Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
”Nu har hon tagit ett sista glas i sin Tranebergspärla!” står det i annonsen till Miriam Bryants lägenhet. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Miriam Bryant säljer lägenheten: ”Nya äventyr”

I hennes kommande album byter hon engelskan mot svenska. 

Nu är hon även redo att adressändra.

Miriam Bryants lägenhet i Bromma står redo för nya ägare.

Inspirerad av influenser Bianca Ingrosso avslöjar Miriam Bryant bostadsförsäljningen på sociala medier. 

Under en bild tagen från sin lägenhet skriver hon:   

”Nu säljer jag min lägenhet som jag älskar så mycket, men man ska dra på nya äventyr! Kom å köp eller va säger man????”

https://www.instagram.com/p/BzIm5rGCN4L/

Säljer 30-talslägenhet i Bromma

Popartistens gavellägenhet ligger strax utanför Stockholm, i ett hus byggt 1936 i Bromma nära Alviks Torg. Lägenheten är på 40 kvadratmeter, fördelat på två rum.

Det är framför allt i vardagsrummet, som tar upp nästan halva lägenheten, som husets charm gör sig som mest till känna med fiskbensparkett och modern inredning. På de vitmålade väggarna hänger alltifrån en darttavla till affischer, kartor och tavlor, varav en del på artisten själv. En trumpet och trumset stå intill soffan och dubbeldörrar som leder ut till balkongen, med söder- och västerläge, skänker fint ljusinsläpp. 

I anslutning till vardagsrummet finns en liten matplats med plats för fyra personer. Längre in i lägenheten ligger ett litet sovrum som rymmer en mindre säng och nattduksbord samt ett modernt kök och badrum. Matrummet, sovrummet och köket har vackra gamla trägolv. I badrummet ligger klinkers på golvet.  

Miriam Bryant

Ålder: 28 år.

Bor: I en två i Bromma som hon nu säljer. 

Gör: Artist, som debuterade 2012 med singeln ”Finders keepers”.

Aktuell: Med nya albumet ”Mi amore” som släpps i höst, stor turné och uppträdanden på Allsång på Skansen och Gröna Lund under sommaren. Har tidigare varit med i ”Så mycket bättre”.

Miriam Bryant aktuell med nytt album

Miriam Bryants slog igenom 2012, men det var först några år senare i TV4:s ”Så mycket bättre” och med sin tolkning av Lisa Nilssons ”Allt jag behöver” och Sven-Bertil Taubes ”Ett sista glas” som stora delar av svenska folket fick upp ögonen för artisten.

Något som mäklaren anspelar på i annonsen: 

”Tiden är kommen, nu har hon tagit ett sista glas i sin Tranebergspärla! Välkommen till artist-lyan som har allt du behöver och lite till!”

På nya albumet ”Mi amore” som släpps efter sommaren kliver Miriam Bryant över till svenska. Lägenheten som hon också planerar att lämna ligger ute för 2 295 000 kronor. 

Mäklaren vill inte kommentera varför popartisten flyttar.

https://www.instagram.com/p/ByVvp7XCMrf/

 LÄS MER: Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – se alla bilderna 

LÄS MER: Kändisar som sålt sina läckra hem 2019