1 AV 3
Få hjälp att skapa ditt drömhem med LEVA&BO:s nya inredningskurser.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
2 AV 3
Anna Nordvall, grundare av Inredningskurser.se.
3 AV 3
Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVA&BO.
Foto: Cornelia Nordström

Premiär! Gå en inredningskurs med LEVA&BO

Nu erbjuder vi fem inredningskurser exklusivt framtagna för LEVA&BO i samarbete med populära utbildningssajten Inredningskurser.se. 

– För alla som älskar inredning och som vill lära sig mer. Man får ordning på sitt hem! säger Anna Nordvall grundare av Inredningskurser.se.

– Vi är otroligt stolta att kunna erbjuda fem nya inredningskurser som du kan läsa var du än befinner dig! säger Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVA&BO.

Våra inredningskurser är exklusivt framtagna för LEVA&BO i samarbete med populära utbildningssajten Inredningskurser.se. 

Du får personlig feedback

Välj mellan kurserna "Att inreda rum för rum", "Styla inför försäljning", "Skapa en tavelvägg", "Så lyckas du med din ljussättning" och "Det dukade bordet".

– Det som skiljer de här kurserna från allt annat på marknaden är att du faktiskt får personlig feedback från en inredare. Det är unikt! säger Anna Nordvall grundare av Inredningskurser.se.

Tips i vardagen

I varje kurs får du praktiska tips och du utgår från ditt eget hem. 

– Vi jobbar mycket med att kurserna ska vara användbara. Det är jätteviktigt att man efteråt känner att man har fått kunskap som man kan göra någonting med. Man får inte bara tips på olika färgsättningar – man jobbar faktiskt med sitt hem.

Hur funkar det?

– Du gör en plan, som en liten guide. Vill man få ihop det så ska man hålla sig till planen. När man börjar ta in nytt hela tiden så blir hemmet väldigt spretigt. 

Måste man genomföra alla förändringar direkt?

– Nej, du kan ha det som ett pågående projekt. 

Prata med andra studenter

Alla kursdeltagare får tillgång till en inloggningssida där lektioner och inlämningsuppgifter delas ut. Här får man feedback – och ett klassrum där man kan utbyta idéer med andra studenter.

Skickar jag in bilder?

– Ja, om du ska styla om din hall tar du "före och efter"-bilder. Så får du feedback och kommentarer. Vad du kan göra annorlunda? Vad du kan lägga till?

Men om jag inte är så bra på att fota?

– Det gör ingenting! Vi jobbar först och främst med att få till det.

"De får ordning på färger och ljussättning"

Anna Nordvall är övertygad om att inredning har stor påverkan på vårt välbefinnande.

– Du anar inte hur många som skriver "Jag vill gå den här kursen, jag mår jättedåligt, jag har varit utbränd" och efter kursen så får de ordning på färger och ljussättning och det blir lugnt och skönt. Det spelar mycket större roll än vad man tror!

NYHET! Här hittar du LEVA&BO:s inredningskurser

 

LEVA&BO:s inredningskurser

I samarbete med Inredningskurser.se erbjuder LEVA&BO fem nya inredningskurser för alla som älskar inredning.

Välj mellan kurserna "Att inreda rum för rum", "Skapa en tavelvägg", "Det dukade bordet", "Så lyckas du med din ljussättning" och "Styla inför försäljning". Mer info om alla kurser hittar du HÄR.

Anna Nordvall

Född: 1981.

Familj: Martin, barnen August och Otto och hunden Denver.

Gör: Driver Inredningskurser Sverige AB.

Bor: Bjärred i Skåne.

Instagram: @inredningskurser.se.