1 av 4
2 av 4: Äntligen har entreprenören Isabella Löwengrip fått sin villa på Lidingö såld... Foto: Skärmdump Instagram
3 av 4: Hon köpte den själv för 8,7 miljoner 2015 och hade den nu till salu för 11,9 miljoner... Foto: Gadelius Fastighetsbyrå
4 av 4: Men efter mer än en månad hade endast två skambud inkommit, och nu är den såld för 11 050 000 kronor – 850 000 under begärt pris.... Foto: Gadlius Fastighetsbyrå

Isabella Löwengrips villa såld – backade nästan en miljon

Trots klicksuccé på Hemnet var Isabella Löwengrips villa svårsåld.

Efter mer än en månad hade endast två skambud inkommit.

Men nu är den såld, och det för nästan en miljon under utgångspris.

Vi har skrivit om entreprenören Isabella Löwengrips, 27, hus och flytt i omgångar. Senast förra veckan kunde vi berätta att hennes villa hade legat ute till försäljning i mer än en månad och bara fått ett bud, ett skambud. Detta trots att den väckte ovanligt mycket uppmärksamhet och nästan slog klickrekord när den kom ut på Hemnet:

– Den har bara legat ute i några dagar och är en av de mest snabbklickade bostäderna i Hemnets 20-åriga historia, berättade Staffan Tell, presstalesman på Hemnet, för oss när huset bara legat ute någon dag

Foto: IBL

Två skambud efter 33 dagar på Hemnet

Men det första budet kom alltså först förra veckan, efter 33 dagar på Hemnet, nästan en miljon under utgångspris. Mer exakt låg budet på 11 miljoner kronor mot det begärda 11,9 miljoner kronor. 

Och nu kan vi berätta att villan precis har blivit såld. Det kom ett till bud, som höjde skambudet med 50 000 kronor och slutpriset slutade alltså på 11 050 000 kronor. Själv köpte hon det för 8,7 miljoner 2015 så en liten vinst gör hon förmodligen ändå, trots renoveringar.

LÄS MER: Bianca Ingrosso visar upp sin omgjorda lägenhet: ”Mer kaxig än mamma” 

Foto: Gadelius Fastighetsbyrå

”Det är här marknadsvärdet ligger och det får man acceptera”

Har det varit ett svårsålt hus?

– Jag vill inte säga att det har varit svårsålt men det har legat ett antal andra hus ute till försäljning samtidigt som samma intressenter också tittat på, säger mäklaren Johan Holmgren på Gadelius Fastighetsbyrå.

Men att ett objekt säljes under det begärda priset är väl inte så vanligt?

– Många hus går upp i pris, men en del går faktiskt också ned. I det här fallet får man säga att det är här marknadsvärdet ligger och det får man acceptera. 

LÄS MER: 10 saker från förr vi inte vill kännas vid i dag – plocka fram skämskudden 

Isabella Löwengrip har redan köpt nytt lyxhus för 30 miljoner kronor 

https://www.instagram.com/p/BnQjr9cHsgL/?utm_source=ig_embed

Ni är lite missnöjda?

– Vi hade hoppats på mer, så kan jag säga. Och vi borde kanske ha fått lite mer också kan jag tycka, men ändå – marknadsvärdet ligger här någonstans. 

Samma mäklare har hjälpt Isabella att hitta det nya huset som hon flyttar in i den 7 november och har betalat hela 30 miljoner kronor för. Huset som också ligger på Lidingö är på 351 kvadratmeter om nio rum och kök; tre badrum, tre stora terrasser, öppen spis, en flygel med master bedroom, walk in closet och badrum i ett. Till villan hör även en tomt på 2 100 kvadratmeter där Isabella nästa år vill bygga både swimmingpool och poolhus.  

https://www.instagram.com/p/BoGq7FwnpXq/?taken-by=isabellalowengrip

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!