Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

12 instagrammare du måste följa om du gillar inredning

Inredning på Instagram – det finns det gott om.

Många bloggare går över till Instagram.

Här är några favoriter att hålla koll på.

LEVA&BO Redaktionen
Foto: Skärmavbild Instagram @Krickelin

1. @krickelin

Följare: 71 400

 

Kristin Lagerqvist, som bor i Varberg, är en bloggare, fotograf och kreatör. Vid sidan om arbetet som influencer driver hon också en inrednings- och livsstilsbutik. 

Hennes konto bjuder på inspirerande och livfulla bilder från hennes vackra och smakfullt inredda hus på Västkusten, uppblandat med resor och vardagsliv. Krickelin visar inga stela miljöer – inredningsbilderna kryddas av människor, obäddade sängar och stökiga hörn.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @trendenser

 

2. @trendenser

Följare: 137 000

 

Frida Ramstedts Instagramkonto heter "Trendenser" och är ett av de allra största inom inredning, liksom bloggen med samma namn. Här får vi alla nyheter och tips på vad som är på gång inom inredning. Miljöer, prylar och trender skapar ett flöde man inte vill missa. Är det någon som har koll så är det Frida.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @signebay

 

3. @signebay

Följare: 302 000

 

Den danska fotografen och stylisten Signe Bay delar med sig av sina fantastiska bilder på blommor, mat och bordsdukningar. Det vilar ett lugn över hennes Instagram, bilderna går i dova färger med en typisk skandinavisk stilrenhet. Perfekt inspiration för alla typer av middagar och fester.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @annacate

4. @annacate

Följare: 83 600

 

Catarina Skoglund jobbar med styling och inredning och lever med sin man och två döttrar på en bilfri ö utanför Göteborg. På Instagram får vi njuta av hennes charmiga gamla hus som hon renoverat och inrett mysigt och personligt. Inte en vit vägg så långt ögat kan nå! Varenda bild får oss att desperat längta ut på landet.

 

 

Foto: Skärmavbild Instagram @designbymirelle

5. @designbymirelle

Följare: 76 000

 

I en lägenhet inhyst i en flygel på Strömsholms slott i Västmanland bor Mirelle med sin sambo Mattias och hunden Olof. Mirelle beskriver sig själv som inredare, homestagingkonsult och inredningstokig som gärna gör loppisfynd. Hon strösslar med bilder av hur hon inreder sitt hem harmoniskt. Många DIY- och roliga budgettips. Vi älskar före- och efterbilderna.

LÄS OCKSÅ: Inredaren Mirelle skapade ny trappa för 486 kronor

 

Foto: Skärmavbild Instagram @johannabradford

6. @johannabradford

Följare: 69 600

 

Johanna Bradford är influencern som alltid flyttar. Nu senast från en 70-talsvilla i Kungsbacka till ett sekelskifteshus i Borås. På Instagram får vi följa hur hon renoverar och inreder – men hon delar även med sig av allt i livet som inspirerar henne. 

Johanna lever med man och två barn och frilansar inom styling och PR.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @styledbyemmahos

 

7. @styledbyemmahos

Följare: 103 700

 

Emma Fischer är en inredare som sprider bilder av stylade bostäder till salu. 

Mycket naturfärger med inslag av mjuka textilier i samma toner. Hon blandar gammalt och nytt, Ikea och antikt och lyckas verkligen få en att gilla inredning! Vi vill genast göra om där hemma – och ta tillvara på det vi har.

 

 

Foto: Skärmavbild Instagram @34kvadrat

8. @34kvadrat

Följare: 68 000

 

Emelie Ekman visar ljusa härliga inredningsbilder från både sitt eget hem, vackra hotell och Hemnet-annonser som hon inspireras av.

Emelie har en trendig stil med mycket grå nyanser och fina blombuketter. Det var länge sedan Emelie bodde på 34 kvadrat, men namnet hänger med. Nu flyttar hon snart från Nacka in till Stockholms innerstad med sin fästman.

LÄS OCKSÅ: 50 vackra vardagsrum du kan inspireras av

 

Foto: Skärmavbild Instagram @sofiegidfeldt

9. @sofiegidfeldt

Följare: 22 500

 

Sofie Gidfeldt (före detta Nordenberger) visar det Gotland som vi alla älskar – det är kargt, mycket sten och ett fantastiskt ljus. Här får vi njuta av gotländsk keramik, ljusa textiler och möbler med historia. 

Sofie är stylist och bor tillsammans med sin man Lars och sonen Filip i en gammal prästgård på ön.

 

 

Foto: Skärmavbild Instagram @henriknero

10. @henriknero

Följare: 116 000

 

Henrik Nero jobbar som fotograf och stylist inför försäljning av bostäder. Hans Instagram låter oss kika in i några av Stockholms vackraste hem. Väldigt beroendeframkallande.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @susantornqvist

 

11. @susantornqvist

Följare: 42 300

 

Susan Törnqvist är småbarnsmamman som driver två bolag inom inredning – vilket märks tydligt på hennes Instagram. 

På Susans konto hittar vi en härlig mix av inredning, familjeliv, husbygge, resor och mat. Hennes hem är trendigt och modernt och alltid väldigt inspirerande. Vi älskar när hon visar upp de fina barnrummen.

 

Foto: Skärmavbild Instagram @lovisaalcen

12. @lovisaalcen

Följare: 38 000

 

Inredaren Lovisa Alcén blandar bilder på sitt pampiga hem med bilder på hennes två mopsar Moltas och Melker. Lovisas hus i Gävle är fullt av häftiga stuckaturer och detaljerade utsmyckningar – vilket hon matchar med moderna möbler och gråa nyanser. Magiskt fint och annorlunda!

LÄS OCKSÅ: 10 vanliga missar du gör när du inreder