1 av 8: Artisten Prince ägde flera fastigheter runt om i världen. Det här var den mest exotiska... Foto: Premiereestates.com
2 av 8: 1 000 kvadratmeter på klipphällen precis vid vattnet. Foto: Premiereestates.com
3 av 8: Panoramautsikt från alla fönster ut mot Atlanten. Foto: Premiereestates.com
4 av 8: Providenciales heter den avskilda halvön som är en del av ögrupperna Turks och Caicos i norra Atlanten. Foto: Premiereestates.com
5 av 8: Öarna är ett populärt resemål för Hollywood-kändisar som Brad Pitt, Christie Brinkley och Eva Longoria... Foto: Premiereestates.com
6 av 8: Bor du här får du grannar som modedesignern Donna Karan, artisten Keith Richards och skådespelaren Bruce Willis som alla har egna hem på ön. Foto: Premiereestates.com
7 av 8: Två privata stränder samt en enorm brygga ingår i köpet. Foto: Premiereestates.com
8 av 8 Foto: Premiereestates.com

Wow! Nu kan du flytta in i Princes gamla lyxhem

För två år sedan gick musiklegenden Prince bort efter en överdos.

Han ägde flera hus – och nu säljs hans mest lyxiga och exotiska.

All lyx du kan tänka dig och två privata stränder precis vid vattnet.

Som så många andra förmögna celebriteter var artisten Prince en ”samlare” av hus, i både Kalifornien och Europa. Men mot slutet av sitt andra äktenskap 2006 koncentrerade han sina fastighetsköp kring hemtrakterna i Minnesota. 

Det mest kända var Paisley Park Studios komplex i staden Chanhassen, där både inspelningsstudio, festlokal och huvudkontoret för hans skivbolag låg. Prince kom även att bosätta sig där, och det var också där han hittades död av en överdos fentanyl år 2016. 

LÄS OCKSÅ: Otroliga sanningen bakom borgen och paret i ”Vem bor här?” 

12 meter över havet, privata stränder och panoramavy över oceanen

Foto: Premiereestates.com

Men hans allra mest glamourösa och lyxiga fastighet var denna som ligger vid havet på en avskild halvö, Providenciales, som är en del av ögrupperna Turks och Caicos i norra Atlanten. Nu två år efter hans död kommer detta fantastiska boende att auktioneras ut.

Här bor man i total avskildhet med närmare 1 000 kvadratmeter boyta, allt beläget på en klipphäll 12 meter över havet. Fantastisk utsikt över de två privata stränderna och den 60 meter långa bryggan, samt en panoramavy över oceanen. 

LÄS OCKSÅ: Idylliska minihuset för avkoppling där du tvingas att ”stänga ned” 

Granne med Brad Pitt, Donna Karan, Bruce Willis och Keith Richards

Foto: Premiereestates.com

Här finns bland annat sex stora sovrum och sex lyxiga badrum med mörka takbjälkar och väggar av glas. Rummen har dörrar ut mot havet, alla med access till de olika terrasserna, poolen, trädgården och de andra utomhusbostäderna. Vid infarten ligger ett litet vakthus med en lila (Princes favoritfärg) väg som leder upp och förbi en tennisbana och fram till entrén och det herrgårdsliknande boendet. 

Ön ligger ungefär 100 mil från Miami och är ett populärt resemål för Hollywood-kändisar som Brad Pitt, Christie Brinkley och Eva Longoria. Modedesignern Donna Karan, artisten Keith Richards och skådespelaren Bruce Willis har egna hem på ön.

Foto: Premiereestates.com

LÄS OCKSÅ: Svenska supermodellens barnhem i Sverige till salu 

Anmälningsavgift på 850 000 konor för att få vara med och buda

Fastigheten är nyligen värderad till 103 miljoner kronor men kommer att börja på noll i utgångsbud. För att få vara med och buda krävs en depositionsavgift på 858 000 kronor (som man får tillbaka), och alla bud måste vara inne senast den 12:e juli i år. 

Kolla även in bilderna i bildspelet högst upp. Visst blir man sugen? Drömma kan man åtminstone...

Foto: Premiereestates.com
Foto: Premiereestates.com

Källa: Premier Estates Auction Company 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!