Katrin Zytomierska gillar att isolera sig i vindsvåningen

Köket i vindsvåningen på Östermalm är en central plats för Katrin Zytomierska.

Foto: Privat

1 av 4: Köket i vindsvåningen på Östermalm är en central plats för Katrin Zytomierska.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och är det bästa rummet: ”Där kan jag laga mat, mata Falke och samtidigt se killarna som bollar eller ser på film. Jag tycker om när alla är i samma rum.”

Foto: Privat

2 av 4: Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och är det bästa rummet: ”Där kan jag laga mat, mata Falke och samtidigt se killarna som bollar eller ser på film. Jag tycker om när alla är i samma rum.”

Katrin Zytomierska med barnen Ringo, Rambo och Falke.

Foto: ROJASTUDIOS / STELLA PICTURES

3 av 4: Katrin Zytomierska med barnen Ringo, Rambo och Falke.

Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL BILDBYRÅ / IBL

4 av 4

Katrin Zytomierska gillar att isolera sig i sin vindsvåning på Östermalm. Den enda grannen är underbar och tjatar aldrig om hur hon parkerar barnvagnen. 

– Det är aldrig tjafs om att jag ställer barnvagnen på fel sätt eller annat trams som det ofta är i bostadshus.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Hur bor du?

– Jag bor i en vindsvåning på Östermalm. Den är på 130 kvadratmeter med fyra rum och kök. En fantastisk lägenhet, som jag hoppas att jag aldrig kommer göra mig av med. Det jag gillar bäst är att den är så isolerad. Ser jag ut genom fönstren ser jag himlen och trädkronorna. Då den ligger högst upp har jag bara en granne och han är underbar. Det är aldrig tjafs om att jag ställer barnvagnen på fel sätt eller annat trams som det ofta är i bostadshus. Jag hör aldrig något från grannar och de hör inte mig. 

Katrin Zytomierska

Ålder: 41.

Bor: I en 130 kvadratmeter stor vindsvåning på Östermalm i Stockholm.

Familj: Barnen Ringo, Rambo, Falke och Nova. 

Gör: Vd för Cleaneating.se som säljer hälsosamma livsmedel, samt driver ”Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin”, tillsammans med sitt ex Bingo Rimér. 

LÄS MER: 10 kändisar som sålt sina läckra hem 2019

Hur skulle du beskriva din stil?

– Varm, mysig, blandade material, mycket färg och mönster. När jag anlitade min inredare sa jag till honom att jag gärna vill att min lägenhet ska kännas som att Paris möter New York. Franskt med mönster och färg, men inte så det blir för mycket Mellanöstern över det hela. New York tänker jag mig som väldigt rufft. Betong, grått, metall. Pontus Nilvander lyckades skapa precis den blandningen jag var ute efter.

Vad är ditt bästa köp? 

– Oj! Sängen från Dux, soffan från Sweef eller spisen. Spisen ger mig mest tillfredställelse. Jag älskar att stå vid den och laga mat. Fast jag är också en riktig sovgris och sängen är väldigt skön… Soffan är underbar och där hänger jag mycket med barnen. Så det blir soffan! 

Foto: Privat

Katrin provligger den nya soffan, som levererades vid dörren. Soffan från Sweef är en favorit. Här hänger hon ofta med barnen. För Katrin är det viktigt att känna lugn och harmoni hemma. Att inredningen är varm, inte steril.

 Vad är ditt sämsta köp?

– Nyligen gjorde jag mig av med en svindyr designlampa, som jag alltid hatat och inte minns namnet på. En sådan där på lång silvrig fot med en jätte, jätte, jättestor vit bubbla på. Jag vet inte varför jag avskytt den. Förmodligen är det för att den är vit, stel och utstrålar ängslig designtönt, ha, ha!

”Våga följa din känsla och ditt hjärta. Bry dig inte så mycket om vad som gäller för stunden. Skit i marmor fast alla andra har det!”

Vad är viktigast för dig med ditt hem?

– Att jag vill vara hemma. Att det ger mig lugn och harmoni. Köket ska vara grymt att laga mat och baka i, då det är där jag tar fram nya produkter till mitt sortiment Clean Eating.

LÄS MER: Pierre Leander visar upp nya lyxbygget på Lidingö 

Vad inspirerar dig?

– Färg och mönster, men även resor och känslor. Jag var på en restaurang i Santa Monica som heter Gjelina. Där de har en väldigt härlig toalett, som jag fotade och hade som referensbild. Jag hade en bra känsla i kroppen på den fina toaletten. Jag var glad, lycklig och inredningen påminde mig om den stunden.

Vilken lyx unnar du dig till hemmet?

– Jag köper gärna dyra möbler och prylar för att känna att det är kvalitet. Inte rangligt eller syntetiskt! 

 Vad står högst upp på din önskelista?

– Automatiska persienner till mina rundade fönster. De kostar 100 000 kronor att installera, men snart så!

Vilket är ditt favoritrum?

– Det stora allrummet. Där kan jag laga mat, mata Falke och samtidigt se killarna som bollar eller ser på film. Jag tycker om när alla är i samma rum. 

https://www.instagram.com/p/BwxIQhQgjhT/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/BvzXwN9gKac/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Hockeyproffset och reality-stjärnan säljer lyxlägenheten 

LÄS MER: Violinisten Linda Lampenius säljer lyxiga 20-talsvillan 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande