1 av 4: Jeremy Piven hyr ut sitt hus i Malibu.
2 av 4: Steven Spielberg har även han en lya i Malibu som han vill hyra ut.
3 av 4: ...liksom Pierce Brosnan.
4 av 4: Men Mischa Bartons hus ligger i Beverly Hills!

Hyr hus av en kändis i sommar - se listan här!

Om du vill tillbinga sommaren i sann kändisstil – hyr en lya av Hollywoodtungviktare som Steven Spielberg, Jeremy Piven och  Mischa Barton!

Vill du leva som en kändis i sommar? Här är några av Hollywoodstjärnona som hyr ut i sommar! Oavsett om du vill bo i Malibu eller Miami, kolla "Celebrity listings" på realtor.com för att kolla in fler lyxiga egendomar.

 

Jeremy Piven (Malibu)

Kostnad: Juni till september - 337 000 kronor per månad, maj - 18 000 kronor, hela sommaren - 24 000 kronor.

Storlek: Tre våningar, tre sovrum

Faciliteter: Ligger på stranden. Övre våningen: en privat balkong, kontor, filmrum. Nedre våningen har direktaccess till sandstranden. Utomhus: Grillplats, spelrum, spa, bastu och yogastudio.

 

Steven Spielberg (Malibu)

Kostnad: 843 000 kronor per månad.

Storlek: 672 kvadratmeter, sju sovrum, nio badrum

Faciliteter: Havsutsikt. Ett arbetsrum / bibliotek, massagerum, filmrum, två öppna spisar, trebilsgarage. En  fristående två sovrums-gästhus och ett stort utrymme som kan göras till målarrum, gym, eller meditationsrum. Innergård med en pool och spa.

 

Pierce Brosnan (Malibu)

Kostnad: juli och augusti 2012 - 169 000 kronor per månad.

Storlek: 1200 kvadratmeter, fyra sovrum, 12 badrum.

Faciliteter:  Ett filmrum med en bar, japanskt inomhusspa med badkar,  saltvattenpool, ångbad, bastu, gym i full storlek, musikrum, separat  gästhus, poolhus, runtgående balkong, inrett med konst och franska antikviteter.

 

Mischa Barton (Beverly Hills)

Kostnad: 182 000 kronor per månad.

Storlek: 985 kvadratmeter, åtta sovrum, 10 badrum.

Faciliteter: Ett huvudhem och tre separata gästhus med privata altaner. Ett gourmetkök, fyra öppna spisar, och två bad- och omklädningsrum. Dessutom en pool, spa, och en gräsbevuxen tomt.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!