Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 2
Komikern Mårten Andersson har köpt hus med fästmön Stanislava Cvetkovic och säljer därför lägenheten.
Foto: RAW Comedy Club
2 AV 2
Lägenheten är en trerummare i Sundbyberg som är till salu för 4 695 000 kronor.
Foto: Gustav Hagström

Mårten Andersson flyttar till hus: ”En dröm för mig”

Komikern Mårten Andersson säljer sin lägenhet i Sundbyberg.

Efter tre år i bostaden är det nu dags att flytta till hus.

– Det känns overkligt, fantastiskt och lätt surrealistiskt eftersom det här är en stor dröm, säger Mårten Andersson till LEVA&BO.

Mårten Andersson, 45, driver RAW Comedy Club där Sveriges största komiker stått på scen. I år firar han dessutom 20 år som komiker – och passar på att sälja sin lägenhet. Sedan tre år är han förlovad med Stanislava Cvetkovic, 32 och för ett år sedan fick paret sonen Tristan.

Nu är det dags för familjen att byta bostad.

– Vi har älskat vår nuvarande lägenhet, men i takt med att våra liv har utvecklats och vi har blivit sambor och framför allt fått vår son Tristan, så blev 88 kvadrat till slut för litet för oss. Jag har ett så intensivt arbete och lever nästan konstant i kontrollerat kaos och då kan jag inte kliva på leksaker i vartenda rum, säger Mårten Andersson.

https://www.instagram.com/p/B4pyXu5hkTL/

”Själva huset är en dröm”

Han berättar att de har väntat på att det rätta huset ska komma ut på marknaden – och till slut hände det. I mars går flyttlasset till det nya huset i Duvbo som precis som lägenheten ligger i Sundbyberg, strax utanför Stockholm.

– Vi älskar verkligen Duvbo, det är en så fin och vacker villaidyll men ändå inte för snobbigt, säger Mårten Andersson.

Huset är från 1925 och har högt i tak, vackra fönster och mycket ljusinsläpp. Det har också en stor terrass och en trädgård med äppelträd och ett orangeri som paret vill göra något fint med.

– Själva huset i sig är också en dröm. Det är en hel del vi vill fixa, men det ser jag fram emot, trots att jag hör Arga snickarens röst skrika åt mig varje gång jag ska fixa nåt, haha.

Balkongen i lägenheten borde nästan ses som en terrass, tycker både mäklaren och Mårten Andersson. Den är nio kvadratmeter och har sol från morgon till kväll. Foto: Gustav Hagström
Vardagsrummet i lägenheten, som är på 88 kvadratmeter. Foto: Gustav Hagström

Lägenheten har stor balkong

Lägenheten som Mårten Andersson nu säljer har tre rum och är på 88 kvadratmeter. Det är en fräsch och modern bostad på fjärde våningen centralt i Sundbyberg som förutom kök med stor matplats, badrum med badkar och tvättmaskin, vardagsrum och två sovrum även har en stor walk in-closet. Mårten Andersson beskriver lägenheten som mysig.

– Läget är ju svårslaget och dessutom är balkongen större än brukligt och bör nästan ses som en terrass, dessutom med bästa solläge, säger Fredrik Wolffelt, mäklare på Bo Sthlm.

Priset för lägenheten är 4 695 000 kronor. Först i mars flyttar Mårten Andersson och Stanislava Cvetkovic till drömhuset i Duvbo.

– Det känns underbart på många olika sätt. Min målbild är att bli nya Mandelmanns, men med lite snyggare kläder, haha, säger Mårten Andersson.

1 AV 5
Modernt och fräscht kök.
Foto: Gustav Hagström
2 AV 5
Köket har stor matplats.
Foto: Gustav Hagström
3 AV 5
Ett av bostadens två sovrum.
Foto: Gustav Hagström
4 AV 5
134601059
Foto: Gustav Hagström
5 AV 5
Badrum med tvättmaskin.
Foto: Gustav Hagström

LÄS MER: Mia och Jesper Parnevik säljer lyxhuset i Florida 

LÄS MER: 10 kända personer som sålt sina läckra hem i år