1 av 4: Malin Gramer har nyligen flytta in i sin drömlägenhet. En stor sekelskiftesvåning med kakelugnar och walk in closet i Stockholm. Foto: /IBL / /IBL
2 av 4: Lägenheten har ljus fiskbensparkett och sobra färger på väggarna. Foto: Privat
3 av 4: Malin tillsammans med fästmannen Carl Falk, sonen Charlie från en tidigare relation och bonusdottern Emma. Tillsammans har de också sonen Leo. Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES
4 av 4: Med sonen Leo när han var bebis våren 2017. Foto: ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Malin Gramer visar upp nya lägenheten

Malin Gramer har nyligen flyttat in i sin drömlägenhet. En stor sekelskiftesvåning med kakelugnar och walk in closet. Ljust och sobert blandat med skrikiga färger och djungelinspirerade kuddar är så hon vill inreda.

– Jag är lite vild i min inredning, säger Malin.

Ni har nyligen flyttat. Hur bor ni nu?

– Vi bor inne i centrala Stockholm i en sekelskifteslägenhet stor nog för att alla barnen ska kunna få varsitt sovrum. Den är jättefin med kakelugnar och bröstpaneler. Det är vår drömlägenhet. Första gången vi var där tappade vi andan. Vi kände bara att här måste vi bo.

Malin Gramer

Ålder: 40 år.

Familj: Fästmannen Carl Falk (musikproducent) och gemensamma sonen Leo samt sonen Charlie från en tidigare relation och bonusdottern Emma.

Bor: I lägenhet i Stockholm.

Gör: Programledare.

Aktuell: Leder “Paradise Hotel” och “Hemlig beundrare” på TV3.

LÄS MER: Isabella Löwengrips villa såld – backade nästan en miljon 

På bröllop med fästmannen Carl Falk

https://www.instagram.com/p/BmqNp0YnUXn/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Lägenheten har ljus fiskbensparkett och sobra färger på väggarna. Foto: Privat

Vad är det bästa med er lägenhet?

– Först och främst är den väldigt stor. Alla får plats och vi har biorum/lekrum vilket är jättekul. Lägenheten känns väldigt lugn och häromdagen sa jag och min sambo till varandra att det känns harmoniskt där. Det är härligt och mysigt att vara hemma. Även om vi inte kommit i ordning än får jag mer harmoni i den här lägenheten. I vår förra lägenhet hade vi ganska mörka golv och mörka väggar. I den här är det ljusare golv, sobra färger på väggarna och den känns ljus och luftig. En av de bästa grejerna är annars att jag får plats med mina kläder. Vi har en walk in closet som jag tar mest plats i haha!

LÄS MER: Bianca Ingrosso visar upp sin omgjorda lägenhet  

En av de bästa sakerna är deras walk in closet, berättar Malin. "Jag tar mest plats i den, haha!" Foto: Privat

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Jag är mycket vildare i min inredning än vad min sambo är. Jag vill till exempel gärna ha en bubbelgumsrosa vägg inne på toaletten. Just nu har jag snöat in på kuddar som är djungelinspirerade. Min kille är inte lika vild, han vill ha det rent och klassiskt. Men jag har tänkt att jag ska smyga in de här djungelkuddarna i vårt sovrum.

https://www.instagram.com/p/BiSjgStHT0M/?utm_source=ig_web_copy_link

Hur skapar du en härlig stämning hemma?

– Både jag och min sambo lever hektiska liv och när man väl är hemma vill jag kunna slänga mig i en urskön soffa. Det ska vara en fin matta på golvet och ett bord som man inte är så rädd om utan kan slänga upp fötterna på. En stor tekopp, alltså en balja med te, tända ljus, lite choklad och tänd brasa. Och jag tycker att det är viktigt med gardiner. Det skapar en härlig känsla i ett hem. 

LÄS MER: Hollywoodfrun Elena Belle visar upp privata bilderna 

1 av 2: Före. Sekelskifteslägenheten har flera kakelugnar. "Vi fick tips om att måla inne i kakelugnarna. Jag var lite skeptisk först men det blev väldigt snyggt." Bläddra för att se efterbilden. Foto: Privat
2 av 2: Efter. Det röda teglet målades mörgrått. Foto: Privat

Vad bjuder du på när du har gäster?

– Kladdkaka! Min sambo lagar alltid maten, han är jätteduktig på att laga mat. Han nördar in sig så att han till exempel kan sitta och kolla såser på Youtube. Jag tycker inte det är lika kul att laga mat men däremot älskar jag efterrätter och fikabröd. Allt som är gott. Så jag är bäst på kladdkaka. Det finns alltid choklad hemma hos oss, i alla varianter. Vi har alltid en låda som barnen kallar för godislådan. I den finns kakor, chips, godis, choklad. Jag tycker det är viktigt att det finns om man är sugen.

Malin när hon deltog i "Hela kändis-Sverige bakar" i TV4

https://www.instagram.com/p/BiizMHjn4Gi/?utm_source=ig_web_copy_link

Vilket är ditt bästa köp till hemmet?

– Det är en stor kristallkrona vi har i hallen. Den hängde i lägenheten när vi var på visning och vi valde att köpa den. Men vi har inte börjat köpa möbler än för vi har precis flyttat in. 

LÄS MER: Mia och Penny Parnevik gör en makeover i sitt okända radhus i Sverige

När Malin var på visning av lägenheten blev hon även kär i kristallkronan i taket som hon och sambon Carl valde att köpa loss. Foto: Privat

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!