Jag älskar att bo i hus för då finns det inga grannar som kan bli störda på mig när jag spelar hög musik, säger Laila Bagge
1 av 2: Jag älskar att bo i hus för då finns det inga grannar som kan bli störda på mig när jag spelar hög musik, säger Laila Bagge Foto: Karin Törnblom
Mängder av ljus är Lailas bästa tips för ett mysigt hem
2 av 2: Mängder av ljus är Lailas bästa tips för ett mysigt hem Foto: Karin Törnblom

Lailas villadröm uppfylld: "Man kan i princip bada naken här"

Laila Bagge inreder sitt hem i mörka färger med mycket skinn och mässing. När hon köpte villan på Lidingö gick hennes dröm om en pool i trädgården i uppfyllelse. 

Hur bor du?

– Jag bor i en villa med tomt och pool på Lidingö

Varför bor du som du gör? 

– Jag älskar att bo i hus för då finns det inga grannar som kan bli störda på mig när jag spelar hög musik, haha. Jag har alltid drömt om att ha pool för jag har aldrig haft det tidigare, och så hittade vi det här huset som har pool. Det är helt insynsskyddat så man kan i stort sett bada naken här. 

LÄS OCKSÅ: "Det var som att barnen växte upp på ett byggvaruhus" 

Vilket är ditt favoritrum? 

– Det är nog badrummet. Det känns som ett eget spa. Det var jättesvårt att hitta badkaret och toalettstolen som är i matt svart. Oftast när det är svart så är det glansigt och det tycker jag ser lite porrigt ut. Inte så snyggt. Jag letade i fyra månader innan jag hittade dem. Det är svart glasmosaik på golvet och svartvit marmor på väggarna. Allting i mässing. Kommoden som tvättställen står på är gjord av en 1950-tals byrå, klädd i svart skinn med mässingsnitar. 

Laila trivs bäst i badrummet. "Det känns som ett eget spa" Foto: Privat

Vem är det som inreder hemma hos er? 

– Skulle du fråga min sambo Korosh skulle ha säga att det är jag. Men han är med och bestämmer mycket, till exempel har han bestämt hela köket. Vi har ganska lika stil. Jag är ganska killig av mig i stilen och gillar mörka färger, skinn, järn och stål. 

Vad bjuder du på när du ställer till med middag? 

– Det beror på vem som är gäst. Jag är så dålig på att laga mat, ändå är det jag som lagar maten hemma. Förmodligen bjuder jag på något jag inte behöver laga, som skaldjursplatå eller något, haha. Ska jag laga något blir det Chili con carne. Det är min paradrätt,  den klarar vem som helst! 

Det är Laila som lagar mten i hushållet. Padadrätten är chili con carne. Foto: Privat

Vilket är ditt bästa fynd till hemmet? 

– Det är den som får vandra med i varenda jädra hus jag köper och det är min kakelugn. En öppen spis från 1800-talet i järn med en marmorskiva på. Svintung. 

LÄS OCKSÅ: Drömlika husen – för under miljonen 

Hur skapar du härlig atmosfär?

– Ljus. Mängder av ljus. Både stearinljus och  värmeljus. Det är det enklaste sättet att göra det mysigt hemma. 

Vilket är ditt sämsta köp till ditt hem?

Jag trodde att jag hade räknat in att integrera en mikrovågsugn i vårt kök, men det visade sig att det blev fel,  så nu har jag en vanlig ful jädra mikrovågsugn som man kan  se. Det finns inga mikrovågsugnar som passar innanför skåpen och då måste man köpa en integrerad som man bygger in. Men det finns ingen mässing utan alla är i stål och jag vill inte blanda. Så än så länge får den där fula mikron stå där. 

Laila Bagge

Ålder: 45

Familj: Sambon Korosh Kananian, 27, och sönerna Liam Pitts, 14, och Kit Wahlgren, 6, från tidigare relationer. 

Bor: I hus på Lidingö

Gör: Radiopratare, tv-profil, och  entreprenör

Aktuell: Med sin egen dokusåpa "Lailaland" tillsammans med äldsta sonen Liam som visas på Viafree 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!