Pär Lernström säljer sin bostad – kika in!

Nu säljer programledaren Pär Lernström sitt fantastiska boende. Kika in!

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

1 av 12: Nu säljer programledaren Pär Lernström sitt fantastiska boende. Kika in!

Pär Lernström spelar just nu in en ny säsong av "Kockarnas kamp".

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

2 av 12: Pär Lernström spelar just nu in en ny säsong av "Kockarnas kamp".

På bostadens mellanplan via det egna trapphuset nås bostadens balkong, denna med fri utsikt över såväl kringliggande villor som Edsvikens utlopp.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

3 av 12: På bostadens mellanplan via det egna trapphuset nås bostadens balkong, denna med fri utsikt över såväl kringliggande villor som Edsvikens utlopp.

Generöst kök med vitpigmenterat trägolv, stor matplats, litet förråd, barlösning med bänkskiva av granit, inbyggda och integrerade vitvaror samt handgjort franskt kakel i grått. Öppen planlösning mot matsal.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

4 av 12: Generöst kök med vitpigmenterat trägolv, stor matplats, litet förråd, barlösning med bänkskiva av granit, inbyggda och integrerade vitvaror samt handgjort franskt kakel i grått. Öppen planlösning mot matsal.

Stor matplats med härligt ljusinsläpp och makalös utsikt. Med sitt lätt brutna tak och sin stora öppning mot halldelen ges här gott om svängrum för stora middagsbjudningar. Möjlighet finns att avdela matplatsen till ytterligare ett rum.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

5 av 12: Stor matplats med härligt ljusinsläpp och makalös utsikt. Med sitt lätt brutna tak och sin stora öppning mot halldelen ges här gott om svängrum för stora middagsbjudningar. Möjlighet finns att avdela matplatsen till ytterligare ett rum.

Charmigt vardagsrum med snedtak, synliga bjälkar och en vacker öppen spis. Man har öppnat upp kattvinden och skapat ytterligare yta, men framförallt en mysig koja för den lille. På motstående sida, en möblerbar nisch, perfekt som läshörna /bibliotek med arbetsplats. Plats för soffgrupp och tv-möbel.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

6 av 12: Charmigt vardagsrum med snedtak, synliga bjälkar och en vacker öppen spis. Man har öppnat upp kattvinden och skapat ytterligare yta, men framförallt en mysig koja för den lille. På motstående sida, en möblerbar nisch, perfekt som läshörna /bibliotek med arbetsplats. Plats för soffgrupp och tv-möbel.

Del av vardagsrummet. Här ser vi en vacker öppen spis.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

7 av 12: Del av vardagsrummet. Här ser vi en vacker öppen spis.

Trevligt barnrum med inbyggd garderob samt plats för säng, byrå och skrivbord. Genomgångsrum från vardagsrum eller master bedroom.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

8 av 12: Trevligt barnrum med inbyggd garderob samt plats för säng, byrå och skrivbord. Genomgångsrum från vardagsrum eller master bedroom.

Master bedroom, ett hörnrum med sjöutsikt via stort, halvmåneformat fönster. Gott om plats för såväl dubbelsäng som annan möblering. Heltäckningsmatta, vita och gråa väggar. Bra förvaring i kattvinden samt nybyggd belysning ovanför sängen.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

9 av 12: Master bedroom, ett hörnrum med sjöutsikt via stort, halvmåneformat fönster. Gott om plats för såväl dubbelsäng som annan möblering. Heltäckningsmatta, vita och gråa väggar. Bra förvaring i kattvinden samt nybyggd belysning ovanför sängen.

Påkostat och smakfullt badrum med handfat (Carreramarmor), infälld spegel, vikbar duschvägg av glas, dusch, wc, takfönster, inbyggt badkar, golvvärme samt grått keramikgolv i hexagon-mosaik.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

10 av 12: Påkostat och smakfullt badrum med handfat (Carreramarmor), infälld spegel, vikbar duschvägg av glas, dusch, wc, takfönster, inbyggt badkar, golvvärme samt grått keramikgolv i hexagon-mosaik.

I anslutning till denna bostads entré finns ett stort trädäck om cirka 40 kvm. Från detta åtnjuts en fantastisk och vidsträckt utsikt över ett av Stockholms mest attraktiva villaområden, Cedergrenska tornet samt Brunnsvikens glittrande vatten.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

11 av 12: I anslutning till denna bostads entré finns ett stort trädäck om cirka 40 kvm. Från detta åtnjuts en fantastisk och vidsträckt utsikt över ett av Stockholms mest attraktiva villaområden, Cedergrenska tornet samt Brunnsvikens glittrande vatten.

Som en av tre boende i fastigheten utnyttjar man med stor frihet den vackra villatomten med gräsytor och olika trädgårdsrum för umgänge. Vilket i princip innebär att du har din egen tomt med stor uteplats (+plus gemensam grill och utemöbler), fruktträd, studsmatta, gungor, sandlåda och parkering för bilen.

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

12 av 12: Som en av tre boende i fastigheten utnyttjar man med stor frihet den vackra villatomten med gräsytor och olika trädgårdsrum för umgänge. Vilket i princip innebär att du har din egen tomt med stor uteplats (+plus gemensam grill och utemöbler), fruktträd, studsmatta, gungor, sandlåda och parkering för bilen.

Nu säljer programledaren Pär Lernström motvilligt sitt fantastiska boende.

Ett villa light-boende som är något utöver det vanliga, en riktig pärla – kika in!

 – Vi har utökat familjen och det har blivit för trångt, det är därför, säger Per.

Andra har också läst

Programledaren Pär Lernström, 36, mest känd från ”Idol” och ”Parlamentet” är mitt uppe i inspelningarna av ”Kockarnas kamp”, TV4,  just nu. Samtidigt ligger hans vackra våning ute till salu på Hemnet. Ett riktigt drömboende, ser det ut som!

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

 

LÄS OCKSÅ:  7 galna saker som gör grannarna vansinniga 

Familjen har blivit för stor för boendet

– Ja, det är det säger Pär. Vii säljer tyvärr för att vi har utökat familjen. Men det är med superblandade känslor som vi lämnar det... Boendet är en riktig liten pärla och jag kommer att sakna det vansinnigt mycket!

Har ni hittat något nytt?

– Ja, vi ska flytta till Enebyberg. 

Pär är gift med journalisten Linda Öhrn Lernström och de har två barn, Bibi, 4, och den 13 januari fick de sonen Loa.

 

LÄS OCKSÅ: Mors dag-presenterna vi hoppas att du inte gav... 

Villa light med stor trädgård och träterrass

Boendet som nu kan bli ditt är ett ”villa-light-boende” som mäklaren kallar det. Vindsvåningen ligger i en villa och man har gemensam stor trädgård med stor träterrass och grönområden med både studsmatta och fruktträd. Huset är från 1931 men allting är topprenoverat i bostadsrättsföreningen Villa Valencia som består av tre lägenheter. 

 

Foto: Michaela Andersson/Michsign AB Photography

Attraktivt område i Stocksundstorp

Bo-arean i denna våning är på 108 kvadratmeter och omfattar tre rum och kök. Utöver det har man eget källarförråd som är inrett med garderober och hyllor samt tillgång till gemensam tvättstuga och hobbyrum. Som ägare till lägenheten har man både egen ingång, eget trapphus, liksom eget garage. 

 

LÄS OCKSÅ: Ella köpte nytt Ikea-kök – fick 58 broschyrer! 

Bockholmen, Ulriksdals slott och klippbad

Det attraktiva bostadsområdet heter Stocksundstorp och ligger intill vattnet mellan Solna och Danderyd, men på Solnasidan. Mitt i den kungliga nationalstadsparken och endast 3 kilometer från tullarna. I närheten hittar vi också den populära restaurangen Bockholmen och Ulriksdals slott, samt klippbad. Utgångspriset ligger på 5 950 000 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande