10 Ikea-möbler som kommer att förändra ditt liv

Har du problem med för mycket prylar och stök?

Med rätt förvaring behöver det aldrig se rörigt ut.

Med inspiration från Housebeautiful har vi listat 10 Ikea-prylar som kommer att få ditt hem att kännas mer organiserat än någonsin!

1. Kallax Trådkorg


Med denna trådkorg får du så mycket mer utrymme på vilken hylla du vill. Den ”träs på” och hänger därmed under hyllan. Perfekt att ha magasin, papper eller andra viktiga saker i.


Erbjudande från LEVA&BO Shopping! Just nu 25 % rabatt på vita fårskinn

2. Godmorgon låda


Make up har vi ofta i mängder och olika varianter. Läppstift, nagellack, ögonskugga, borstar, puder, och krämer. I stället för att slänga allt i en låda, använd denna organiserare i stället. Ordning och reda, överblick och mindre kladd och bakterier.

3. Omar vinställ


Detta vinställ tar liten golvyta men erbjuder trots det plats åt hela 48 flaskor. Man behöver inte bara ha vinflaskor i den, det  går så klart bra med flaskor av annat innehåll också.


LÄS OCKSÅ: Så enkelt räddar du ditt dåliga vin!


4. Algot vägghyllor


Tänk på alla dörrar i ditt hem. Utnyttjar du utrymmet ovanför någon av dem, till förvaring? Är svaret nej på denna fråga, kolla då in denna smarta lösning som även utnyttjar utrymmet på sidan av dörren.

5. Kallax hylldelare


Har du någon gång önskat att dina stora hyllor i bokhyllan var mindre? För att få mer yta att ställa grejer på. Då har du den enklaste lösningen här i denna hylldelare. Varje sådan här skapar ytterligare två hyllplan.


LÄS OCKSÅ: Gör om din Ikea-byrå – här är 16 enkla idéer

6. Kuggis låda med insats


De allra flesta är tacksamma för varenda låda, garderob eller annat ”gömt” utrymme som man kan stoppa undan prylar och annat i. Den här lådan har man låtiit få ut full potential genom att låta den ha en insats högst upp, att ha småprylar i.

7. Skubb förvaringslåda


Bra förvaring ska inte bara fokusera på sådant du använder just nu. Kläder från andra säsonger är minst lika viktiga. Därför är dessa lådor så underbara. Bara att packa i och köra in under sängen. Perfekt för extra sängkläder och handdukar också.

8. Ikea Ps 2017-lådor


Gillar du att möblera om där hemma? Då är dessa boxat perfekta. Här kan du ha böcker, tidningar, kläder, vad du vill. Stapla på varandra och bygg olika konstellationer. Varför inte ett soffbord?

9. Ställ skoförvaring


Fullt i garderoben? De betyder inta att du behöver ha skorna skräpandes överallt. Denna smala och fiffiga skoförvaring tar lite plats, sparar golvutrymme och ser snygg ut.

10. Komplement multi-hängare


I stället för att ha massa krokar för olika saker som skärp, scarves och smycken, införskaffa denna. Den tar ingen plats men rymmer hur mycket som helst. Hela 18 hål men tar själv bara upp en krok. Skaffa flera!


LÄS OCKSÅ: 15 prylar som bevisar att du börjar bli gammal

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!