Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 2
Komikern, författaren och mångsysslaren Jonas Gardell , 52, brukar ofta skämta till det, både på scen och i sociala medier.
Foto: Julia Dansarie
2 AV 2
Nyligen skrev han på Twitter:” Björn Söder jämställde homos med såna som sex med djur. Hajar inte vad han menar. Här är en bild på Mark förresten.” Till den posten la han ut en bild på sin make Mark Levengood, 51, där han bär vita fjädrar på huvudet och en lösnäsa som föreställer en kanin med både tänder och näsa.
Foto: Julia Dansarie

Jonas Gardells snopplampa gör succé på Facebook

Varför ser Jonas Gardell så glad ut tro?

Kan det månne vara den här lampan?

Kristallkronan avbildad som en snopp!

Komikern, författaren och mångsysslaren Jonas Gardell , 52, brukar ofta skämta till det, både på scen och i sociala medier. Nyligen skrev han på Twitter:” Björn Söder jämställde homos med såna som sex med djur. Hajar inte vad han menar. Här är en bild på Mark förresten.”

Till den posten la han ut en bild på sin make Mark Levengood, 51, där han bär vita fjädrar på huvudet och en lösnäsa som föreställer en kanin med både tänder och näsa.

 

LÄS OCKSÅ: Mark Levengood säljer ärvda lyxvillan – kika in här!

Kristallkrona som ser ut som en snopp

Men den roligaste posten vi sett på länge är den från några dagar innan, då publicerade han ett foto på en kristallkrona som ser ut som en avbild av det manliga könsorganet. Och vi är inte ensamma om att tycka den är rolig. På Facebook har bilden fått över 60 000 gillningar och mer än 10 000 delningar.

Det mest uppseendeväckande med denna bild är dock var Jonas skriver att han hittade lampan: ”Tro't eller ej men den här lampan hängde faktiskt i en moské. Man borde kanske konvertera.”

 

LÄS OCKSÅ: Chilisorten som får dig att rodna på flera sätt

 

 

LÄS OCKSÅ: 12 coola prylar du inte visste att du behövde