Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Margaux Dietz lägenhet mitt i Stockholm är till salu för drygt 10 miljoner kronor.Margaux Dietz lägenhet mitt i Stockholm är till salu för drygt 10 miljoner kronor.Margaux Dietz lägenhet mitt i Stockholm är till salu för drygt 10 miljoner kronor.
Lägenheten ligger på Sveavägen i Stockholm.Lägenheten ligger på Sveavägen i Stockholm.Lägenheten ligger på Sveavägen i Stockholm.
1 AV 2
Margaux Dietz lägenhet mitt i Stockholm är till salu för drygt 10 miljoner kronor.
Foto: Henrik Nero
2 AV 2
Lägenheten ligger på Sveavägen i Stockholm.
Foto: Henrik Nero

Margaux Dietz säljer lägenheten – letar efter något lyxigare

Influencern Margaux Dietz, 29, säljer sin lägenhet i Stockholm.

Fyran, som ligger mitt i stan, har renoverats till en trendig och färgstark lägenhet.

Utgångspriset är satt till 10 295 000 kronor.

Det är dags för Margaux Dietz att flytta – nu är hennes stora lägenhet ute till försäljning på Hemnet. Det är en pampig lägenhet med tydliga spår från sekelskiftet. Här är det högt till tak, det är vackra golvsocklar och spröjsade pardörrar med flott valvram. Dessutom möts man av en öppen spis så fort man stiger in i lägenheten och den möblerbara tamburen. Samtidigt är lägenheten rejält moderniserad med trendiga och exklusiva materialval.

– Det är en fantastisk sekelskifteslägenhet med smakfull renovering och starka färger. Margaux har gjort det väldigt bra tycker jag, säger mäklaren Adam Farhoumand på Unik Fastighetsförmedling.

Margaux Dietz tycker att lägenheten är för stor för henne och sonen Arnold, 3.Margaux Dietz tycker att lägenheten är för stor för henne och sonen Arnold, 3.Margaux Dietz tycker att lägenheten är för stor för henne och sonen Arnold, 3.
Margaux Dietz tycker att lägenheten är för stor för henne och sonen Arnold, 3. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Margaux har renoverat stora delar av lägenheten

Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers med över 400 000 följare på Instagram och 316 000 prenumeranter på Youtube. 2018 vann hon pris för ”Årets video” på Guldtubengalan efter att ha visat sin förlossningr. Samma år blev hon utsedd till årets influencer på Elle-galan – och hon var med i Let's dance där hon tog sig till kvartsfinal.

Margaux Dietz och hennes dåvarande man Jacob Liebermann köpte lägenheten i december 2018 och renoverade den precis som de ville ha den. Kort därefter separerade paret och Jacob Liebermann flyttade ut. Nu känns hemmet för stort för Margaux och sonen Arnold, 3, som hon har tillsammans med Jacob.

Mysiga rosa väggar i vardagsrummet.Mysiga rosa väggar i vardagsrummet.Mysiga rosa väggar i vardagsrummet.
Vackra dubbeldörrar med valvram.Vackra dubbeldörrar med valvram.Vackra dubbeldörrar med valvram.
Master bedroom med både walk in closet och eget badrum.Master bedroom med både walk in closet och eget badrum.Master bedroom med både walk in closet och eget badrum.
Badrummet som man kommer till från sovrummet har både designbadkar och exklusiv takdusch.Badrummet som man kommer till från sovrummet har både designbadkar och exklusiv takdusch.Badrummet som man kommer till från sovrummet har både designbadkar och exklusiv takdusch.
Sonen Arnolds rum.Sonen Arnolds rum.Sonen Arnolds rum.
Intill köket finns ett till litet rum.Intill köket finns ett till litet rum.Intill köket finns ett till litet rum.
1 AV 6
Mysiga rosa väggar i vardagsrummet.
Foto: Henrik Nero
2 AV 6
Vackra dubbeldörrar med valvram.
Foto: Henrik Nero
3 AV 6
Master bedroom med både walk in closet och eget badrum.
Foto: Henrik Nero
4 AV 6
Badrummet som man kommer till från sovrummet har både designbadkar och exklusiv takdusch.
Foto: Henrik Nero
5 AV 6
Sonen Arnolds rum.
Foto: Henrik Nero
6 AV 6
Intill köket finns ett till litet rum.
Foto: Henrik Nero

LÄS MER: Margaux Dietz om sitt hem: ”Det är alltid stökigt”

”Den är väldigt annorlunda”

Men Margaux har trivts väldigt bra i lägenheten, som är en sekelskiftesfyra på 119 kvadratmeter. Efter renoveringen har hon beskrivit sovrummet som en hotellsvit. Här är det mjuk heltäckningsmatta på golvet och under renoveringen såg hon till att sovrummet även fick en walk in-closet, en arbetshörna och ett eget badrum med dubbelhandfat.

Och Margaux är inte rädd för färger. Väggarna i vardagsrummet som tidigare var målade i grått har hon målat om i rosa, och i köket är det en dovt pastellig grön färg.

– Lägenheten är väldigt färgstark med grönt kök och rosa vardagsrum, det är inte så vanligt. Den är väldigt annorlunda. Hon har en väldigt färgstark personlighet också, så lägenheten passar henne på något sätt, säger Adam Farhoumand.

Köket är stort med plats för många middagsgäster.Köket är stort med plats för många middagsgäster.Köket är stort med plats för många middagsgäster.
Stänkskydd i spegelglass.Stänkskydd i spegelglass.Stänkskydd i spegelglass.
Mot vardagsrummet är det skjutdörrar.Mot vardagsrummet är det skjutdörrar.Mot vardagsrummet är det skjutdörrar.
1 AV 3
Köket är stort med plats för många middagsgäster.
Foto: Henrik Nero
2 AV 3
Stänkskydd i spegelglass.
Foto: Henrik Nero
3 AV 3
Mot vardagsrummet är det skjutdörrar.
Foto: Henrik Nero

Fokus är att hitta något exklusivt

Adam Farhoumand säger att Margaux är otroligt laddad inför försäljningen, men att hon lämnar lägenheten med blandade känslor. I sin blogg har hon tidigare skrivit att hon varit sugen på att köpa hus i Saltsjöbaden, men nu är det något mindre hon är ute efter. Var hon ska flytta är fortfarande oklart.

– Jag har fått i uppdrag att hitta något nytt till henne. Det kommer fortfarande vara en fyra, men lite mindre. Fokus kommer vara att hitta något exklusivt, säger Adam Farhoumand.

LEVA&BO har försökt nå Margaux Dietz.

LÄS MER: Martina Haags stora villa fortfarande till salu – ska börja nytt liv

LÄS MER: Nathalies drömhus – köpte tomt utan att maken visste