1 AV 2
Är det här något du skulle vilja ha på din toalett? En tyngdlyftare som klarar att hålla två toalettpapper.
Foto: amazon.com
2 AV 2
En polaroidkamera på toan spottar ur sig toapapper i stället för bilder.
Foto: doiydesign.com

5 toapappershållare som gör toabesöket lite roligare

Toalettpappershållare är bara något som finns där. Det är nog inte ofta du tänker på hur den ser ut – eller att den skulle kunna se ut på ett annat sätt.

Men det finns alltså roliga toapappershållare att välja på – som kanske gör toalettbesöket lite, lite festligare.

Gå på toa är något alla gör. Och förvara toalettpapperet är något alla gör utan att reflektera över. De flesta har nog en vanlig, vit toapappershållare på väggen.

Men det finns faktiskt val. Roliga val som kanske lyfter ditt badrum och gör toaletten lite mer speciell. Vilken är din favorit.

 

LÄS OCKSÅ: Hänga upp toarullen – vilket sätt är korrekt egentligen?

 

1. Kameran

Foto: doiydesign.com

Polaroidkamera på toaletten? Pja, varför inte! Det låter ju förstås märkligt att ha en kamera på toa, men från den här polaroidkameran kommer det inga bilder – härifrån kommer papper i stället. Om inte annat är den här hålaren säkert något för den fotointresserade.

2. Smarta hållaren

Foto: rollscout.com

Den här guldfärgade toalettpappershållaren är inte bara snygg och trendig i sin guldfärg. Den är smart också. En liten sensor på hållaren berättar nämligen för dig när en rulle är på väg att få slut på papper och skickar en notis till din mobiltelefon. Men visst, det är ganska lätt att se det med sina egna ögon också...

 

LÄS OCKSÅ: 5 saker du absolut inte ska använda toapapper till

3. Trädet

Foto: pure-deco.com

Du kanske har toarullarna i en stapel på golvet? Eller i sin förpackning? Eller kanske har du en toarullehållare där du kan ha flera rullar staplade på varandra. Oavsett är det nog ingen av de prylarna som är lika tjusiga som det här trädet. I trädet kan du sätta flera rullar – och behöver aldrig oroa dig för att någon är slut.

4. Tyngdlyftaren

Foto: amazon.com

Okej, det här kanske inte är det vackraste man kan ha på toaletten, rent inredningsmässigt. Men lite rolig är den allt! Tyngdlyftaren står ovanpå toalettstolen och håller i två toarullar – perfekt för den som står och kissar, men kanske lite mer opraktiskt för den som sitter ner och har toalettrullen bakom ryggen.

5. Björnen

Foto: amazon.com

Det här kanske inte kommer vara den inredningsdetalj du är mest stolt över hemma. Men någon kanske tycker den är fin, och du kommer förvåna dina besökare som lånar badrummet. Har du den här björnen på toaletten får du ut papper genom björnens bakdel.

 

Källa: Good Housekeeping

 

LÄS OCKSÅ: Så får du användning av din gamla toarulle