilja gå upp, så förhoppningsvis möjligheterna att äta upp den.

 

5. Matt-klockan

Foto: Vankodesign.com

Den här klockan tvingar dig verkligen upp ur sängen. Och det går inte an att krypa. Stående upprätt, på mattan. är det enda som får klockan att sluta tjuta. Mattan har en inbyggd lampa som visar tiden.

 

LÄS OCKSÅ: 15 prylar som visar att du börjar bli gammal

 

6. Pusselklockan

Foto: Dannabananas.com

Här händer det grejer vid ringning! Klockan sprutar ut tre pusselbitar i luften och du måste ta tillbaka allihopa, och matcha i rätt hål, innan du kan stänga av larmet. Har du riktig ”tur” (beroende på hur man ser det) kanske bitarna hoppar bakom säng och byrå och tar tid att få fram/hitta. När du får stopp på alarmet är du garanterat inte trött längre.

 

7. Laserklocka

Foto: Baronbob.com

Här har du chansen att bättra på din koordination mellan hand och öga, samtidigt som du är halvsovande. När larmet går i gång måste du nämligen träffa ”bulls eye” för att få tyst på klockan. Något av en utmaning på morgonen. Minst sagt. Tycker du det är för lätt, flytta klockan runt i rummet på olika platser.

 

8. Superalarmet

Foto: Sonicalert.com

Den här klockan har ett larm på 113 decibel så nog lär du vakna allt. Om inte annat vaknar dina grannar och börjar banka i väggen. Annars kommer den dessutom att blinka med sina röda lampor och, som om inte det räckte, skaka din madrass med sina medföljande sensorer.

 

LÄS OCKSÅ: Så får du ett bättre sexliv – med hjälp av städning

 

9. Flygande klockan

Foto: coolstuff.se

Förutom hög ljudsignal måste du stänga av denna klocka med en nyckel. Nyckeln består av en propeller som dessutom flyger i väg. Sjusovarens värsta mardröm!

 

10. Sängen från helvetet

Foto: Youtube

Då inga klockor i världen hjälpte tillverkade den här killen sin egen ”väckarklocka”. Med hjälp av ett maskineri under sängen som kontrolleras via datorn börjar sängen hoppa helt hysteriskt upp och ned, när det är dags att kliva upp. Han säger att det är det som hjälpt honom att komma i tid till både skola och arbete de senaste 4 åren.

Se hur den hysteriskt roliga sängen fungerar HÄR.

 

Källa: Alplus.com, Keyvision.com

 

LÄS OCKSÅ: 11 söta prylar du bara måste ha där hemma