10 prylar som gör arbetsdagen så mycket roligare

Varför ha tråkigt på jobbet om man inte måste?

Foto: Getty Images

1 av 3: Varför ha tråkigt på jobbet om man inte måste?

Med små enkla medel kan du se till att du och kollegerna får det både bekvämare och roligare.

Foto: Coolstuff.se

2 av 3: Med små enkla medel kan du se till att du och kollegerna får det både bekvämare och roligare.

Här är 10 förslag på prylar som kommer få dig och kollegerna att dra på mungipan. Det förgyller inte bara arbetsdagen, det förlänger livet också.

Foto: Coolstuff.se

3 av 3: Här är 10 förslag på prylar som kommer få dig och kollegerna att dra på mungipan. Det förgyller inte bara arbetsdagen, det förlänger livet också.

Trist och segt att vara tillbaka på jobbet efter helg och semester?

Det går att göra arbetsdagarna mycket roligare – med små enkla medel.

Här är tio förslag på prylar som kommer få dig och kollegerna att dra på mungipan.

1. Mini-kassaskåp

Foto: Partykungen.se

Mini-kassaskåp, pris: 149 kronor.

Trött på snokande kolleger? Eller så vill du bara ha vissa grejer inlåsta – det blir lite mer spännande så. Kontanter, visitkort, smycken eller hemliga lappar. Det här gulliga lilla kassaskåpet får lätt plats på skrivbordet. Den har både kombinations- och nyckellås och är tillverkat av metall samt finns i färgerna ljusgrå, röd, blå och svart. 

2. Skrivbords-dammsugare

Foto: Roligaprylar.se

Skrivbords-dammsugaren Henry, pris: 199 kronor.

Henry heter den här gulliga skrivbordsdammsugaren som inte bara är kul utan faktiskt fyller ett syfte också. Perfekt att dammsuga upp smulor, rensa tangentbordet och annat smått utan att behöva vara rädd för att det åker in i dammsugaren. Namnet kommer från att det är en kopia av den kära Henry-dammsugaren från 80-talet.

LÄS MER: Inredningstrenderna som gäller i höst – det bästa från Formexmässan 

3. Golfkopp

Foto: Temashop.se

Golfmuggs-set, pris: 129 kronor.

Det här paketet innehåller en mugg av porslin med hål under, golfboll och klubba. Passar perfekt på skrivbordet som något att ägna sig åt när det blir för tråkigt och man behöver fokusera på annat, oavsett om man är golfälskare eller inte. 

4. Minikylskåp

Foto: Coolstuff.se

Minikylskåp, pris: 699 kronor.

Mycket praktisk, smidig och enkel till skillnad från ett ”vanligt kylskåp” men fyller exakt samma funktion. Den kan även förvandlas till ett värmeskåp vid bara en knapptryckning. Här håller du drycken kall, och riskerar inte heller att bli av med den i det allmänna kylskåpet, och kan dessutom värma din mat. Minikylskåpet rymmer precis ett sexpack 33-centiliters burkar och fungerar också med cigarett-tändare.

LÄS MER: När du blir som ett barn på jobbet – 9 pinsamma situationer 

5. Portabelt pingis-set

Foto: Coolstuff.se

Portabelt pingis-set, pris; 349 kronor.

Mycket smidigt och portabelt pingis-set som du enkelt sätter upp när du behöver ta en paus, fokusera på annat och röra på dig lite. Utdragbart nät, racket och bollar. Sätts upp på matsalsbord, skrivbord eller vad du nu har. Utmana kollegerna på lunchen!

6. Fot-hängmatta

Fot-hängmatta, pris: 179 kronor.

Foto: Coolstuff.se

1 av 2: Fot-hängmatta, pris: 179 kronor.

Fot-hängmatta, pris: 179 kronor.

Foto: Coolstuff.se

2 av 2: Fot-hängmatta, pris: 179 kronor.

Här låter du fötterna vila under skrivbordet på en enkelt monterad fot-hängmatta. Det är bra att låta fötter och ben få komma upp från marken ibland. Du monterar mattan på en möbel, enklast skrivbordet, och krokar i metallkrokarna på bordets sidor. Den smarta repkonstruktionen gör att du enkelt kan ändra höjden på mattan.  

7. Flaskslips

Foto: Coolstuff.se

Flask-slips, pris: 199 kronor.

Det ser ut som att du har en vanlig slips på dig, men där finns en inbyggd behållare som du kan fylla med något drickbart. När du sedan blir sugen/törstig kan du diskret sippa några klunkar från munstycket som finns dolt i slipsens smalare del. Bra och kul aw-grej om inte annat!

LÄS MER: Därför ska du alltid sätta häftstift i äggen  

8. Fuck you-mugg

Foto: Partykungen.se

Fuck you-muggen, pris: 149 kronor.

Alla har vi någon vi inte gillar på arbetsplatsen. Varför inte bjuda på en kaffe i denna fuck you-mugg av keramik? Perfekt när man inte vågar säga det öga mot öga. Koppen ser ju ut som en vanlig mugg men på botten dyker något annat upp sedan när kaffet är urdrucket...

9. Mobilhållare

Foto: Partykungen.se

Telefonhållare för nacken, pris: 249 kronor.

Här får du händerna helt fria så att du i lugn och ro kan titta på vad du vill. Kanske till och med inne på toaletten. Telefonhållaren som sitter i nacken gör att du antingen kan knäppa händerna eller använda dem till något annat under tiden, som att äta till exempel. När hållaren är på plats är avståndet från dina ögon till mobilen cirka 55 centimeter, vilket är ett behagligt avstånd. Vill du inte ha den på nacken går det lika bra att forma hållaren så den kan stå fritt på bordet.

LÄS MER: Så blir du av med fallfrukten och får trädgården fixad – helt gratis 

10. Brakaren

Foto: Buttericks.se

Brakaren, pris: 49 kronor.

En riktig klassiker från Buttericks som är lika rolig bland barn som bland vuxna. Pruttkudden är fortfarande en storsäljare och finns i olika storlekar. Du blåser upp den enkelt och placerar på valfri plats, helst under en kudde, dyna eller valfri hög med kläder för bästa effekt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande