Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 11
Ernst Kirchsteiger är bland annat känd för sitt fina porslin och textilier. Till våren 2018 släpper han en ny kollektion.
Foto: Cecilia Möller/TV4
2 AV 11
Ernst glaserade kruka i stengods med fat skapar välmående och glädje i varje hem. Krukan kommer i klassiska färger, grå och vit men även med en uppstickare i grönt, för att spegla naturen som människor i dag gärna vill ta med sig in i hemmet.
Foto: Ernstform
3 AV 11
Ernst tallrik och assiett är ett tillskott i stengodsservisen som i övrigt består av tekoppar, kaffemuggar och skålar. Passar till vardags eller en vacker middagsbjudning tillsammans med Ernst duk och servetter i linne samt vinglas, dricksglas och bestick.
Foto: Ernstform
4 AV 11
En vacker glasvas att ha snittblommor.
Foto: Ernstform
5 AV 11
Ernst tekanna i stengods finns i vitt och mörkgrått med svart metallhandtag och är ett tillskott i stengodsservisen som i övrigt består av tekoppar, kaffemuggar och skålar.
Foto: Ernstform
6 AV 11
Ernst terrakottakruka är klassisk och passar i varje hem. Krukan kommer i två olika storlekar och i två olika färger, vit och grå.
Foto: Ernstform
7 AV 11
Ernst kuddfodral med knytband i 100 % bomull finns i tre härliga färger, vit, grå och natur. Kuddarna passar som prydnad i sängen, soffan eller varför inte på en bänk eller soffgrupp i trädgården. Innerkudde 50 x 60 går att köpa separat.
Foto: Ernstform
8 AV 11
Ernst kuddfodral med tofsar i 100 % linne finns i fyra härliga färger, natur, vit, mörkblå och grönt. Kuddarna passar som prydnad i sängen, soffan eller varför inte på en bänk eller soffgrupp i trädgården. Ernst innerkudde 50 x 60 går att köpa separat.
Foto: Ernstform
9 AV 11
Ernst ljusstake med glascylinder är klassisk och vacker att titta på. Ljusstaken ger en härlig känsla i hemmet och finns i färgerna vit, ljusgrå och mörkgrå.
Foto: Ernstform
10 AV 11
”Vi tänker alltid långsiktigt när vi tar fram produkter, att de ska kunna leva kvar i hemmet länge”, säger Ludvig Kirchsteiger, vd på Ernst.
Foto: Ernstform
11 AV 11
Ernst äggkopp i stengods kommer i fyra färger, vit, ljusgrå, mörkgrå och natur. Äggkoppen är ett tillskott i stengodsservisen som i övrigt består av tekoppar, kaffemuggar och skålar.
Foto: Ernstform

Ernst Kirchsteiger släpper nya prylar

Till våren kommer en helt ny inredningskollektion av Ernst Kirchsteiger.

Men prylarna är redan klara och här kan vi visa de första bilderna.

– Matporslinet är min absoluta favorit, säger Ernst till Leva & Bo.

Precis som varje år tar tv-profilen, inredaren och designern Ernst Kirchsteiger fram nya inredningsprodukter till Formex. Och de är redan nu klara. I vårkollektionen hittar vi krukor i alla former och storlekar samt textilier i härliga material som linne och bomull, bland annat i form av kuddar och bordstabletter. Men även nytt matporslin.

– Matporslinet är min absoluta favorit, säger Ernst själv. Det dukade bordet generellt och allt runtomkring är intressant att gestalta, säger Ernst till Leva & Bo. Att ha ett bra matporslin är en viktig grund. Nu har vi tagit fram tallrikar i stengods som är underbara.

Duka med fint porslin även om man ”bara” äter blodpudding

– Att en sketen vardag kunna duka med fint porslin, oavsett om man ”bara” äter blodpudding” är en härlig känsla och ger något extra. Men det handlar om allt runtomkring som förhöjer upplevelsen, en bukett blommor kan också vara sådant. Därför tycker jag också mycket om de nya krukor som vi har tagit fram. 

LÄS OCKSÅ: Kolla in – så här mycket är din klocka värd

Foto: Ernstform

– Till våren adderas textilier och krukor i gröna färgtoner då det är en färg som står för naturen och som skapar en härlig atmosfär i hemmet. Vi ser också att grönt inte endast varit en trendfärg utan är här för att stanna, säger Åsa Astvald, produktchef på märket Ernst.

”De ska kunna leva kvar länge i varje hem”

Foto: Ernstform

Allt i Ernst inredningskollektion tas fram i dova färgskalor ”för att kunna passa och leva kvar länge i varje hem”. Stengodsserien består av matt stengods i klassiska färger såsom vitt, ljusgrått, natur och mörkgrått.

LÄS OCKSÅ: Vill du också bli inredare? Så här gör du!

Foto: Ernstform

– Vi tänker alltid långsiktigt när vi tar fram produkter, att de ska kunna leva kvar i hemmet länge. Vi har sett att stengodsserien blivit väldigt uppskattad och många människor vill gärna kunna matcha sin servis i dag, därför har vi valt att addera ytterligare produkter i serien, säger Ludvig Kirchsteiger, vd på Ernst.

ERNST vårnyheter presenteras för återförsäljare på inredningsmässan Formex 17–20 januari och under våren 2018 kan konsumenterna handla produkterna i butik.