Så inreder Bianca Ingrosso sitt nya hem

Flyttkaos. Bianca Ingrosso är mitt uppe i att inreda sin nya lägenhet i Stockholm.

Foto: Magnus Ragnvid

1 av 2: Flyttkaos. Bianca Ingrosso är mitt uppe i att inreda sin nya lägenhet i Stockholm.

Mysbelysning. Det bästa sättet att skapa ett mysigt hem är att tända levande ljus.

Foto: Privat

2 av 2: Mysbelysning. Det bästa sättet att skapa ett mysigt hem är att tända levande ljus.

Bianca Ingrosso har precis flyttat hemifrån och håller som bäst på att inreda sin lägenhet precis så som hon vill ha den, med musik, tända ljus och doftspray som luktar gott.

- Och självklart att det är städat, säger hon till Leva & Bo.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Hur bor du?

- Jag bor ganska stort för att vara 22 år och precis flyttat hemifrån. Jag bor i ett hemtrevligt kaos just nu med en kyl som ekar tom, haha. Är det en bra beskrivning?

Vad är det bästa med att bo som du gör?

- Jag skulle nog säga att ytan är det bästa med att bo som jag gör eftersom jag inte fått ordning på ett skit än.

LÄS OCKSÅ: Eric Saade: "Jag älskar att kolla på fotboll när jag badar"

Hur gör du för att skapa härlig atmosfär hemma?

- Musik, lukt och tända ljus är det enda jag tycker gör skillnad på ett hem och ett mysigt hem. En riktigt bra spellista på högtalarna, mycket tända ljus, många kuddar och doftspray som gör att hemmet luktar gott och inbjudande. Och självklart att det är städat!

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

- Oj, den ändras hela hela tiden. Jag skulle beskriva den som mysigt minimalistisk. Jag älskar ljusa och dova färger med en klick av svart. En dov och mjuk övergång i färger med en tydlig kontrast i form av fondvägg eller möbel. Det ska inte kännas kallt men inte för mycket heller. Jag skulle säga att den är kvinnlig, stilren, fräsch med mjuka övergångar i färger, material, tyger och att känslan alltid ska vara mysig och hemtrevlig.

Foto: Privat

Snygg soffa. Förutom sina älskade Gubi-stolar, är soffan en möbel som Bianca verkligen tycker om.

Hur ser ditt drömboende ut?

- Det har jag vetat sedan jag var tio år. Min dröm är att äga en stor tomt med ett stort vitt hus med svart tak. Typisk Hamptons-känsla med pool, stor uteplats, stort kök, stora sovrum, egen gå in-garderob, ljusa färger, mycket fluff, egen biograf och ett ställe där alla kommer och går. Alla ska känna sig hemma. Jag vill att mitt hem ska kännas som om man aldrig vill lämna det. Fullt med barn och mat, haha!

Vad skulle du aldrig ta in i ditt hem?

- Jag avskyr trä och skulle aldrig, aldrig någonsin inreda mitt hem med någon form av ek eller furu. Det gör ont i mina ögon när jag tittar på mitt golv just nu. Det är verkligen orange trä och jag hatar det.

"När jag blir äldre vill jag flytta tillbaka till Lidingö. Jag vill ha ett riktigt familjehem. Gärna med pool och brygga"

Vilken är din favoritfärg i hemmet och varför?

- Det är nog beige. Jag tycker det ger en sådan perfekt blandning av rent och varmt på samma gång. Det är så enkelt att inreda med en beige grund även om det kanske låter tråkigt.

LÄS OCKSÅ: Mandelmann: "Det är roligaste att koka knäck an att städa" 

Vilken är din favoritmöbel och varför?

- I mitt hem just nu är det mina matstolar. Det är de här berömda Gubi-stolarna i rosa sammetsfärg, och tillsammans med ett svart träbord är de så snygga. Annars är jag en sucker för en riktigt snygg soffa.

Bianca Ingrosso

Ålder: 22 år.

Familj: Mamma Pernilla, 49, pappa Emilio, 52, bröderna Oliver, 29, Benjamin, 20, och Theo, 10, samt pojkvännen Philippe Cohen, 23.

Bor: I Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Gör: Influencer och tv-profil.

Aktuell: Med “Wahlgrens värld" på kanal 5.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer