1 av 12: Många har inte hunnit kasta ut julgranen än, men på Gekås i Ullared är julen glömd för länge sedan... Foto: Gekås Ullared
2 av 12: Här trängs istället påskpyntet på hyllorna. Foto: Gekås Ullared
3 av 12: Trots att påsken inte infaller förrän i mitten av april i år har varuhuset packat upp allt från påskägg, fjädrar och harar... Foto: Gekås Ullared
4 av 12: Bläddra vidare för att se mer av pynten som plockats upp! Foto: Gekås Ullared
5 av 12 Foto: Gekås Ullared
6 av 12 Foto: Gekås Ullared
7 av 12 Foto: Gekås Ullared
8 av 12 Foto: Gekås Ullared
9 av 12 Foto: Gekås Ullared
10 av 12 Foto: Gekås Ullared
11 av 12 Foto: Gekås Ullared
12 av 12 Foto: Gekås Ullared

Nu är det påsk – på Gekås i Ullared

Det är över fyra månader kvar till påsk, men på Gekås i Ullared har man redan tjuvstartat och bytt ut julpynt till påskägg, harar och kycklingar.

– Vi är alltid tidiga med säsongsskiftet - nu ska påsken in, säger Jan Wallberg, vd på Gekås i Ullared.

Trots att påsken inte infaller förrän i mitten av april så är man i full gång med påskpyntet på Gekås i Ullared. Här kan man hitta diverse påskdekorationer som påskägg och fjädrar i gult och andra glada färger. Varför man väljer att starta så tidigt beror på att Ullared alltid är tidigare än andra i sina säsongsskiften.

– Många kunder kommer bara hit några gånger per år och vill kunna välja på ett brett utbud. Vi startar alltid de olika säsongerna tidigt och ligger före i högtiderna, säger Jan Wallberg, vd på Gekås i Ullared.

 

LÄS OCKSÅ: 17 oslagbara tips som underlättar besöket på Ullared

 

Foto: Gekås Ullared

 

Vana kunder

Att kunder skulle bli irriterade för den tidiga påskstarten är inget Jan Wallberg har upplevt. Han menar att kunderna som kommer till Gekås är vana vid att man ligger före i säsongen och blir därmed inte irriterade.

– På samma sätt som det finns påskpynt redan nu så kan man likaväl hitta julpynt och vinterjackor redan i augusti. Det är en del av vår affär att ligga före i säsongerna och att kunderna ska ha ett så stort och bra utbud av varor som möjligt.

 

LEVA&BO Shopping: Du har väl inte missat vår nya webbutik? Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping

 

LÄS OCKSÅ:

10 bästa fynden du kan göra på Gekås i Ullared

22 konstiga saker du inte visste om Ullared

Så mycket billigare är det egentligen på Gekås i Ullared

 

Foto: Gekås Ullared


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!