Kändissystrarna visar upp sina nystylade drömhem

I ett samarbete med Jotex har influencer-systrarna Alexandra Bring och Victoria Törnegren fått hjälp att inreda varsitt rum.

Foto: Jotex

1 av 5: I ett samarbete med Jotex har influencer-systrarna Alexandra Bring och Victoria Törnegren fått hjälp att inreda varsitt rum.

Alexandra Bring, 28, är influencer med fokus på träning och hälsa.

Foto: Jotex

2 av 5: Alexandra Bring, 28, är influencer med fokus på träning och hälsa.

Victoria Törnegren, 27, är mode- och reseinfluencer som ofta jobbar tillsammans med sin fästman Erik Forsgren.

Foto: Jotex

3 av 5: Victoria Törnegren, 27, är mode- och reseinfluencer som ofta jobbar tillsammans med sin fästman Erik Forsgren.

Systrarna fick barn nästan samtidigt. Deras döttrar heter Ellie och Lou.

Foto: Jotex

4 av 5: Systrarna fick barn nästan samtidigt. Deras döttrar heter Ellie och Lou.

Foto: Jotex

5 av 5

Systrarna Alexandra Bring och Victoria Törngren är nya tidens kändisar. Deras bloggar, Instagramkonton och gemensamma podd följs av hundratusentals människor.
Nu visar de upp sina favoritrum hemma.

Andra har också läst

Alexandra Bring, 28, har en av Sveriges största träningsbloggar och över 600 000 följare på Instagram. Hon har också ett eget klädmärke, Bring Sportswear, och har tävlat i Tv4:s Gladiatorerna. Alexandra bor tillsammans med sin pojkvän och deras dotter Lou, 11 månader, i en lägenhet i Stockholm som de flyttade in i förra året. På sin blogg har Alexandra beskrivit den som sin drömlägenhet – med takstuckaturer, fungerande kakelugn och vackert burspråk.

– Jag älskar att komma hem, det är den bästa känslan. Jag har till och med svårt att resa för att jag saknar hemmet. Jag får sådant lugn av att vara hemma i vår lägenhet, säger Alexandra.

Alexandra Bring och Victoria Törnegren i samarbete med Jotex

I en kampanj för Jotex har systrarna fått hjälp med att inreda varsitt rum hemma. För Alexandra föll valet på matsalen då hon upplevde den som kal och opersonlig. 

Alexandra Bring

Ålder: 28

Bor: I en sekelskifteslägenhet i Stockholm.

Familj: Pojkvän och dottern Lou, 11 månader.

Gör: Hälso- och träningsinfluencer. Driver bloggen alexandrabring.se, Instagramkontot @alexandrabring med 607 000 följare och podden Två systrar en podd. Grundare av klädmärket Bring sportswear. Har tävlat i TV4:s Gladiatorerna.

– Matsalen är hjärtat i vår lägenhet och det var den vi verkligen fastnade för. Vi älskar burspråket och rummet valde vi att göra helt vitt för det är så himla fint ljus. Ända sedan vi började kolla efter lägenhet så drömde vi om att ha någonstans där alla kunde rymmas så att vi kan bjuda över våra vänner och familj. Äta och umgås helt enkelt, säger Alexandra.

Jotex inredare valde ett stort svart matbord som matchades med stolar av alm och en sittbänk vid ena väggen. En lågt hängande lampa över bordet och en stor matta skapar en ombonad känsla. 

”Älskar vår nya matsal”, skriver Alexandra på sin blogg.

LÄS MER: Bianca Ingrosso visar upp sin nya lägenhet 

Foto: Jotex

Victoria Törnegren med dottern Ellie till vänster och Alexandra Bring med dottern Lou till höger.

 

Foto: Jotex

 

 

Foto: Jotex

LÄS MER: Här är trendiga inredningen som ger folk rysningar 

Foto: Jotex

Hemma hos Victoria Törnegren och Erik Forsgren

Mode- och reseinfluencern Victoria Törnegren, 27, har till och med fler följare än sin syster. Hon bor tillsammans med fästmannen Erik Forsgren, också han influencer, och deras dotter Ellie, snart 11 månader.

– I det området vi bor i så har vi hittat vårt Umeå, vårt lilla lugn. För mig är mitt hem väldigt privat, det är min plats att hämta energi på, säger Victoria.

Victoria Törnegren

Ålder: 27.

Bor: I en lägenhet i Stockholm.

Familj: Fästmannen Erik Forsgren och dottern Ellie, 11 månader.

Gör: Mode- och reseinfluencer som ofta jobbar tillsammans med fästmannen. Driver bloggen victoriatornegren.se, Instagramkontot @victoriatornegren med närmare 700 000 följare samt podden Två systrar en podd.

Victoria och Erik inreder tillsammans – gärna trendigt, med en mix av olika stilar och inslag av äldre detaljer. Hos dem är det vardagrummet som fått stå i fokus.

– Vardagsrummet är vår mittpunkt. Det är där vi arbetar, skapar material, äter, har vår dotters lekhörna och våra lediga stunder framför tv:n. Är vi hemma så spenderar vi 99 procent av den vakna tiden där och den mesta tiden i soffan, säger Victoria.

Det ljusa rummet stylades med en trendig rosa sammetssoffa med runda former, en stor mjuk vit matta och ett runt soffbord med marmorskiva. Sittpuffar och plädar ger ett mysigt rum. 

"Vi har aldrig älskat det så mycket som nu", skriver Victoria på Instagram.

LÄS MER: Emilia, 28, köpte en ödegård för 35 000 kronor 

Foto: Jotex

 

https://www.instagram.com/p/BtagVBoBWS0/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/BtNudvkhRO8/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Julia och Marcus bor i en husbil med barn och hund  

LÄS MER: Inredningsifluencern Emelie "34 kvadrat" Ekman säljer lägenheten – se bilderna 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande