Ikea har släppt pressbilder samt en teaser-video för att ge en indikation på vilka typer av material som kommer att stå i fokus när den efterlängtade Hay-kollektionen släpps. Smältande kub?
1 av 6: Ikea har släppt pressbilder samt en teaser-video för att ge en indikation på vilka typer av material som kommer att stå i fokus när den efterlängtade Hay-kollektionen släpps. Smältande kub? Foto: Ikea
Hay jobbar med en hel del naturmaterial, men de känns hela tiden väldigt nutida i sitt formspråk. En flygande matta?
2 av 6: Hay jobbar med en hel del naturmaterial, men de känns hela tiden väldigt nutida i sitt formspråk. En flygande matta? Foto: Ikea
Danska Hay som gör både inredningsprylar och möbler står för en modern och stilren look. En rot som tränger genom golv och tak?
3 av 6: Danska Hay som gör både inredningsprylar och möbler står för en modern och stilren look. En rot som tränger genom golv och tak? Foto: Ikea
Här en glaskula som rullar över ett golv....
4 av 6: Här en glaskula som rullar över ett golv.... Foto: Ikea
Närbild på glaskulan...
5 av 6: Närbild på glaskulan... Foto: Ikea
Hay jobbar med en hel del naturmaterial, men de känns hela tiden väldigt nutida i sitt formspråk. Här en trådrulle...
6 av 6: Hay jobbar med en hel del naturmaterial, men de känns hela tiden väldigt nutida i sitt formspråk. Här en trådrulle... Foto: Ikea

Ikea släpper konstig teaser till nya kollektionen Hay

Många jublade när det avslöjades att Ikea samarbetar med designduon Dixon och Hay.

Nu släpper Ikea en mycket flummig teaser-video inför releasen 2017 och 2018.

En flygande matta, smältande kub och glaskula som rullar över golvet – vad tycker du?

I somras skrev vi om den stora nyheten att kända designern Tom Dixon och danska designföretaget Hay inlett ett samarbete. Dixon som är mest känd för sin taklampa Copper Shade som har blivit en riktig designklassiker. Och Hay som står för en modern och stilren design och mycket naturmaterial.

LÄS OCKSÅ:  Ikeas 12 populäraste produkter genom alla tider – vilka har du hemma?

Gör om ikoniska Ikea-kassen

Det som sticker ut mest är förstås att Hay, som den första någonsin, har fått äran att göra om de ikoniska, gula och blå Ikea-kassarna. Hay har valt att göra den grön och vit med gröna handtag.  

Nu har Ikea släppt en teaser inför den kommande kollektionen med Hay. Vi har både filmen och bilderna. En aning flummig med flygande matta, trådrulle, smältande kub, rullande glasklot med mera. Eller vad tycker du?

Första släppet 2017

Den ska visa på vilka typer av material som kommer att stå i fokus när den  efterlängtade Hay-kollektionen släpps hösten 2017. Tom Dixon kommer först i januari/februari 2018.

Se teaser-videon här: 

 LEVA&BO Shopping: Du har väl inte missat vår nya webbutik? Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping

LÄS OCKSÅ:

Se försmak på Dixon och Hays möbler för Ikea 

Se årets julnyheter från Ikea 

24 saker att använda Ikea-kassen till 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!