Hemmaprylarna du inte visste fanns men måste ha

Att shoppa på nätet är både enkelt och roligt.

Där upptäcker man saker som man inte ens visste att man behövde. Och kanske inte alls behöver, men som är så knäppa att det är svårt att motstå.

Här är 12 prylar för hemmet du garanterat inte kommer vilja vara utan. Eller?

Foto: Wish

1. Döskalleformar

Pris: 8 kronor. Silikonformar att steka til exempel ägg eller göra pannkaka i, med formen av en uggla eller döskalle.

Omdömen: ”Precis vad jag beställde, den kom till och med snabbt”, ”Söt, barnbarnen kommer att älska dem”, ”Underbart! Kan knappt vänta på att få prova dem”, ”Funkar inte riktigt”, ”Fantastiska”, ”Använder dem till pannkakor också”.

Foto: Wish

2. Toapappershållare

Pris: 83 kronor. ”Nästan slutsåld”, skriver de på sajten. En toalettpappers-hållare formad som en emoji och är vattentät, får man veta. Omdömen: ”Barnen är tokiga i den”, ”Fantastisk”, ”Kommer att köpa fler i julklappar”, ”Passar inte vissa amerikanska toalett-rullar”.


Foto: Wish

3. Lakan-hängslen

Pris: 8 kronor. Triangelformade hängsel-lik sak som ska hålla lakanet på plats i sängen. Omdömen: ”Kom bara 1 styck, trodde det var 4-pack”, ”Älskar dem!”, Olika färger gör att man kan matcha lakanen också”, ”Enkelt sätt att hålla lakanen på plats”, ”Lätta att sätta på och fungerar som de ska”.


Foto: Wish

4. Glasögon-rengörare

Pris: 8 kronor. En speciellt framtagen glasögon-rengörare med mikrofiber. Omdömen: ”Ser bra ut”, ”Älskar dem. Fungerar jättebra på både glasögon och Iphone”, ”Den gör bara rent bra första gången”, ”Fjärde gången jag beställer, älskar dem, mina vänner älskar dem, min familj älskar dem”, ”De fungerar toppen, nu måste jag beställa till min man också”.


Foto: Wish

5. Bröd/kak-skärare

Pris: 8 kronor. En skärare i stål till både bröd och kakor. Omdömen: ”Perfekt kvalitet”, ”Den var dessvärre helt trasig när den kom”, ”När jag beställde den tänkte jag inte på instruktioner, det skulle underlätta om det kom med”, ”Kom väldigt snabbt, men ser lite klen ut, jag får väl testa och se”.


Foto: Wish

6. Toalettstols-lyse

Pris: 17 kronor. Lyse i toalettstolen? Varför inte. Flera olika färger dessutom. Enligt dem själva bra för äldre med dålig syn samt roligt för barnen. Omdömen: ”Kan knappt vänta på att få använda den”, ”Fungerade inte alls så bra”, ”Jättelätt att montera”, ”Önskar den kom med instruktioner”, ”Alla älskar den, kommer att beställa tre till”.


Foto: Wish

7. Ananas-redskap

Pris: 8 kronor. Tycker du det är svårt med hel ananas kanske detta är något. Den både skalar och delar ananasen i färdiga ringar åt dig. Omdömen: ”Jag ville inte ha plast, fungerar inte så bra”, Fungerar utmärkt”, ”Älskar den men man måste trycka hårt”, ”Har inte provat, ska ge bort”, ”Ska ge till min son som alltid köper ananas”.


Foto: Wish

8. Regn-dusch

Pris: 103 kronor. Jättestort duschmunstycke som ska ge en regnliknande dusch. Omdömen: ”Bästa dusch jag haft”, ”Fruktansvärd!”, ”Helt okej faktiskt men ganska plastig”, ”Ser bra ut, önskar bara det fanns instruktioner med”.


Foto: Wish

9. Bestickhållare

Pris: 8 kronor. Paketet innehåller sex stycken dekorativa bestickhållare gjorda som tomtedräkter. Omdömen: ”Snabb leverans, söta grejer”, ”Uppskattade av gästerna”, ”Kanonroliga, kan även hängas upp”, ”Kan knappt hålla mig”.


Foto: Wish

10. Kylskåps-pimp

Pris: 29 kronor. Kreativ kylskåpsdekoration med fjärilar och blommor att pimpa med i köket. Omdömen: ”Bökig applicering, annars fint”, ”Jättefin, fick med 2 fjärilar”, ”Fäster bra, supernöjd, satte den lite annorlunda än på bilderna då den var lite mindre än jag trodde”.


Foto: Wish

11. Tandkräms-klämmare

Pris: 8 kronor. Tandkrämstubs-klämmare som ska hjälpa en att få ur den sista slatten också. Går att hänga upp och kan med fördel användas även på andra tuber. Omdömen: ”Den kommer att spara pengar åt oss”, ”Bra, men passade inte så många svenska storlekar på tuber”, ”Enkel att använda, fin färg”, ”Lite tunn, bra för att hålla den ren men det går inte att rulla tandkrämstuben utan att pressa ned krämen i tuben först”, ”Perfekt när man har klena händer”.

Foto: Wish

12. Stoldekoration

Pris: 8 kronor. Ja, varför inte ha en stoldekoration? Skyddar även stolen så klart. Här i form av tomteluvor så de passar ju bra nu när juletider närmar sig.

Omdömen: ”Varan var bra, kommer att passa perfekt till julhelgen”, ”Använde dessa i julas, allt funkade fint. Passade bra. ”Passar även på mina stolar som är lite bredare”, ”Jättefina!”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande