1 av 3: Stephanie och Jonas Bergström säljer sin exklusiva lägenhet på Östermalm i Stockholm. Foto: ROGER VIKSTRÖM
2 av 3: Lägenheten är smakfullt inredd med många platsbyggda lösningar - så som bokhyllan. Foto: Jesper Florbrant/ESNY
3 av 3: Här finns ett rymligt kök med skåp upp till taket, stor köksö med spishäll och matplats mitt i rummet. Foto: Jesper Florbrant/ESNY

Jonas Bergström och Stephanie säljer lyxvåningen

Det välkända societetsparet säljer nu sin exklusiva Östermalmsvåning.
Spana in bilderna på den rymliga och smakfulla bostaden – med ett utgångspris på nästan 20 miljoner kronor.

Angelica Israelsson

Prinsessan Madeleines ex-fästman, advokaten Jonas Bergström, 39, och hans fru Stephanie Bergström, 36, grundare av klädmärket Soft Goat, har lagt ut sin lyxiga våning på Östermalm till försäljning på Hemnet. Utgångspriset ligger på 19,8 miljoner kronor.

Ljusa och påkostade material

Lägenheten är smakfullt inredd i mjuka, ljusa nyanser med påkostade materialval. I en intervju med Sköna Hem från 2016 har Stephanie Bergström berättat hur paret tänker kring inredning.
– Det är svårt att beskriva vår stil, men vi vet båda vad vi tycker om när vi ser det. Jag gillar blandningen av gammalt och nytt, och tycker om när det är mysigt och ombonat, snarare än avskalat. Det ska kännas att någon bor här. Men exempelvis furumöbler skulle nog aldrig komma över tröskeln här. Det är inte min grej, säger hon i intervjun.

Foto: Jesper Florbrant/ESNY

Stora sällskapsytor

Mitt i den 183 kvadratmeter stora lägenheten hittar man det rymliga köket med skåp upp till taket, stor köksö med spishäll och matplats mitt i rummet. Alldeles intill ligger vardagrummet med sitt vackra burspråk. Ett stort konstverk på väggen drar blickarna till sig.

LÄS MER: Spana in kändisarnas lyxiga drömhus i solen 

Foto: Jesper Florbrant/ESNY
Foto: Jesper Florbrant/ESNY
Foto: Jesper Florbrant/ESNY

LÄS MER: 20 kändisar som sålde sina läckra hem 2018

Master bedroom och klädkammare

Bostaden har tre sovrum, varav ett master bedroom med anslutande klädkammare och ett vackert badrum i natursten. I lägenheten finns dessutom ytterligare två sovrum, ett badrum, två gästtoaletter samt en mindre balkong.

Foto: Jesper Florbrant/ESNY
Foto: Jesper Florbrant/ESNY
Foto: Jesper Florbrant/ESNY

Vill inte kommentera försäljningen

Jonas Bergström och Stephanie Bergström, som tidigare hette af Klercker, gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. LEVA&BO har pratat med Jonas Bergström som säger att han inte vill kommentera försäljningen.

LÄS MER: Isabel Adrian och Steve Angello säljer lyxiga townhouset