Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 3
Hemma i Vegas. Joe Labero älskar den blå himlen i Summerlin utanför Las Vegas där han bor med hustrun Anna Vinterfall och dottern Nicole.
Foto: PONTUS HÖÖK
2 AV 3
Familjen har tidigare bott i lägenhet i Singapore. ”Vi har bott mycket i service apartments med pool och gym i byggnaden. Jag gillar mycket utrymme, och det har vi nu när vi bor i hus”, säger Joe Labero.
Foto: PONTUS HÖÖK
3 AV 3
Joe Labero är just nu aktuell med magi­showen ”In flame” i Sverige.
Foto: MATTIAS JOHANSSON / MADDOC

Joe Labero: ”Jag älskar att bo i ett gated community”

Joe Labero har bott i både Australien och Singapore. Sitt hus i Las Vegas inreder han stilrent och minimalistiskt med möbler han köpt med sig från olika delar av världen.

Hur bor du?

- Vi bor i villa i Summerlin som ligger utanför Las Vegas, i ett gated community. Sådana finns överallt i USA och jag älskar dem. Någon som hälsar en välkommen vid grinden när man kommer hem.

Joe Labero

Namn: Lars Bengt Joe Labero.

Ålder: 55.

Familj: Hustrun Anna Vinterfall, 37, och dottern Nicole, 11.

Bor: I hus utanför Las Vegas, USA.

Gör: Illusionist.

Aktuell: Med magi­showen ”In flame” i Sverige som avslutas den 31 mars i Globen.

Vad är det bästa med att bo som du gör?

- Vi har bott mycket i service apartments med pool och gym i byggnaden. Jag gillar mycket utrymme, och det har vi nu när vi bor i hus. Det är en helt annan livsstil. Man kan lätt gå ut, och jag älskar den blå himlen. Det är trivsamt.

Familjen samlad vid poolen. Foto: PONTUS HÖÖK

Vad är viktigt för att du ska trivas i ditt boende?

- Vi har mycket silver och grått. Svarta pelare. Väldigt stilrent, lite mer skandinaviskt. Det är inte amerikanskt för de har väldigt stort och mycket på alla sätt. Vi har mer minimalistiskt. Mycket grejer som vi tog med oss i container från Singapore där vi bodde tidigare. 

” I Las Vegas är allt väldigt stort och mycket, men jag gillar det minimal­istiska och enkla”

– För mig är det viktigt att jag trivs där jag bor, och eftersom jag jobbade i Las Vegas förra året reste jag ingenting. Jag hade 15 minuter ner till jobbet, och sedan åkte jag hem. Så som många faktiskt har det. Jag förstår varför många artister skriver på långa kontrakt numera för då får de ett liv också.

Sobra nyanser. Tonerna går i grått. Joe älskar att solen alltid lyser utanför fönstret. Foto: Privat

Vilket är ditt bästa köp till hemmet?

- Jag gillar våra barstolar. De är jag väldigt förtjust i! Vi köpte dem i Singapore och de är bruna och i silver med massa nitar på. Jag älskar dem och de får alltid följa med. Vi har också mycket koffertar i silver och mörkbrunt läder. Lite Timothy Oulton. Han har en jäkla cool design. Jag gillar att ha koffertar för olika saker, kanske glas i en och så vidare. När man flyttar är det bara att slå igen väskan. Man har hemmet mobilt.

LÄS MER: Kika in hemma hos Hollywoodfrun Maria Montazami

Favoritprylar med snurr. Barstolarna med nitar är Joes favoriter hemma. De köptes i Singapore och fick följa med till Las Vegas. Foto: Privat

Vad bjuder du på när du har middag hemma?

- Det beror på vilka man bjuder, men det behöver inte vara så pretentiöst. Jag tycker det är gott med en köttbit, lite sallad och en god pepparsås. Lite rött vin, Rioja! De spanska vinerna är mina favoriter. Glass och jordgubbar till efterrätt, bara någon kula vaniljglass och några jordgubbar, ganska enkelt. Vi har en housekeeper som hjälper oss med matlagning hemma. Eftersom jag är borta så fruktansvärt mycket hjälper hon min sambo med allt från mat­lagning till städning och tvätt. Det låter glamouröst, men i Singapore där vi bodde tidigare är det vanligt att man har en person som bor i hemmet och hjälper till. Hon har varit med oss i fyra år, och har blivit en del av familjen.

Ovanligt kall vinter hemma hos familjen Labero i Las Vegas

https://www.instagram.com/p/BuKzGFyByao/?utm_source=ig_web_copy_link

Lördagshäng med familjen 

https://www.instagram.com/p/BmWcRRZAA26/?utm_source=ig_web_copy_link