1 av 7: Mootivet Det hördes en sång av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla. Foto: Lina Eidenberg Adamo
2 av 7: Motivet Det hördes en sång av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.
3 av 7: Motivet Gryning av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.
4 av 7: Motivet Mina tvivlares nederlag av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.
5 av 7: Motivet Mina fienders nederlag av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.
6 av 7: Motivet Midnatt finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.
7 av 7: Motivet I öppen terräng av Daniel Grunditz finns nu i LEVA&BO:s konstgalleri. Klicka enkelt på plustecknet i bilden för att handla.

Låt tavlan sätta stilen i rummet!

Skapa en personlig stil med naturmotiv i harmoniska toner.

Låt en tavla sätta stilen och plocka upp färgerna i inredningen.

Nu kan du handla målningar av Daniel Grunditz i LEVA&BO:s konstgalleri – begränsat antal!

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Naturliga toner. Här litografin Det hördes en sång av konstnären Daniel Grunditz. Tavlan är framtagen exluisvt för LEVA&BO – i begränsad upplaga om 130 exemplar. Mått: 60 x 80 centimeter inramad. Klicka på plustecknet i bilden för att handla. Välkommen till LEVA&BO:s konstgalleri!

 

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Daniel Grunditz HÄR

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Rustikt. Bänk, 4 500 kronor, Love warriors. Bricka i trä, 550 kronor, Love warriors. Muggar, 650 kronor, Soop. Pläd, 1 500 kronor, Harrys hardware. Kudde i säckväv, 205 kronor, orange kudde, 611 kronor, båda från Axlings linne.

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Harmoniskt. Blå kudde, 611 kronor, Axlings linne. Blåmönstrad kudde, 450 kronor, Smadi design. Tekanna, 795 kronor, Vikingsun.Matta, 7 500 kronor, Brita Sweden.

 

LEVA&BO:s konstgalleri: Nu målar Lisa Rinnevuo exklusivt för LEVA&BO

 

LEVA&BO:s konstgalleri: Gå direkt till konstgalleriet

 

Styling Maria Nordin

Daniel Grunditz

Född: 1973.

Familj: Frun Marie och döttrarna Freja och Idun.

Gör: Konstnär och tatuerare, trefaldig vinnare av SM i tatuering. En av utställarna på Liljevalchs vårsalong 2016. Aktuell med: Nya tavlor i LEVA&BO:s konstgalleri.

Bor: Tofta, Gotland.

Vi har tavlorna

I LEVA&BO:s nya konstgalleri kan du handla tavlor av kända konstnärer till ett förmånligt pris. Just nu erbjuder vi rabatter på utvalda verk.

Här hittar du LEVA&BO:s konstgalleri!

HANDLA SÄKERT

LEVA&BO driver webbutiken LEVA&BO Shopping med redaktionens handplockade favoriter. Shoppen erbjuder en trygg betalnings- och leveranslösning!

Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!