Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
2 AV 2

Fanny, 26: "Inredning är som terapi för mig"

I Älvsbyn i Norrbotten bor Fanny Öberg. Under december fylls hennes Instagram av bilder på rofylld julinredning och ett framhävande rum för familjens första barn.

– Just nu håller jag på att färdigställa barnrummet, som för övrigt är galet kul att inreda.

Fanny vill ha det fint och mysigt hemma

Namn: Fanny Öberg.

Ålder: 26.

Gör: Jobbar på ett LSS & SoL serviceboende.

Bor: I ett lösvirkeshus i Älvsbyn.

Familj: Sambon Tomas. Fanny kommer från en familj med sex syskon och i dagsläget tolv syskonbarn.

Instagram: @fannyob

"Inredningen fungerar som terapi för mig. D jag gör det så tänker jag bara på inredning och kan slappna av.""Inredningen fungerar som terapi för mig. D jag gör det så tänker jag bara på inredning och kan slappna av.""Inredningen fungerar som terapi för mig. D jag gör det så tänker jag bara på inredning och kan slappna av."
"Inredningen fungerar som terapi för mig. D jag gör det så tänker jag bara på inredning och kan slappna av."
"I juni väntar jag och Tomas vårt första barn. Just nu håller jag på att färdigställa barnrummet, som för övrigt är galet kul att inreda.""I juni väntar jag och Tomas vårt första barn. Just nu håller jag på att färdigställa barnrummet, som för övrigt är galet kul att inreda.""I juni väntar jag och Tomas vårt första barn. Just nu håller jag på att färdigställa barnrummet, som för övrigt är galet kul att inreda."
"I juni väntar jag och Tomas vårt första barn. Just nu håller jag på att färdigställa barnrummet, som för övrigt är galet kul att inreda."

 

LÄS OCKSÅ: Lilla sagohuset från 1841 – gulligast på Hemnet just nu

 

"Jag ville ha det fint och mysigt i mitt hem, att det ska kännas välkomnande.""Jag ville ha det fint och mysigt i mitt hem, att det ska kännas välkomnande.""Jag ville ha det fint och mysigt i mitt hem, att det ska kännas välkomnande."
"Jag ville ha det fint och mysigt i mitt hem, att det ska kännas välkomnande."
"Mitt bästa tips ifall man vill förändra hemmet är att bestämma sig för vilket rum man ska börja i. Annars kan det fort bli rörigt och så får man inte mycket gjort.""Mitt bästa tips ifall man vill förändra hemmet är att bestämma sig för vilket rum man ska börja i. Annars kan det fort bli rörigt och så får man inte mycket gjort.""Mitt bästa tips ifall man vill förändra hemmet är att bestämma sig för vilket rum man ska börja i. Annars kan det fort bli rörigt och så får man inte mycket gjort."
"Mitt bästa tips ifall man vill förändra hemmet är att bestämma sig för vilket rum man ska börja i. Annars kan det fort bli rörigt och så får man inte mycket gjort."

 

LÄS OCKSÅ: Som att kliva rakt in i 70-talet – här har tiden stannat

Visa upp ditt hem!

Vi älskar att ta del av vackra hem, trädgårdar och DIY-tips. Tagga ditt Instagraminlägg med #mittlevaobo och få chansen att synas här!