ANNONS
X
EXPRESSEN.SE
Leva & bo>Inredning
Publicerad 24 maj 2016 14.46

Erbjudande från LEVA&BO Shopping! Unika odlingslådor i dansk design

Klicka på plustecknet i bilden för att ta handla i LEVA&BO:s webbutik!

Klicka på plustecknet i bilden för att ta handla i LEVA&BO:s webbutik!

1/2

<span>Unika odlingslådor i dansk design. Klicka på plustecknet i bilden för att  beställa i LEVA&amp;BO:s webbutik!<br></span>

Unika odlingslådor i dansk design. Klicka på plustecknet i bilden för att beställa i LEVA&BO:s webbutik!

2/2

Skapa en flexibel drömträdgård med unika odlingslådor i dansk design!
– Det här är nytt fantastiskt modulsystem! Odlingslådorna är hållbara och blir bara finare med tiden, säger Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVA&BO Shopping.

Med den unika, danska designen kan du enkelt bygga ihop dina odlingslådor som du vill och även skapa mysiga sittplatser. På en eftermiddag får du en spännande plats i trädgården med rum för kryddor, grönsaker och blommor.
– Vi på redaktionen blev betagna när vi hittade Land Gardens odlingslådor, precis det här har vi letat efter! säger Ulrika Nordlinder.

 

LEVA&BO Shopping: HÄR finns odlingslådorna i alla modeller

Nu finns fina odlingslådorna i LEVA&BO:s nya webbutik!

Vacker patina

Lådorna finns i flera olika storlekar, och på de minsta kan du även välja att montera en botten med hjul – perfekt för odlingar på balkongen eller terrassen. Välj själv om du vill ha galvaniserat eller obehandlat järn, som får en vacker patina med tiden.
– Jag har själv beställt två obehandlade lådor och ska odla salvia, timjan och rosenskära i dem, säger Ulrika Nordlinder.

 

Klicka på plustecknet i bilden för att beställa direkt i vår nya webbutik!

Förlänger säsongen

Odlingslådorna håller värmen bra vilket ger ett gynnsamt klimat och förlänger säsongen. Använder du odlingslådorna utan botten och ställer dem direkt i trädgården får rötterna vatten från marken och du slipper vattna så mycket. Här hittar du odlingslådorna.