1 AV 3
Få hjälp att skapa ditt drömhem med LEVA&BO:s nya inredningskurser.
Foto: Lina Eidenberg Adamo Styling: Maria Nordin
2 AV 3
Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVA&BO.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
3 AV 3
Anna Nordvall, grundare av Inredningskurser.se.

Premiär! Det här är LEVA&BO:s nya inredningskurser

Nu erbjuder vi fem inredningskurser exklusivt framtagna för LEVA&BO: i samarbete med populära utbildningssajten Inredningskurser.se. 

– För alla som älskar inredning och som vill lära sig mer. Man får ordning på sitt hem! säger Anna Nordvall grundare av Inredningskurser.se.

NYHET! Här hittar du LEVA&BO:s inredningskurser 

 

– Vi är otroligt stolta att kunna erbjuda fem nya inredningskurser som du kan läsa var du än befinner dig! säger Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVA&BO.

Välj mellan kurserna "Att inreda rum för rum", "Styla inför försäljning", "Skapa en tavelvägg", "Så lyckas du med din ljussättning" och "Det dukade bordet"

– Det som skiljer de här kurserna från allt annat på marknaden är att du faktiskt får personlig feedback från en inredare. Det är unikt! säger Anna Nordvall grundare av utbildningssajten Inredningskurser.se.

"Man måste få hjälp"

Du arbetar direkt med ditt eget hem.

– Det finns jättemycket bra litteratur om inredning men det hjälper inte att man köper 50 olika böcker. Man blir motiverad men sen sitter man ändå där med boken och tänker "Okej, men hur får jag till det?”. Man måste få hjälp att ta sig dit! Med de här kurserna lär du dig att få ihop det. 

 

PREMIÄR! LEVA&BO:s fem nya inredningskurser

Kurs 1 "Att inreda rum för rum" 

I den mest omfattande kursen arbetar man med att skapa en helhet och enhetlig stil i hemmet. 

Man gör en plan för vardagsrummet, sovrummet, köket, hallen och badrummet och går igenom vad som är viktigast att tänka på.

– Vi börjar med hallen, det första rummet som man möter och vi jobbar med material, ljussättning – allting! säger Anna Nordvall. 

 

Kurs 2 "Styla inför försäljning"

Kursen "Styla inför försäljning" innehåller massor av praktiska tips på vad du kan tänka på inför visning och fotografering av hemmet – alltför att nå ett maximalt slutpris.

– Den här kursen är väldigt användbar! När du ska sälja ditt hem så kommer du att stå redo. Du har en lista och vet precis vad du ska göra för att få till det. 

 

Kurs 3 "Skapa en tavelvägg"

Med tavlor och prints kan du förstärka din personliga stil och ge karaktär åt hemmet – men att få till den perfekta mixen är en konst i sig.

– Kursen ger dig verktyg så att du steg för steg kan planera din vägg med nya eller befintliga tavlor. Du kan också ge svårmöblerade ytor liv!

 

Kurs 4 "Så lyckas du med din ljussättning"

Rätt ljussättning har stor betydelse för hur man uppfattar rummet – och med smarta lösningar kan man skapa en ombonad känsla eller en illusion om rymd. 

– Du lär dig hur du steg för steg ser över din befintliga ljussättning och kompletterar den för att få harmoni.

 

Kurs 5 "Det dukade bordet"

Här flödar inspirationen för festliga dukningar och enklare bjudningar. 

– Oavsett om det gäller att duka till fest eller vardag finns det vissa tips och trix man kan ta till för att alltid ha den snyggaste dukningen! 

 

LEVA&BO:s inredningskurser

I samarbete med Inredningskurser.se erbjuder LEVA&BO fem nya inredningskurser för alla som älskar inredning.

Välj mellan kurserna "Att inreda rum för rum", "Skapa en tavelvägg", "Det dukade bordet", "Så lyckas du med din ljussättning" och "Styla inför försäljning". Mer info om alla kurser hittar du HÄR.