Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 2
Mycket typiskt för Mio-katalogen 2018, med rosa och lena nyanser. Här är bland annat det stilrena soffbordet Nelly. Pris från 1 495 kronor.
Foto: Mio
2 AV 2
Sittpallen Isabella, trendig i sand, rosa, mörkgrå, ljusgrå eller mint. Pris 499 kronor.
Foto: Mio

8 magiska vårnyheter i nya Mio-katalogen

Beige, grått, blått och grönt är färgpaletten som sätter tonen när Mio välkomnar våren. 

Mio-katalogen 2018 är här.

Vi har valt ut åtta underbara favoriter! 

Sammet, linne och stickad bomull dominerar textilierna och bland vårens detaljer syns keramik, glas och metaller. Pallar ställs som karameller i alla rum och vardagsrummet genomsyras av nätta soffor med smala armstöd och höga ben. 

Färgpaletten domineras av mycket jordnära och det kombineras med fördel tillsammans med trä och marmor.

Summa summarum – i vår drömmer vi om ett skandinaviskt hem i naturliga former och bra kvalitet. 

LÄS OCKSÅ: 12 heta trender! Så ska du inreda ditt hem i vår

1. Utmärkande soffa 

Foto: Mio

Soffan Livorno utmärker sig med sina smala svängda armstöd och nätta höga metallben. Just smala, lite högre soffben är dessutom en trend vi kommer få se mycket av framöver. Pris från 8 995 kronor. 

2. Praktisk förvaring 

Foto: Mio

Cooper är ett praktiskt förvaringsskåp med iögonfallande design. Även det står på nätta ben och underredet är i metall. Pris 2 995 kronor. 

3. Exklusiv känsla 

Foto: Mio

Skapa en lyxig känsla med hjälp av huvudgaveln Queen. Den svängda formen adderar ett mjuk intryck och gör sovrummet hotelllikt. Pris 3 995 kronor

LÄS OCKSÅ: Stor guide – 8 tips när du ska väjla ny säng

4. Karamellaktig pall  

Foto: Mio

Isabella är en trendig sittpall i mjukt sammetstyg och lätt stoppad sits. Finns i färgerna sand, rosa, mörkgrå, ljusgrå och mint. Pris 499 kronor. 

5. Addera mera marmor 

Foto: Mio

Det stilrena soffbordet Nelly kombinerar glas, metall och marmor på ett spännande sätt. Bordsskivan består av matt glas med tryckt marmormönster. Tillsammans med det raka, enkla underredet i metall ger soffbordet ett nätt och luftigt intryck. Pris från 1 495 kronor. 

6. Glasklar taklampa

Foto: Mio

Gediget hantverk och genomtänkta detaljer gör lampan Leila till ett blickfång i rummet. Skärmen är gjord av glas och har en tvinnad textilsladd som ger lampan en lätt retrokänsla. Glaset är munblåst vilket gör varje lampa unik. Pris 1 495 kronor. 

7. Traditionellt mönster 

Foto: Mio

Gibraltar är en maskinvävd viskosmatta med fransar och traditionellt mönster. Mattan har en vacker lyster som ändrar sig beroende på hur ljuset faller i rummet. Eftersom luggen består av viskos, ett material som påminner om silke, ger det en väldigt mjuk och skön matta. Pris från 1 995 kronor. 

LÄS OCKSÅ: 12 saker du MÅSTE sluta inreda med 2018

8. Gosig pläd 

Foto: Mio

Den stickade, mjuka och gosiga pläden Bill ger en ombonad och hemtrevlig känsla. Filten är tillverkad i 100 procent bomull. Pris 499 kronor.