Idas 20-talshus är ett riktigt drömhem för loppisälskare

Foto: Privat

1 av 4

Foto: Privat

2 av 4

Foto: Privat

3 av 4

Foto: Privat

4 av 4

Ida Gustafsson bor med sin familj i ett hus från 1920-talet i Ludvika i Södra Dalarna. Huset har renoverats ända sedan de flyttade in 2010, något som hjälper Ida att hålla i gång sin kreativitet.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

– Jag tror att människor som kommer och hälsar på upplever att vårt hem är ganska loppisfyndat, haha. Det mesta förutom soffa, säng, soffbord, vardagsrumsmattan är begagnat och jag tycker att redan använda saker ger liv åt ett hem. Sedan är det ju även toppen ur miljösynpunkt, säger Ida.

Hemma hos @sulkullan

Namn: Ida Gustafsson.

Ålder: 29.

Gör: Jobbar sedan 2016 med mitt egna företag Sullkullan, som fotograf och influencer.

Bor: Ludvika i södra Dalarna.

Familj: Sambo Tom och barnen Maja, 5, och Henry, 7.

Instagram: @sulkullan.

LÄS MER: 12 instagrammare du måste följa om du gillar inredning 

Loppisfyndade tavlor

Foto: Privat

”Den här tavelväggen sitter i Majas rum. Tavlorna är köpta på loppis och skärmarna på golvlampan har jag spraymålat då det innan var en rätt gul och ”inrökt” färg på dem.”

Från kallt till varmt

Foto: Privat

”Den rosa/lila väggfärgen hade jag aldrig valt för några år sedan eftersom jag då har varit fast besluten om att jag bara trivs i kalla toner. Idag märker jag hur varma färger gör mig lugn!”

 

Sliten charm

Foto: Privat

”Trappen och trapphuset är det enda som vi har renoverat ännu. Alltihop är rätt charmigt som det är så därför har vi nog, omedvetet, inte känt någon panik över att ta tag i det.”

Älskat växthus

Foto: Privat

”Min fristad! Och till och med på hösten utnyttjar jag det, men inte till odling utan det blir mest som ett uterum med infravärme - så gött!”

 

 

 

PRENUMERERA! Bästa erbjudandet på LEVA&BO just nu – du får ett fullmatat magasin med inspiration, inredning, shoppingtips och goda recept varje vecka.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande