Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 8
Dominika Peczynski och Anders Borg tar nästa steg i relationen – paret blir sambor.
2 AV 8
Lägenheten – en fyrarummare på 98 kvadratmeter. Dominika Perczynskis lägenhet ligger nu på Hemnet till försäljning.
Foto: Eklund Stockholm New York
3 AV 8
Anders Borg och Dominika Perczynski ska äntligen flytta ihop. Därför säljer Dominika nu sin lägenhet på Södermalm i Stockholm.
Foto: Olle Sporrong
4 AV 8
Paret Borg och Perczynski har köpt ett större boende i innerstan där de båda och alla barn får plats.
Foto: Eklund Stockholm New York
5 AV 8
Matplatsen intill vackra fönster. Lägenheten har högt i tak, stuckaturer och vackra pardörrar.
Foto: Eklund Stockholm New York
6 AV 8
Dominika själv är förvånad över hur städad lägenheten ser ut på bilderna.
Foto: Eklund Stockholm New York
7 AV 8
Vackert badrum.
Foto: Eklund Stockholm New York
8 AV 8
Här kliver man in i lägenheten på Södermalm.
Foto: Eklund Stockholm New York

Nu säljer Dominika Peczynski sin lägenhet

Titta in i Dominika Peczynskis lyxiga våning i Stockholm, nu till salu på Hemnet

Hon och kärleken Anders Borg ska bli sambos och har köpt en större.

– Vi ska flytta till en där alla fem får plats, säger Dominika till Leva & Bo.

Dominika Peczynksi och Anders Borg har funnit sin drömlägenhet och ska bli sambor på riktigt. Därför är det inte bara Anders Borg som säljer sitt hus – nu finns även Dominikas lägenhet ute på Hemnet till försäljning.

 

LÄS OCKSÅ: Avicii säljer lyxiga lägenheten i Stockholm

Lägenheten kostar nästan 9 miljoner

Lägenheten, som är på 98 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök, ligger på Södermalm i Stockholm och har ett utgångspris på 8 790 000 kronor. Och säljaren själv är både förvånad och fascinerad över hur städad och fin den är på bilderna.

– Det har i det verkliga livet, som ju mestadels bara pågår helt utan homestaging, aldrig varit så elegant och stylat. Inte i en endaste sekund sedan han föddes. Nu ser det plötsligt ut som ett perfekt barnrum i ett inredningsreportage – lagom till att vi ska flytta, säger Dominika Peczynski till Leva & Bo.

Det var i februari 2015 som det slog det ned som en bomb att pr-kvinnan och artisten Dominika Peczynski, 45, och före detta finansministern Anders Borg, 48, var ett par. Anders, i dag styrelsemedlem i Kinnevik och ledare av en arbetsgrupp inom World Economic Forum, tog själv kontakt med Expressen och berättade, efter att rykten cirkulerat ett tag:

– En skilsmässa är en svår process, den är lång och har många bottnar. Fokus för mig är helt enkelt att vi ska ta oss igenom den processen och att det ska ske så att jag skapar så mycket trygghet jag kan för min familj.

 

LÄS OCKSÅ: Titta in i tv-Sveriges kanske mest kända kök – lägenheten är till salu

"Känner mig klar med bytandet av karl"

På frågan om hur länge han och Dominika varit ett par svarade han:

– Man kan inte säga så mycket om framtiden. Man styr inte över livet. Det här är en period sedan något innan jul, och vad som händer i framtiden det får man se.

Men den framtiden har än så länge visat att deras kärlek håller. Senast i december berättade Dominika för Aftonbladet att hon var lyckligare än någonsin.

Och till Expressen sa hon i oktober 2015:

– Jag hoppas att jag kommer att leva med honom resten av livet. Jag känner mig rätt klar med bytandet av karl, det kan jag säga. Jag har bytt klart.

I januari skrev Leva & Bo och visade bilder på villan i Flodafors, utanför Katrineholm, som Anders Borg och hans exfru Sanna Ölander Borg hade ute till försäljning. De hade då bott ihop i 31 år.

I oktober 2015 berättade Dominika för Expressen att hon och Anders ännu inte bodde ihop utan att hon bodde själv med sina barn i sin lägenhet sedan tidigare. Men vi vet att hon och Anders var på jakt efter ett gemensamt boende och tittade runt. Och i november skrev vi om den här pampiga våningen i Södermalms äldsta stenhus från 1640-talet, med ett utgångspris på 14,5 miljoner kronor. Anders Borg och Dominika Peczynski var spekulanter men steg åt sidan när det barkade i väg med priset.

 

LÄS OCKSÅ: Hälsa på hemma hos Ola-Conny i Ullared

Båda säljer sina hem

Men nu har paret funnit sin drömlägenhet och ska alltså bli sambor för första gången.

– Vi säljer våra respektive lägenheter i Stockholm och flyttar till en där alla får plats. Den 1 juni får vi flytta in, säger Dominika till Leva & Bo.

Men exakt var vill hon inte gå ut med.

– Jag vill faktiskt inte berätta var vi ska flytta, inte heller hur stor lägenheten är, men det är i innerstan - så mycket kan jag säga i alla fall. Och våningen är större än min i dag eftersom vi har fem barn totalt.

Därför är Dominikas lägenhet, en sekelskiftesfyra på Södermalm i Stockholm, ute till försäljning på Hemnet.

– Det är den bästa fyran som över huvud taget finns på Södermalm, skriver hon på sin Facebooksida. Extremt välplanerad och med ett superläge på Swedenborgsgatan vid Mariatorget.

 

LÄS OCKSÅ: 11 kända personer som nyligen sålt sitt hem