Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Margaux Dietz är influencern som blev ännu mer känd efter att ha filmat sin förlossning. Nu är hon aktuell med en bok. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT

Margaux Dietz om sitt hem: ”Det är alltid stökigt”

Det tog hela förra sommaren att renovera till perfektion. Nu har Margaux Dietz sitt drömhem i Vasastan. Hon inreder gärna personligt med bekväma möbler och det gör ingenting att det är lite stökigt.

Hur bor du?

Jag bor i en fantastisk lägenhet i Vasastan i Stockholm med olika färger på alla väggar och högt i tak. Vi har precis renoverat upp lägenheten så nu har vi även badkar och en walk-in closet. Den är min favoritdel av hemmet. 

Varför har du valt att bo som du gör?

Det är en stor lägenhet att kunna växa i. Det finns plats för gäster och familj och vi älskar att bjuda hem kompisar på middag, vilket är supertrevligt i denna lägenhet. Den är stor och vi har fått den så himla personlig. 

Margaux Dietz

Ålder: 29.

Familj: Sonen Arnold, 2.

Bor: Lägenhet i Vasastan i Stockholm.

Gör: Influencer.

Aktuell: Debuterar som författaren med boken ”Your best life”.

Hur gör du ditt hem personligt?

Känner man mig väl ser man det personliga i att det alltid är stökigt, hehe. Men det syns också i vår inredning. Jag älskar möbler som är snygga, men ett måste är att de också är sköna och det är precis vad vi har, snygga men sköna möbler. Vår soffa är som en stor säng. 

Lampan är Margaux favorit. Foto: Privat
Jag vill verkligen att folk som hälsar på ska se att det är jag som bor här. Att min stil på inredning klär min personlighet.

Vilket är ditt nästa projekt hemma?

Det tog hela sommaren att fixa till lägenheten så i nuläget vill jag bara njuta av att den är precis så som jag vill. Är verkligen så nöjd med hur allt blev.

Vilken är din starkaste egenskap som värdinna?

Jag älskar att ha fest och middagar och njuter verkligen av att vara värdinna! Jag ser till att det blir kul och festligt för mina gäster och jag älskar att bjuda på god mat och gott sällskap. 

Vilken är din käraste inredningspryl?

Det är min soffa, mitt badkar och min kaffemaskin. Det är de tre sakerna jag använder allra mest. Jag äter helst i soffan, jag badar mer än gärna varje dag och kaffemaskinen är det absolut första jag använder varje morgon. Mums.

Margaux vill ha sitt hem personlig och älskar att bjuda över vänner.

Vilket är ditt sämsta köp till hemmet?

Alla småprylar jag tänker att jag ska ställa upp för att det ska se snyggt ut. Sanningen är att de tar för mycket plats eller att min son Arnold river ner dem, vilket resulterar i att jag i stället gömmer allt. 

Vilket är ditt bästa inredningstips?

Försök att tänka vilken stil du har på kläder och hur du är som person. Jag vill verkligen att folk som hälsar på ska se att det är jag som bor där. Att min stil på inredning klär min personlighet.

LÄS MER: Julia Dufvenius: ”Jag blir mer och mer minimalistisk”

LÄS MER: Kända personer som sålde sina läckra hem 2019