Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 11
Östermalmsfrun Tone Oppenstams lyxiga våning på Strandvägen i Stockholm ligger ute till försäljning med utgångspriset 45 miljoner kronor.
Foto: Jesper Florbrant
2 AV 11
Tone Oppenstam blev känd i Sverige när hon deltog i ”Ladies på Östermalm” som sändes på TV4.
Foto: Cornelia Nordström
3 AV 11
Nu sitter hon i fängelsecell på Färingsö efter att hon dömts för ekonomisk brottslighet.
Foto: Ylwa Yngvesson
4 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
5 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
6 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
7 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
8 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
9 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
10 AV 11
Foto: Jesper Florbrant
11 AV 11
Foto: Jesper Florbrant

Östermalmsfrun säljer sin enorma lyxvåning

Östermalmsfrun Tone Oppenstams, 47, enorma lyxvåning är ute till salu.

Själv bor hon nu på Färingsö fängelse, dömd för ekonomisk brottslighet.

Kolla in bilderna från Sveriges dyraste våning – på exklusiva Strandvägen!

Företagaren Tone Oppenstam blev känd i Sverige när hon deltog i ”Ladies på Östermalm” som sändes på TV4, men de senaste åren har i stort sett alla skriverier handlat om skattehärvan och rättegångarna med henne. Tone har i över fem års tid hävdat sin oskuld samtidigt som hon jobbat vidare med sina företag, och synts på både premiärpartyn och restauranger på Östermalm, där hon bott i sin enorma paradvåning ihop med fästmannen Niclas Johansson och sina två döttrar.

 

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges dyraste villor – se de mäktiga husen

Tone Oppenstam fick fängelse

Den 30 september 2015 fick Tone veta att hennes fall inte skulle tas upp i Högsta domstolen vilket innebar att hovrättens dom på fängelse i två år och nio månader för ekonomisk brottslighet stod fast, och i oktober inställde hon sig själv på Färingsöanstalten. Strax innan lades också hennes paradvåning på Strandvägen ut till försäljning, för enorma 45 miljoner kronor, men togs i slutet av året bort. Nu ligger den ute igen eftersom den aldrig blev såld.

– Vi har fått bud på 40 miljoner men säljaren står fast vid 45, säger mäklaren Denise Edlind på mäklarbyrån Eklund Stockholm New York. Huset är det vackraste i Stockholm, läget det allra bästa i Sverige, och våningen håller hög internationell klass.

Hitta lyxiga stilen i LEVA&BO:s nya webbutik!

 

LÄS OCKSÅ: Mark Levengood säljer ärvda lyxhuset

Sekelskiftesvåning på Strandvägen

Det är en sekelskiftesvåning på sju rum och 286 kvadratmeter, på andra våningen i Bünowska huset, på eftertraktade Strandvägen i Stockholm. Paradvåningen i dag är planerad med tre sällskapsrum, tre sovrum, möjliga fyra, samt två badrum och en walk in closet. Här är det 1800-talscharm med höga fönster, dubbeldörrar och magnifika takmålningar som blandas med modernt.

Köket gjordes om 2008 och är måttbeställt från Vicco samtidigt som det flyttades till den forna matsalen och därmed blev våningens hjärta. Vitvarorna kommer från Gaggenau; både vin, kyl, espressomaskin, ismaskin samt induktionsspis. Här finns också öppen spis och balkong. Till huset hör även en stor innergård.

Kolla in bilderna från Sveriges just nu dyraste lägenhet!

 

LÄS OCKSÅ: Lyxiga lyan med bubbelbad – på balkongen!