1 av 5: Många åker till Gekås i Ullared för att fynda. Men hur mycket billigare är det egentligen att handla där jämfört med andra butiker? Foto: Gekås Ullared
2 av 5: Linda Wågemar ville veta hur priser på olika varor skiljer sig och bestämde sig för att fråga medlemmarna i gruppen ”Ullared-snackis” på Facebook. Foto: Privat
3 av 5: I inlägget har folk skrivit och berättat om prisskillnader på olika varor. Det kan handla om ljusstakar som vanligtvis kostar 299 kronor, medan priset på Ullared är 169 kronor. Foto: Gekås Ullared
4 av 5: <p>"Leksaker och lego är mycket billigare. Det kan skilja sig flera hundra kronor jämfört med vad det kostar i vanliga affärer", säger Linda.<br></p> Foto: lekmer.se
5 av 5: <p>"Vårt mål är att vi ska vara billigast över tid på allting i vårt sortiment", säger Jan Wallberg, vd på Gekås i Ullared.<br></p> Foto: Gekås Ullared

Så mycket billigare är det på Gekås i Ullared

"Kanske finns det fler som gillar att jämföra priser på Ullared?"

Linda Wågemar frågade på Facebook för att höra andras erfarenheter.

Lönar det sig prismässigt att handla på Ullared? Här är svaren!

Linda Wågemar ville veta hur priser på olika varor skiljer sig mellan att handla på varuhuset Gekås i Ullared och andra affärer, och om det lönar sig att åka dit. Inlägget i Facebook-gruppen Ullared-snackis fick stor respons med cirka 170 kommentarer.

– Jag brukar oftast jämföra priser. Då jag har hört många säga att man inte tjänar på att åka till Ullared så ville jag kolla vad som stämmer. Det visade sig ändå att det allra mesta är billigare, berättar Linda.

Hon har precis fått barn och då är det framför allt aktuellt att köpa leksaker.

– Leksaker och lego är mycket billigare. Det kan skilja sig flera hundra kronor jämfört med vad det kostar i vanliga affärer.

 

LÄS OCKSÅ: 10 anledningar att älska Ullared – kolla här!

 

Kan skilja flera hundralappar

I inlägget har folk skrivit och berättat om prisskillnader på olika varor. Det kan handla om ljusstakar som vanligtvis kostar 299 kronor, medan priset på Ullared är 169 kronor. Leksaker kan vara flera hundra kronor billigare.

Så här till jul vill man kanske fynda juldekorationer och då finns exempelvis en ljusslinga för 299 kronor - samma ljusslinga kostar 199 kronor på Ullared. Även böcker finns att köpa till mycket billigare pris.

 

Så fungerar prissättningen

Men hur fungerar prissättningen egentligen? Vi ringde upp vd:n och presskontakten Jan Wallberg:

– Vårt mål är att vi ska vara billigast över tid på allting i vårt sortiment, säger Jan. När man kommer hit och handlar ska man alltid känna att man har gjort en bra affär.

– Och vi har aldrig reor, kampanjer, Black Friday eller liknande. När andra har det kan de ibland hamna i vår prisnivå, men då ska man komma ihåg att det endast är under några dagar hos dem, vi har det året om. Däremot justerar vi hela tiden våra priser, eftersom vi vill vara billigast på allt.

 

LÄS OCKSÅ: 22 konstiga saker du inte visste om Gekås i Ullared

 

Detta är billigast

Linda berättar att hon är mycket prismedveten, men poängterar ändå att inte exakt allt är billigare på Ullared. Hon brukar oftast handla där två gånger på år och hittar dock alltid fynd. Det brukar bli allt från leksaker till inredning.

- Det är så bra att allt finns under ett och samma tak - man känner sig som ett barn på julafton! säger hon.

Vilka varor är det då som är extremt mycket billigare än på andra ställen?

– Heminredning, textilier, leksaker, hobby och fritid och kläder, säger Jan. Det ska alltid vara värt en resa till oss!

 

LEVA&BO Shopping: Du har väl inte missat vår nya webbutik? Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping

 

LÄS OCKSÅ:

10 bästa fynden du kan göra på Ullared

Se upp för fula knepet under julhandeln i Ullared

Deras smarta Ullareds-app gör succé på Gekås!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!