1 AV 3
Älskar du också att shoppa på Ullared? Då skulle du nog också uppskatta den här fördelsedagspresenten...
Foto: Gekås
2 AV 3
Läs pojkvännens fina födelsedagsbrev till Pauline.
Foto: Privat
3 AV 3
Pauline, 27, fick en fin födelsedagspresent av sambon.

Pauline, 27, överraskades med fin Ullareds-gåva

Vad skulle du önska dig i present om du fick välja?

Pauline fick sin högsta önskan uppfylld av pojkvännen.

Hon fick nämligen Ullared för sig själv att shoppa loss.

Butiksbiträdet Pauline Hildingsson, 27, från Skövde bor ihop med pojkvännen Robin Carlsson, och tillsammans har de två barn. Paret gillar Ullared och brukar åka dit två gånger per år och storhandla, och speciellt Pauline älskar det. Men det blir alltid nyttoartiklar och kläder och leksaker till barnen.

– Perfekt med en utflykt och samtidigt köpa julklappar och annat till barnen, säger Pauline. När man har två barn så brukar det oftare bli att man handlar saker till dem än till sig själv.

LÄS OCKSÅ:  Se upp för fula knepet under julhandeln i Ullared 

Tre olika paket

Och det kan nog de flesta småbarnsföräldrar känna igen sig i. Att man sätter sig själv i sista hand. Något som kan innebära att man inte ens handlat kläder till sig själv på flera år. Så är det för Pauline.

Men när Pauline fyllde år i dag så fick hon den bästa present hon kunde tänka sig. Efter att ha sprättat upp två paket hittade hon slutligen ett kuvert på med en handskriven lapp: ”Grattis på födelsedagen hjärtat! Eftersom vi har planerat att åka till Ullared så blir presenten från oss ganska tråkig, men.... Kolla din bank, där har du till dig. Pengar som du ska spendera BARA till dig själv. STORT GRATTIS!”.

”Den bästa presenten man kan få”

– Jag blev överlycklig som fick det kortet, säger Pauline. Det var Robins egna idé för han vet att jag älskar att åka dit. Dessutom är jag är verkligen i behov av kläder till mig själv. Så detta är verkligen den bästa presenten man kan få enligt mig.  

– Tänk att han har gett mig 3000 kronor att lägga på bara mig själv, det tyckte jag var hur gulligt som helst. Att verkligen kunna unna mig själv en massa saker som jag sällan brukar göra. Minns inte ens när det hände senast...

Familjen hade redan planerat att åka dit tillsammans med Robins familj, men nu blir det ändring på planerna.

– Om två veckor hoppas jag att alla stannar hemma, så vi får Gekås för oss själva o kan shoppa loss ordentligt, säger Pauline lyckligt.

 LÄS OCKSÅ:

 Deras smarta app gör succé i Ullared – se här! 

 17 oslagbara tips som underlättar besöket på Ullared 

 Erik Haag säljer sitt arkitektritade hus – kika in i läckra bostaden