Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Trots att Malin aldrig hade snickrat förut står nu drömslottet färdigt.Trots att Malin aldrig hade snickrat förut står nu drömslottet färdigt.Trots att Malin aldrig hade snickrat förut står nu drömslottet färdigt.
På födelsedagen fick Milian se sitt nya rum. "Han blev jätteglad", berättar Malin.På födelsedagen fick Milian se sitt nya rum. "Han blev jätteglad", berättar Malin.På födelsedagen fick Milian se sitt nya rum. "Han blev jätteglad", berättar Malin.
Nedervåningen blev ett litet krypin med säng och leksakskök. Övervåningen är en lekhörna.Nedervåningen blev ett litet krypin med säng och leksakskök. Övervåningen är en lekhörna.Nedervåningen blev ett litet krypin med säng och leksakskök. Övervåningen är en lekhörna.
"Jag hade aldrig hållit i en såg förut, så jag är själv förvånad över hur smidigt det gick" säger Malin."Jag hade aldrig hållit i en såg förut, så jag är själv förvånad över hur smidigt det gick" säger Malin."Jag hade aldrig hållit i en såg förut, så jag är själv förvånad över hur smidigt det gick" säger Malin.
1 AV 4
Trots att Malin aldrig hade snickrat förut står nu drömslottet färdigt.
Foto: privat
2 AV 4
På födelsedagen fick Milian se sitt nya rum. "Han blev jätteglad", berättar Malin.
Foto: privat
3 AV 4
Nedervåningen blev ett litet krypin med säng och leksakskök. Övervåningen är en lekhörna.
Foto: privat
4 AV 4
"Jag hade aldrig hållit i en såg förut, så jag är själv förvånad över hur smidigt det gick" säger Malin.
Foto: privat

Malin hade aldrig snickrat förut – byggde drömslott till sin son

När Malins son fyllde år ville hon överraska med en fin möbel till rummet. Trots att hon aldrig hade snickrat förut lyckades hon bygga ett helt slott till sonen – på bara en vecka. 

Malin Lundström, 27, från Halmstad ville överraska sin son Milian på hans tvåårsdag i början av september. Malin, som aldrig hade hållit i en såg förut, köpte en loftsäng och planerade att bygga ett hus av den i sonens rum. 

– Jag ville att han skulle få en fin säng och ett mysigt rum, jag tänke på vad jag själv hade velat ha när jag var i den åldern, berättar Malin.

 

LÄS OCKSÅ:  Camilla byggde ett rosa drömslott till dottern – kika in i det här!

Byggde på nättterna

Husplanerna utvecklades, och till slut bestämde sig Malin för att bygga ett helt slott i sonens rum. När det bara var en vecka kvar till födelsedagen satte Malin igång att snickra. 

– Jag gjorde en snabb ritning och byggde på slottet varje kväll efter att jag nattat Milian vid sjutiden. Det blev många sena nätter den veckan. Han visste att jag byggde något i hans rum, men eftersom det skulle bli en överraskning fick han inte komma in och titta under tiden. 

Foto: privat

"Aldrig hållit i en såg förut"

Nedervåningen blev ett litet krypin med säng och leksakskök. Övervåningen är en lekhörna. Och trots att Malin aldrig hade snickrat förut stod slottet färdigt lagom till den stora dagen. 

– Jag hade aldrig hållit i en såg förut, så jag är själv förvånad över hur smidigt det gick. Jag vet inte om det var skicklighet eller tur, säger hon. 

På födelsedagen fick Milian se sitt nya rum.

– Han blev jätteglad och sa "Slott, slott!". Och nu sover han där varje natt. Han verkar gilla det. 

 

LÄS OCKSÅ: 

*  Emelie rensade ut exets kläder – kalsongerna fick en helt ny funktion  

*  Nu kommer julen till Ikea – tjuvkika på årets nyheter  

*  Så gör du ditt sovrum mer hälsosamt