Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Våningen har haft samma ägare sedan 1975 och Camilla och Simon ska renovera innan de flyttar in i vinter.Våningen har haft samma ägare sedan 1975 och Camilla och Simon ska renovera innan de flyttar in i vinter.Våningen har haft samma ägare sedan 1975 och Camilla och Simon ska renovera innan de flyttar in i vinter.
Det finns tre olika etage i den stora lyxvåningen.Det finns tre olika etage i den stora lyxvåningen.Det finns tre olika etage i den stora lyxvåningen.
Vacker trappa leder upp till ett mellanetage med bibliotek på avsats. Vidare upp ett par trappsteg nås övre etaget med utgång till den rymliga terrassen om cirka 30 kvadrat.Vacker trappa leder upp till ett mellanetage med bibliotek på avsats. Vidare upp ett par trappsteg nås övre etaget med utgång till den rymliga terrassen om cirka 30 kvadrat.Vacker trappa leder upp till ett mellanetage med bibliotek på avsats. Vidare upp ett par trappsteg nås övre etaget med utgång till den rymliga terrassen om cirka 30 kvadrat.
Vardagsrum med öppen spis samt generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vackra detaljer såsom väggpartier med träfanér och välvd passage mot trapp. Rummet erbjuder rymlig sällskapsyta samt arbetsplats. Härifrån kommer man direkt ut till den stora takterrassen.Vardagsrum med öppen spis samt generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vackra detaljer såsom väggpartier med träfanér och välvd passage mot trapp. Rummet erbjuder rymlig sällskapsyta samt arbetsplats. Härifrån kommer man direkt ut till den stora takterrassen.Vardagsrum med öppen spis samt generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vackra detaljer såsom väggpartier med träfanér och välvd passage mot trapp. Rummet erbjuder rymlig sällskapsyta samt arbetsplats. Härifrån kommer man direkt ut till den stora takterrassen.
Terrassen är belägen i öst med vidsträckt utsikt över Globen, Hammarbybacken, Duvnäs till Nacka.Terrassen är belägen i öst med vidsträckt utsikt över Globen, Hammarbybacken, Duvnäs till Nacka.Terrassen är belägen i öst med vidsträckt utsikt över Globen, Hammarbybacken, Duvnäs till Nacka.
Del av den stora takterrassen med öppen spis.Del av den stora takterrassen med öppen spis.Del av den stora takterrassen med öppen spis.
På takterrassen om 30 kvadrat finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner.På takterrassen om 30 kvadrat finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner.På takterrassen om 30 kvadrat finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner.
I somras gifte sig deckarförfattaren och entreprenören Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld i hemlighet. Och nu har de köpt sitt första boende ihop.I somras gifte sig deckarförfattaren och entreprenören Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld i hemlighet. Och nu har de köpt sitt första boende ihop.I somras gifte sig deckarförfattaren och entreprenören Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld i hemlighet. Och nu har de köpt sitt första boende ihop.
Lördagen den 17 juni hade paret bjudit in vänner, släkt och familj till något alla trodde skulle vara en kombinerad fest för Simons 30-årsdag och Camillas senaste bok.Lördagen den 17 juni hade paret bjudit in vänner, släkt och familj till något alla trodde skulle vara en kombinerad fest för Simons 30-årsdag och Camillas senaste bok.Lördagen den 17 juni hade paret bjudit in vänner, släkt och familj till något alla trodde skulle vara en kombinerad fest för Simons 30-årsdag och Camillas senaste bok.
1 AV 10
Våningen har haft samma ägare sedan 1975 och Camilla och Simon ska renovera innan de flyttar in i vinter.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
2 AV 10
Det finns tre olika etage i den stora lyxvåningen.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
3 AV 10
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
4 AV 10
Vacker trappa leder upp till ett mellanetage med bibliotek på avsats. Vidare upp ett par trappsteg nås övre etaget med utgång till den rymliga terrassen om cirka 30 kvadrat.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
5 AV 10
Vardagsrum med öppen spis samt generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vackra detaljer såsom väggpartier med träfanér och välvd passage mot trapp. Rummet erbjuder rymlig sällskapsyta samt arbetsplats. Härifrån kommer man direkt ut till den stora takterrassen.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
6 AV 10
Terrassen är belägen i öst med vidsträckt utsikt över Globen, Hammarbybacken, Duvnäs till Nacka.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
7 AV 10
Del av den stora takterrassen med öppen spis.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
8 AV 10
På takterrassen om 30 kvadrat finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner.
Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri
9 AV 10
I somras gifte sig deckarförfattaren och entreprenören Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld i hemlighet. Och nu har de köpt sitt första boende ihop.
Foto: lackberg @ Instagram
10 AV 10
Lördagen den 17 juni hade paret bjudit in vänner, släkt och familj till något alla trodde skulle vara en kombinerad fest för Simons 30-årsdag och Camillas senaste bok.
Foto: Expressen

Läckberg och Simon flyttar till ny lyxvåning

Leva & Bo kan berätta att Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, ska flytta.

Villan i Enskede ska säljas och de har köpt en stor lyxvåning på Södermalm i Stockholm. 

”Vi ser otroligt mycket fram emot att flytta in i det första hem vi valt tillsammans”, skriver Camilla på Instagram. Vi har bilderna!

I somras gifte sig deckarförfattaren och entreprenören Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld i hemlighet. Paret förlovade sig 2015 och hade sagt till alla att de skulle vänta med bröllop till 2018. Men lördagen den 17 juni hade man bjudit in vänner, släkt och familj till något alla trodde skulle vara en kombinerad fest för Simons 30-årsdag och Camillas senaste bok.

LÄS OCKSÅ: Amelia Adamos son säljer sitt magiska missionshus – kolla in! 

Så det blev en rejäl överraskning för de cirka 50 gästerna. Bland dem fanns bland andra Jenny och Niklas Strömstedt, Viktor Frisk, Richard Herrey, Katrin Zytomierska, Bingo Rimér, Isabel Adrian, Isabella Löwengrip, Carolina Gynning, Micael Bindefeld, Anja och Filippa Pärsson, Sofia Wistam, Fredrik Federley, Nanne Grönwall och Tony Irving inbjudna.

Ville hitta ett boende som de valt tillsammans

"Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss", skrev Camilla Läckberg på Instagram efteråt.

Paret har hela tiden bott i Camillas villa i Enskede utanför Stockholm. Men de har sedan en tid tillbaka velat flytta för att få ett boende som båda har valt tillsammans. Och nu har de hittat sitt drömobjekt och slagit till. Leva & Bo kan berätta att de har köpt en stor och flott etagevåning på Södermalm i Stockholm.

Annan vinkel av sällskapsrummet på övre etage, med direkt access till takterrassen.Annan vinkel av sällskapsrummet på övre etage, med direkt access till takterrassen.Annan vinkel av sällskapsrummet på övre etage, med direkt access till takterrassen.
Annan vinkel av sällskapsrummet på övre etage, med direkt access till takterrassen. Foto: Marcus Stork/Storkholm, Alexander White Fastighetsmäkleri

LÄS OCKSÅ: Nu kan du få ta över tv-profilens drömboende! 

Lyxig byggmästarvåning i tre etage och stor terrass

Högst upp i hörnet av en vacker fastighet från 1925 ligger denna byggmästarvåning i etage med stor terrass på cirka 30 kvadratmeter. Härifrån har man utsikt över grönskande trädkronor, Djurgården, Hammarbybacken, Globen samt Nacka. Och från matsalen ser man till Djurgården, hela vägen från Vasamuseet, Stockholms inlopp och till fåfängan.

När våningen ritades och byggdes var det speciellt för husägaren som också var byggmästaren. Trots att allt är i bra skick och mycket väl omhändertaget behöver det renoveras. Samma familj har bott där sedan 1975.

”I går var en stor dag för oss. Vi skrev på kontraktet för vår drömlägenhet. Vi kommer bo på Söder och ser otroligt mycket fram emot att flytta in i det första hem vi valt tillsammans. Blir dock inte flytt förrän till vintern, först ska huset säljas och hela våningen måste renoveras då den har kvar inredningen från 1975. Ska bli så kul att göra det här tillsammans!” skriver Camilla på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Bo i Stockholm? Så mycket måste du tjäna för att klara det 

”Finns inte liknande våningar på Södermalm”

Tre etage, enorm terrass, öppen spis, kakelugn, platsbyggt kök, två entréer, takhöjd på 4,5 meter och vackert ljusinsläpp är bara några av alla unika detaljer i den 237 kvadratmeter stora våningen om 6 rum och kök.

– Objektet är helt unikt i sin utformning. Det finns inte liknande våningar på Södermalm, det är en typ av våning som vanligtvis förekommer i Lärkstan. Den har dessutom bara haft 3 ägare sedan den byggdes 1925, säger mäklaren Wilhelmina Bonde Alfvén på Alexander White Fastighetsmäkeri.

Utgångspriset låg på 22 miljoner kronor och slutade på 24,5 miljoner kronor.

Camilla är en mångsysslande entreprenör

Camilla har totalt sålt böcker i 20 miljoner exemplar men är också delägare i smyckesföretaget Sahara silversmycken, driver musikbolaget One Spoon Music, tillsammans med producenten och låtskrivaren Pelle Nylén, och företaget Invest In Her tillsammans med företagsledaren Christina Saliba, där målet är att stödja utvecklingen av produkter och tjänster av och med kvinnor.

Så småningom kommer den som är intresserad att kunna lägga bud på Camillas hus i Enskede men nu kan du kolla in bilderna på våningen ditt hon flyttar i vårat bildspel!

LÄS OCKSÅ: Här är villorna som alla vill ha just nu – klicktoppen