1 AV 2
Strandmon öronlappsfåtölj, Skiftebo ljusturkos. Den här fåtöljen lanserades första gången på 1950-talet. Ungefär 60 år senare kom den igen. Ordinarie pris: 1 995 kronor. Sänkt pris: 1 795 kronor.
Foto: Ikea
2 AV 2
Flådis korg, sjögräs/svart. Fäll upp handtagen och dölj dina saker, eller fäll ner dem och visa innehållet. Den här mångsidiga korgen är handvävd. Ordinarie pris: 199 kronor. Sänkt pris: 99 kronor.
Foto: Ikea

Ikea sänker nu priset på massor av inredning

Nu sänker Ikea priset på 119 inredningsprylar.

Har du ändå tänkt shoppa kan du fynda nu! 

Här presenterar vi ett urval av de mest sänkta.

I januari förra året kunde vi berätta att Ikea sänkte priserna på 130 olika inredningsprylar. I stället för mellandagsrea släpper de nu en ytterligare prissänkning, fast på nya varor. Detta trots att de redan sedan länge har bland de lägsta priserna på heminredning. 

”Återinvesterar till att sänka våra priser”

– Vi jobbar ständigt med att förbättra våra produkter. Vi arbetar för hållbarhet, göra miljösmarta val, kvalitet och att förbättra våra förpackningstekniker för att spara utrymme. Med hjälp av detta får vi fler produkter till lägre kostnad, detta återinvesterar vi till att sänka våra priser, har Miki Tabakovic, ställföreträdande försäljningschef på Ikea, berättat.

LÄS OCKSÅ: Så inreder du snyggt med årets färg lila 

Antingen kan man köpa dem på nätet eller så håller man utkik efter “Nytt Lägre Pris”-symbolen i deras varuhus. Här kan Leva & Bo presentera ett urval med bra rabatter.

Pax garderob

Foto: Ikea

Flera garderober har prissänkts. En av dem är Pax vit, Hasvik högglans ljusgrå.

Ordinarie pris: 5 410 kronor.

Sänkt pris: 4 910 kronor.

Skogsta/Norraryd bord och stolar

Foto: Ikea

Skogsta/norraryd bord och 6 stolar, akacia, svart. Varje bord är unikt med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som är en del av charmen med trä.

Ordinarie pris: 8 065 kronor.

Sänkt pris: 7 345 kronor.

LÄS OCKSÅ: 12 saker du genast måste sluta inreda med 2018 

Hemnes byrå

Foto: Ikea

Hemnes byrå med 3 lådor, vit, storlek 108x96 centimeter. Av massivt trä från hållbara skogsbruk. Ett traditionellt uttryck kombinerat med modern funktion i form av lådor som rullar tyst och mjukt. Måste fästas i väggen. 

Ordinarie pris: 1 295 kronor.

Sänkt pris: 995 kronor.

Råskog rullvagn

Foto: Ikea

Råskog rullvagn. Den här rullvagnen får plats nästan överallt och kan flyttas dit du behöver den. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

Ordinarie pris: 499 kronor.

Sänkt pris: 399 kronor.

Flekke dagbädd

Foto: Ikea

Flekke dagbädd, vit, 80x200 centimeter. En soffa på dagen, och säng för en – eller två – på natten. 2 rymliga lådor för täcken, kuddar och sängkläder. En smart lösning för dig som bor på en liten yta.

Ordinarie pris: 2 995 kronor.

Sänkt pris: 2495 kronor.

LÄS OCKSÅ: 10 tillfällen när Ikea gick lite för långt 

Norraryd stol

Foto: Ikea

Norraryd stol i flera färger, här röd. Inspirerad av vårt skandinaviska designarv med enkla material och uttryck. Det mjukt välvda ryggstödet känns omfamnande och ger dig stöd. Välj en favoritfärg eller blanda för att få variation.

Ordinarie pris: 595 kronor.

Sänkt pris: 475 kronor.

Duktig leksakskök

Foto: Ikea

Duktig leksakskök, 72x40x109 centimeter. I det här kompletta köket kan ditt barn laga mat, baka och diska. 

Ordinarie pris: 799 kronor.

Sänkt pris: 699 kronor.

Hektar taklampa

Foto: Ikea

Hektar taklampa, mörkgrå. Enkel, överdimensionerad metallform inspirerad av gamla lampor från fabriker och teatrar. 

Ordinarie pris: 699 kronor.

Sänkt pris: 599 kronor.

LÄS OCKSÅ: Hemligheterna du inte visste om Ikea 

Vejmon sidobord

Foto: Ikea

Vejmon sidobord, svartbrun. Separat hylla för förvaring av exempelvis tidningar hjälper dig att hålla ordning på dina saker och frigör bordsyta.

Ordinarie pris: 995 kronor.

Sänkt pris: 599 kronor.

Påhl skrivbord

Foto: Ikea

Påhl skrivbord med påbyggnadsdel, vit, rosa, 128x58 centimeter. Det här skrivbordet är designat så att du kan låta det växa med ditt barn, eftersom du kan ställa in det på tre olika höjder. Med hjälp av hålsågssatsen Fixa kan du göra ett eget hål för kablar eller för den trådlösa laddaren Jyssen i bordsskivan där det passar. 

Ordinarie pris: 995 kronor.

Sänkt pris: 849 kronor.