Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Leva & bo>Hemma hos>Läsarhem

Publicerad 18 nov 2018 15:00

Idas 20-talshus är ett riktigt drömhem för loppisälskare

1/4

Foto: Privat

2/4

Foto: Privat

3/4

Foto: Privat

4/4

Foto: Privat

Ida Gustafsson bor med sin familj i ett hus från 1920-talet i Ludvika i Södra Dalarna. Huset har renoverats ända sedan de flyttade in 2010, något som hjälper Ida att hålla i gång sin kreativitet.

– Jag tror att människor som kommer och hälsar på upplever att vårt hem är ganska loppisfyndat, haha. Det mesta förutom soffa, säng, soffbord, vardagsrumsmattan är begagnat och jag tycker att redan använda saker ger liv åt ett hem. Sedan är det ju även toppen ur miljösynpunkt, säger Ida.

LÄS MER: 12 instagrammare du måste följa om du gillar inredning 

Loppisfyndade tavlor

”Den här tavelväggen sitter i Majas rum. Tavlorna är köpta på loppis och skärmarna på golvlampan har jag spraymålat då det innan var en rätt gul och ”inrökt” färg på dem.”

Foto: Privat

Från kallt till varmt

”Den rosa/lila väggfärgen hade jag aldrig valt för några år sedan eftersom jag då har varit fast besluten om att jag bara trivs i kalla toner. Idag märker jag hur varma färger gör mig lugn!”

Foto: Privat

 

Sliten charm

”Trappen och trapphuset är det enda som vi har renoverat ännu. Alltihop är rätt charmigt som det är så därför har vi nog, omedvetet, inte känt någon panik över att ta tag i det.”

Foto: Privat

Älskat växthus

”Min fristad! Och till och med på hösten utnyttjar jag det, men inte till odling utan det blir mest som ett uterum med infravärme - så gött!”

Foto: Privat

 

 

 

PRENUMERERA! Bästa erbjudandet på LEVA&BO just nu – du får ett fullmatat magasin med inspiration, inredning, shoppingtips och goda recept varje vecka.