Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 9
Isabella Löwengrip skriver på sin blogg om sina inredningsplaner för sonen Gillis rum: "Jag vill ju göra ett drömrum till Gillis. Tankarna har tidigare gått i väldigt klassiska möbler och färger... Men nu har jag haft tankarna på hur man gör ett drömrum. Ett kreativt, roligt och mysigt rum. Visserligen kommer han att vara ett halvår när vi flyttar in, typ. Men det dröjer ju inte länge för ens han kan gå och vill leka. Jag hittade ett danskt företag som heter Lifetime Kidsroom som har färdiga inredningspaket. Smart ju. Det fanns lite olika teman och denna "träkojs-tema" fastnade jag för. Det kommer dröja innan han uppskattar rummet och kan leka i den men sen så, och då kan man ha mysiga sagoläsningar i kojan."
2 AV 9
Ebba von Sydow med sonen Klas.
Foto: Robert Eklund
3 AV 9
Ebba von Sydow skriver om sitt barnrumsprojekt: "Tänkte att jag skulle uppdatera er på projekt "fixa barnrummet" till lillebror. Det går sakta framåt. Jo, det blev vitt till slut. Kritvitt vitaste vitt (inte brutet alls) vilket i slutändan alltid blir bäst tycker jag."Ebba tipsar, och exemplifierar med bilden ovan, som är hämtad från Pinterest: "Håll det hyfsat neutralt. En våningssäng som är som en glasskiosk eller en Batman-grotta i all ära men det är ändå vettigt att hålla det hyfsat neutralt. Barn ändrar sig, ena dagen är det lila och glitter nästa bara brandbilar. Leksaker, pryttlar, klossar och kläder stökar blixtsnabbt till rummet, en lugn bas är därför smart. Det räcker gott och väl att pynta med fina tavlor."
Foto: Pinterest
4 AV 9
Carolina Gynning och dottern Alicia på tomten vid drömvillan.
Foto: Malin Bondeson
5 AV 9
Alicias rum är en riktig flickdröm i rosa och spets. Fåtöljen kommer från Länna möbler, klädhängaren är en present från Carolinas pappa som jobbar med kläder.
Foto: Malin Bondeson
6 AV 9
Alicias fåtölj kommer från Länna möbler, klädhängaren är en present från Carolinas pappa som jobbar med kläder.
Foto: Malin Bondeson
7 AV 9
David Beckham skämmer bort sin lilla Harper Seven rejält...
8 AV 9
...till sitt rum fick hon ett enormt specialbeställt konstverk av Damien Hirst för 6,5 miljoner kronor – ett rosa hjärta som heter "Daddy's girl". Aaaawww.
Foto: Damien Hirst
9 AV 9
...och med prinsessan Madeleines nedkomst så nära förestående kan vi inte låta bli att tipsa prinsessan om denna förtrollande babysäng. Voren den inte fin i New York-våningen, Madde?

Kändisarnas barnrum – se dröminredningen!

Inreda barnrum är ett roligt jobb – och det tycker kändisarna också! Carolina Gynning har snart två töser att inreda rum till, Blondinbella är nybliven mamma till lille Gillis och Ebba von Sydow har sina ögonstenar Marianne och Klas.

Och missa inte David Beckhams "lilla" present till sin dotter – sockersöt!