Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 11
Hasse Brontén med nya flickvännen och inredaren Tanja och hennes dotter på biopremiär i mars. ”Hon är en skön mix”, säger nykära Hasse till Leva & Bo.
Foto: Julia Dansarie
2 AV 11
Paret träffades när Hasse anlitade Tanja för att inreda sin lägenhet.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
3 AV 11
Tvåan på 70 kvadratmeter ligger i Vasastan i Stockholm.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
4 AV 11
Många fina sekelskiftesdetaljer är bevarade såsom trägolv, pardörrar och en fungerande kakelugn.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
5 AV 11
Sovrummet med ingång till en walk in closet.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
6 AV 11
Här finns gott om förvaring med en walk-in-closet och två förråd.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
7 AV 11
I det här köket bärättade Hasse för Mitt kök att han längrat efter att bli kär.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
8 AV 11
Lägenheten ligger nu ute till försäljning med utgångspriset 5 750 000 kronor.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
9 AV 11
Längst in i det moderna köket finns en yta som Hasse använt som kontor men kan göras om till matrum eller ytterligare ett sovrum om man önskar.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
10 AV 11
Badrummet som inger en lyxig hotellkänsla har två ingångar och är dessutom ovanligt stort med två handfat, tvättpelare och dusch med ångbastu.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory
11 AV 11
Alla boende i fastigheten har tillgång till både bastu, hobbyrum och en trevlig innergård.
Foto: Christian Olsson, Clearcutfactory

Nu kan du flytta in i nykära Hasse Bronténs lägenhet

Polismannen och programledaren Hasse Brontén, 49, har blivit kär.

Och inte nog med det. Han och Tanja, 34, ska dessutom flytta ihop.

Därför ligger hans snygga lägenhet nu ute till försäljning på Hemnet.

– Min tvåa räcker inte till oss. Tanja har ju två barn, säger Hasse till Leva & Bo.

Hasse Brontén är polismannen som fick jobb på Säpo och sedan blev ståuppkomiker. Efter det har vi sett honom i program som ”Parlamentet”, ”Cirkus Möller” och mycket mer. I dag är han populär programledare för ”Efterlyst”, TV8, tillsammans med författaren Katarina Wennstam, 42.

 

LÄS OCKSÅ: Östermalmsfrun säljer lyxvåningen – bor själv i fängelsecell

”Jag är klar med singellivet”

Hasse som har en vuxen dotter sedan tidigare har länge varit singel. För Mitt kök berättade han i januari att han är singel men längtar efter att bli kär:

– Jag har ju ingen vision om att jag ska vara singel livet ut. Jag skulle vilja träffa någon att fortsätta tillsammans med. Jag är klar med singellivet om man säger så, jag kan det. Egentligen söker jag inte mer än att få bli ”så där skönt kär” som man har varit några gånger i livet, och som jag tror att jag kan bli igen.

När var du det senast?

– Senast var jag nog olyckligt kär. Och det är ju inte lika roligt...

 

LÄS OCKSÅ: Titta in Mark Levengoods ärvda lyxvilla i Solsidan

Hasse Brontén flyttar ihop med Tanja

Men nu har det alltså hänt, kan Leva & Bo avslöja. Hasse har träffat en kvinna och blivit ”så där skönt kär”. Hon heter Tanja är inredare och har två döttrar.

– Hon är en skön mix, säger Hasse till Leva & Bo och skrattar. Vi har varit ett par i tre månader nu. Det roliga är att vi träffades faktiskt när hon skulle inreda min nuvarande lägenhet.

En lägenhet som nu alltså är till salu för 5 750 000 kronor, eftersom det nykära paret har bestämt sig för att flytta ihop och Hasses lägenhet är för liten.

– Vi behöver en fyra. Min dotter är ju vuxen och utflugen, men Tanja har två yngre döttrar, så familjesituationen är lite annorlunda. Vi kommer att börja med att provbo, så får vi se... Vi trevar oss fram så sakteliga, säger Hasse och skrattar.

 

LÄS OCKSÅ: Kika in hemma hos komikern Zinat Pirzadeh

Älskar tvåan i Vasastan

Hasse säger att han älskar sin fina tvårumslägenhet på 70 kvadratmeter i Vasastan, Stockholm, och helst önskar att få bo kvar i området.

– Jag trivs så himla bra i Vasastan, det är nära till allt, och mycket bra restauranger, och vill helst inte flytta härifrån, men vi får se vad vi hittar. Och först måste jag se vad jag får för min lägenhet, det har ju varit lite svajigt på bostadsmarknaden ett tag.

Hasses lägenhet är en pampig sekelskiftesdröm som enligt beskrivningen lätt går att göra om till en trea för den som vill. Den har alla sekelskiftesdetaljer som högt i tak, fungerande kakelugn, spegeldörrar, stuckaturer, trägolv och höga golvsocklar. Då alla fönster ligger i fil är det mycket ljust och luftigt och standarden är hög med all maskinell utrustning man kan önska sig.

–         Hasse brukar ju skämta om mäklarnas språk i bostadsannonser. Och uttrycket ”välkomnande hall” var strikt förbjudet för mig att använda. Men det är verkligen en lägenhet där många superlativ passar. Bra läge, bra planlösning, låg avgift, fina sekelskiftesdetaljer, högt i tak och exklusiva materialval. Många rätt helt enkelt, säger Andreas Helgoson, mäklare på Fastighetsbyrån.

 

LÄS OCKSÅ: Ödehuset från 1800-talet till salu – har stått obebodd i nästan 30 år

Walk in closet och bastu

Längst in i det moderna köket finns en yta som Hasse använt som kontor men kan göras om till matrum eller ytterligare ett sovrum om man önskar. Badrummet som inger en lyxig hotellkänsla har två ingångar och är dessutom ovanligt stort med två handfat, tvättpelare och dusch med ångbastu. Utöver det hittar vi en platsbyggd walk in closet, och alla boende i fastigheten har tillgång till både bastu, hobbyrum och en trevlig innergård.

Kolla in bilderna från Hasse Bronténs vackra lägenhet i Vasastan!

 

Här bjuder Hasse Mitt köks reporter på en romantisk snutmiddag!