1 av 4: Ensamma mamman ger er sina bästa Ullaredtips
2 av 4: Följ med tv-profilen Therese Wickman på hennes shoppingrunda på Gekås i Ullared! Bilden är från pressträffen för ”Ensam mamma söker” 2013. Foto: ALL OVER PRESS
3 av 4: Therese Wickman från ”Ensam mamma söker” på biopremiär med sina två barn. Foto: SIGGE KLEMETZ
4 av 4: Om man ska shoppa loss på varuhuset Gekås i Ullared underlättar det om man kan de hemliga tricksen. Hör Therese Wickman från ”Ensam mamma söker” berätta om dem. Foto: ROBIN ARON

Tv-mamman avslöjar knepen du måste kunna på Ullared

Therese Wickman från ”Ensam mamma söker” hade aldrig varit på Ullared.

Hon hade massa fördomar men lockades dit för 7 år sedan och blev ”såld”.

Nu är hon där minst en gång om året och storhandlar. Här är hennes bästa shoppingtips! 

Therese Wickman, 30, är förskolläraren som var med i TV3:s populära ”Ensam mamma söker” 2013. I dag driver hon bland annat en framgångsrik blogg där man som läsare får följa med henne på olika äventyr, bland annat när hon besöker varuhuset Gekås i Ullared. Ett ställe hon aldrig trodde hon skulle sätta sin fot på för några år sedan.

– Jag har haft lite förutfattade meningar, som många har, om Ullared, säger Therese. Man har ju kunnat se från tv-programmet att det är lite speciella människor, om man får säga så...

 

LÄS OCKSÅ: Ullareds-appen som hjälper dig hålla koll på pengarna 

”Jag blev faktiskt helt såld”

Men så för sju år sedan lockade några kompisar med Therese, och hon tänkte att hon måste ge stället en chans eftersom alla sa att det ”är så bra där”.

– Jag blev faktiskt helt såld, och nu är jag där minst en gång varje år. Det har blivit en tradition. Första åren åkte jag med mina kompisar men de sista fyra åren har jag åkt med mamma och moster. 

Gör det till en liten semesterresa

De gör det som en ”weekend-resa” och sover över i stuga i Ullareds stugby. 

– Tidigare trodde jag att det var ett simpelt billighetsvaruhus, nästan som en loppis, men det är det verkligen inte. De har riktiga märken, bara det att allt är mycket billigare. 

Något som Therese som är ensamstående mamma med två barn naturligtvis uppskattar väldigt mycket. Men hur mycket shoppar du för då?

 

LÄS OCKSÅ: 22 galna fakta om varuhuset Gekås i Ullared 

Rekordet ligger på 10 500 kronor

– Den här filmen är från senaste gången och då blev det för nästan 6000 kronor. Mitt rekord ligger på 10500 kronor men det var när jag flyttade till hus.

Sist men inte minst, hur står det till med kärleken i dag då?

– Den är enbart mellan mig och mina barn. Någon vuxen delar jag inte kärleken med för tillfället, och jag trivs bra med mitt liv som det är just nu.

Vill du se när Therese shoppar loss i Ullared och ta del av hennes bästa shoppingtips – kolla in filmen!

 

LEVA&BO Shopping: Du har väl inte missat vår nya webbutik? Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping 

 

LÄS OCKSÅ: 

10 bästa fynden du kan göra på varuhuset i Ullared 

Tipsen som underlättar besöket på Ullared 

Advent med Ola-Conny: se han tända ljus och hör hans uppmaning 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!