1 AV 7
Minibussen som är tillverkad i glasfiber har en inbyggd säng, tv, förvaringsmöjligheter samt en minibar(!).
Foto: Circu
2 AV 7
Barnbussen blir din för det galna priset 346 000 kronor.
Foto: Circu
3 AV 7
En snäckformad säng inspirerad av Disneyfilmen Lilla sjöjungfrun – perfekt för barn som inte vill gå och lägga sig på kvällarna...
Foto: Circu
4 AV 7
... om du tycker att det är värt att lägga 135 000 kronor på en barnsäng, förstås.
Foto: Circu
5 AV 7
Eller varför inte köpa en fantasiluftballong till barnrummet?
Foto: Circu
6 AV 7
Den här leksakslådan sätter guldkant på dit barns tillvaro.
Foto: Circu
7 AV 7
Rymdfåtöljen kan klickas hem för den nätta summan 270 000 kronor.
Foto: Circu

Minibussen till barnrummet kostar som en riktig bil

Har du några hundra tusen kronor över att lägga på inredning till ditt barns rum? Då kan du köpa någon av de här hysteriskt dyra möblerna. För vilket barn vill inte sova i ett snäckskal eller en minibuss, eller ha en egen rymdraket i rummet?

Linnea Bjärle Quiding

Har du svårt att få ditt barn att gå och lägga sig på kvällarna? Då kanske en snäckformad säng inspirerad av Disneyfilmen Lilla sjöjungfrun skulle kunna vara till hjälp. Om du vill lägga drygt 135 000 kronor på en barnsäng som snart ska växas ur, förstås.

Det portugisiska företaget Circu säljer enligt sin hemsida "magiska möbler" till barnrum. Och de är inte rädda för att ta ordentligt betalt.

LÄS OCKSÅ: Roliga barnrum – kolla in galna inredningen

Här är några av möblerna som säljs till hysteriskt höga priser på företagets hemsida:

1. Lilla Sjöjungfrun-säng

Här får ditt barn sova i ett snäckskal, precis som Disneyprinsessan Ariel. Företaget beskriver sängen så här: " Den här prinsessängen kommer att skydda din lilla flicka, och hjälpa henne att drömma och bli en undervattensprinsessa" Och du behöver inte lägga pengar på en sänglampa – det sitter nämligen redan en i snäckskalet.

Sängen blir din för drygt 135 000 kronor.

Foto: Circu

2. Fantasi-luftballong

Den här magiska sängen i form av en luftballong kan även användas som soffa i barnrummet. Med hjälp av en app kan barnet välja vilken musik som ska spelas i ballongen, samt justera belysningen.

Vill du att sitt barn ska få sova gott i luftballongens korg? Då behöver du bara skrapa fram 245 000(!) kronor.

Foto: Circu

LÄS OCKSÅ: Han förvandlade barnrummet till Super Mario-värld

3. Minibuss till barnrummet

Om ditt barn älskar bilar måste ju det här vara den perfekta sängen. Minibussen som är tillverkad i glasfiber har en inbyggd säng, tv, förvaringsmöjligheter samt en minibar(!).

Barnbussen blir din för det galna priset 346 000 kronor.

Foto: Circu

4. Leksakslåda i guld

Klart ditt barn ska förvara sina leksaker i en box som ser ut som en guldtacka. "Med ett hemligt fack och roterande lock, är det här den perfekta lådan för ditt barn" skriver företaget om guldboxen.

Lådan som sätter guldkant på ditt barns tillvaro är inte gjord av äkta guld, men vi gissar att priset (som inte är synligt på hemsidan) är ungefär lika högt som om den vore det.

Foto: Circu

5. Rymdfåtölj

Om du någon gång skulle vinna på lotto kan du låta ditt barns drömmar gå i uppfyllelse genom att köpa den här fåtöljen, som ser ut som en rymdraket. Rymdraketen är handgjord i glasfiber och fåtöljen inuti är gjord av röd sammet. Självklart kan barnet själv välja musik och ljuseffekter i raketen via en app.

Fåtöljen kan klickas hem för ungefär samma kostnad som en ny bil – 270 000 kronor.

Foto: Circu

LÄS OCKSÅ: Tips och inspiration när du ska inreda barnrummet