Att dricka sitt morgonkaffe med utsikt över Central Park hade inte varit så pjåikigt. Men smakar det så kostar det.
1 av 2: Att dricka sitt morgonkaffe med utsikt över Central Park hade inte varit så pjåikigt. Men smakar det så kostar det. Foto: www.toptenrealestatedeals.com
Den brittiska rockstjärnan Sting, 65, har erövrat världen med sin musik och vunnit 16 Grammy Awards, tre Brit Awards en Golden Globe och en Emmy.
2 av 2: Den brittiska rockstjärnan Sting, 65, har erövrat världen med sin musik och vunnit 16 Grammy Awards, tre Brit Awards en Golden Globe och en Emmy. Foto: E-PRESS PHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM

Sting säljer sin takvåning vid Central Park

Har du 472 miljoner kronor på kontot? Ja, men då kan du göra ett riktigt kap och flytta in i världsstjärnan Stings takvåning i New York och få en utsökt utsikt över Central Park.  

Den brittiska rockstjärnan Sting, 65, har erövrat världen med sin musik och vunnit 16 Grammy Awards, tre Brit Awards en Golden Globe och en Emmy. Men nu på ålderns höst har han även lagt en del av sin energi på att investera i fastigheter. 

Foto: HORST OSSINGER / DPA/PICTURE-ALLIANCE/IBL DPA

Och nog har Sting och hans fru, skådespelerskan Trudie Styler, många ställen att vila huvudet på. Bland annat fastigheter i England, Italien och USA. 

Nu verkar det dock som att de har tröttnat på en av de lyxiga egendomarna, takvåningen som ligger vid 15 Central Park West i en av de mest eftertraktade byggnaderna på Manhattan. Inte så dumt läge alltså, men vill du ha den så får du vara beredd att punga ut runt 472 miljoner kronor för den runt 500 kvadratmeter stora våningen. 

Foto: www.toptenrealestatedeals.com

LÄS OCKSÅ: Jessica och David bygger lyxig minivilla som har allt 

I entrén finns en spiraltrappa som skulle kunna jämföras med en skulptur, då den slingrar sig upp mot övervåningen och det tre meter höga taket. 

Känner man för att ta en nypa luft så är det bara att kliva ut på den 37 kvadratmeter stora terrassen och titta ner över trätopparna i Central Park. Och den utsikten verkar ju inte vara så dum, tänk att få toffla ut där en tidig helgmorgon och dricka en kopp te.  

Foto: www.toptenrealestatedeals.com

Takvåningen har tre sovrum, fyra badrum, ett kontor och ett ljus och fräscht kök med en egen spiraltrappa. I vardagsrummet kan man mysa framför rummets pärla, den fristående Fibonacci-öppenspisen.

LÄS OCKSÅ: Unik chans – ett ståtligt tingshus är till salu 

Foto: www.toptenrealestatedeals.com

Byggnaden, som vindsvåningen ligger i, är känd för sina bekvämligheter. Vad sägs som att ha tillgång till heltidsanställd personal, klimatstyrda vinkällare, en 23 meter lång pool med takfönster och ett 1300 kvadratmeter stort gym? 

LÄS OCKSÅ: Nu kan du flytta in hos ”Vänner”-stjärnan 

Foto: www.toptenrealestatedeals.com

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!