Så har Caroline inrett den gamla Västerbottensgården

Caroline och Gunnar köpte gården för två år sedan. Sakta men säkert har de renoverat den. ”För oss är det också viktigt att bevara husets gamla charm.”

Foto: Privat

1 av 3: Caroline och Gunnar köpte gården för två år sedan. Sakta men säkert har de renoverat den. ”För oss är det också viktigt att bevara husets gamla charm.”

”Tapeten Botanica kändes som ett självklart val till timmerväggen här inne. Linneskåpet från min gammelfarmor målade jag om till den gröna kulören.”

Foto: Privat

2 av 3: ”Tapeten Botanica kändes som ett självklart val till timmerväggen här inne. Linneskåpet från min gammelfarmor målade jag om till den gröna kulören.”

Den vackra Västerbottensgården är byggd på tidigt 1900-tal.

Foto: Privat

3 av 3: Den vackra Västerbottensgården är byggd på tidigt 1900-tal.

Caroline Klinker är sörlänning, från Laholm, som träffade kärleken Gunnar och flyttade till Umeå. Här jobbar hon som sjuksköterska när hon inte renoverar eller ägnar sig åt inredning.

– Särskilt gamla ting ligger mig varmt om hjärtat, kanske för att jag är uppvuxen på en gård från 1800-talet. Jag håller på att starta upp en webbutik där jag ska sälja gamla fina inredningsobjekt, säger Caroline.

Andra har också läst

LÄSARHEM

Namn: Caroline Klinker.

Ålder: 32.

Gör: Sjuksköterska på NUS.

Bor: I en Västerbottensgård 1 mil från Umeå.

Familj: Sambo Gunnar samt barnen Alice 3,5 år och Ebbe 1 år. 

Instagram: @etthusbliretthem.

 

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip säljer lyxhuset på Lidingö – se bilderna här 

Foto: Privat

Huset. ”Vi köpte Västerbottensgården med stomme från tidigt 1900-tal, för två år sedan. Sakta men säkert renoverar vi invändigt men för oss är det också viktigt att bevara husets gamla charm.”

 

Foto: Privat

Kammaren. ”Tapeten Botanica kändes som ett självklart val till timmerväggen här inne. Linneskåpet från min gammelfarmor målade jag om till den gröna kulören. Att ha inslag av naturen är något vi gärna vill ha, vi är ofta ute och plockar svamp eller kör skoter.”

 

Foto: Privat

”Köpmansdisken kommer från min sambos farmors gamla affär Nystedts Lanthandel i en liten by här i Västerbotten.”

 

Foto: Privat

Alice rum. ”Sängen fyndade jag långt innan vi köpte huset, men jag var tvungen att ha just den! Tapeten Ava, Sandberg and Friends, föll jag för samma dag den släpptes. Att den passade så bra till den redan befintliga smutsrosa färgen på väggen var bara tur!”

LÄS OCKSÅ: Därför ska du alltid vända på äggen i kartongen

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer