Isabella Löwengrips senaste år har varit omtumlande. Hon tvingades sälja sin lyxvilla (i vilken bilden är tagen) och har nu flyttat till ett mindre hus.
1 av 4: Isabella Löwengrips senaste år har varit omtumlande. Hon tvingades sälja sin lyxvilla (i vilken bilden är tagen) och har nu flyttat till ett mindre hus. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Här är hon in nya huset. Nyligen berättade hon i P1 att hon i slutet av förra året hamnade i en djup depression och missbrukade tabletter. Nu mår hon bättre och har lagt om kurs.
2 av 4: Här är hon in nya huset. Nyligen berättade hon i P1 att hon i slutet av förra året hamnade i en djup depression och missbrukade tabletter. Nu mår hon bättre och har lagt om kurs. Foto: Instagram
Här sitter hon vid poolen i nya huset som ger henne känslan av att vara i Frankrike.
3 av 4: Här sitter hon vid poolen i nya huset som ger henne känslan av att vara i Frankrike. Foto: Instagram
4 av 4

Isabella Löwengrip visar upp sitt nya hem – helt annorlunda

Bolagskraschen tvingade Isabella Löwengrip att sälja sin lyxvilla och förändra livet.

Nu har hon flyttat till ett hälften så stort hus och vill ge barnen ett ”vanligt liv”.  

”Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”, skriver Isabella i bloggen och visar upp bilder.

Det har varit ett omtumlande år för Isabella Löwengrip, 29. Förra sommaren avslutade hon glatt sitt sommarprat i P1 med att säga ”hej då” till Sverige för en deltidsflytt till USA och ”nystart”. 

Men så blev det inte. ”Det gör ont när drömmar krossas”, skrev hon i oktober 2019 och i mitten av februari i år kom beskedet att hon säljer sitt bolag Löwengrip Beauty. Detta efter en tuff period hela hösten och vintern 2019 som enligt henne varit fylld av ”blod, svett och tårar”. 

I ”Söndagsintervjun” i P1 nyligen, avslöjade Isabella att hon, som ett resultat av allt, i slutet av förra året hamnade i en djup depression, började missbruka olika tabletter och till sist tog en överdos. Något som gjorde att hon hamnade på akuten och sedan psyket, där hon fick elchockbehandlingar, eftersom hon var självmordsbenägen. 

https://www.instagram.com/p/B-KCArgnvd4/?utm_source=ig_embed?hidecaption=true

”Nu kan jag vara själv för första gången, utan att bli destruktiv”

Även om det fortfarande är tufft mår Isabella mycket bättre och är i dag tacksam för det som skett då det tvingat henne att sluta fly från verkligheten och att ”börja om”.

– Jag trivs med att vara själv och det har jag inte gjort på många, många år. Det är inte läskigt att vara ensam längre. Nu kan jag vara själv för första gången, utan att bli destruktiv. Och det är jag stolt över, berättar hon i ”Söndagsintervjun” med P1. 

Isabella berättar på sin blogg hur hon nu ser fram emot att tillbringa mer tid mer barnen Gillis, 6, och Sally, 5, som hon har ihop med exmaken Odd Spångberg, 32. Liksom att slippa stressiga kvällar med kontorsjobb och möten i hemmet samt för mycket ”nannytid”. ”Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma”, skriver hon. 

https://www.instagram.com/p/B_JkMOZn2QE/?utm_source=ig_embed?hidecaption=true

Spektakulär arkitektritad villa på 350 kvadrat för 30 miljoner kronor

Köparna av Isabellas bolag heter Dermanordic och är ett av Nordens största distributionsföretag av hudvård och makeup-produkter. Hur mycket pengar de betalat är hemligt men Isabella ska fortsätta vara märkets ansikte utåt. 

Så vitt vi förstår kommer hon dock inte att behöva bekymra sig om pengar den närmsta framtiden i alla fall: ”Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro”, skriver hon på sin blogg. 

Det förra huset, som nu alltså också är sålt, var en spektakulär arkitektritad villa på 350 kvadratmeter, kostade runt 30 miljoner kronor och låg precis vid vattnet. Dit flyttade Isabella och barnen in hösten 2018 men bodde alltså inte kvar i mer än ett år. 

https://www.instagram.com/p/Bm0TPJ5HK6Z/?utm_source=ig_embed?hidecaption=true

Kände sig rädd – nya huset ligger ”tryggare” och närmre exmaken

Till en början var tanken att flytta in till Stockholm city, men det ändrades så småningom till att stanna kvar på ”ön” (Lidingö) och ett mycket mindre hus. ”Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”, skriver Isabella.

För det var inte enbart ekonomin, Isabella kände sig otrygg i det gamla huset. Olika händelser med både stalkers och andra oönskade besök, hade skrämt upp henne, även på slutet, vilket gjorde att hon flyttade in en kort period hos exmaken Odd innan det nya huset blev tillgängligt. Nu kommer de dessutom att bo närmare varandra.

Exmaken Odd Spångberg och Isabella bor efter hennes flytt närmare varandra vilket underlättar med barnen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Det är ett helt annat hus än det vi hade tidigare – bättre och ljusare

Huset som hon och barnen flyttade till i april kallar hon för ”ett vanligt hus” där hon vill ha ”en vanlig vardag” och ge barnen ”ett vanligt liv.” 

”Jag trivs verkligen så bra här. Det är ett helt annat hus än det vi hade tidigare men det här är bättre och ljusare. Visst är det mindre men allt är bättre planerat och området är mysigare”, skriver hon i bloggen.

Isabella säger hon ska hålla detta ställe mer privat än de andra husen hon haft. Men helt kunde hon inte hålla sig, här är lite bilder från nya huset som hon visar upp.

Kolla in bilderna från Isabellas nya villa på Lidingö:

Flyttkartongerna syns i bakgrunden. Bakom den trendiga skinnsoffan i brunt står en lika trendig fiolfikus. En del av inredningen har hon ropat in på auktion.

https://www.instagram.com/p/B-q24cPn2bO/?hidecaption=true

Het dag hemma utanför nya huset

https://www.instagram.com/p/B_VLNoinAZM/?hidecaption=true

”När mitt hem plötsligt får mig att känna som att jag är i Frankrike”

I det nya huset behövde hon inte bygga en pool, här fanns det redan. Mosaikklädd inuti och med trädäck runtom. ”När solen kom fram invigde vi vår fina pool. Äntligen har jag en varm vattenfylld pool. Vattnet kommer att bli lite blåare i dagarna men jag gillar det ljusgröna. Jag fick välja vilken färg poolen skulle vara och jag valde ”Marbella beige” i stället för klarblått. Det kändes som att det passade resten av huset bättre”, skriver hon i bloggen.

https://www.instagram.com/p/B_sL2liHzAh/?hidecaption=truehttps://www.instagram.com/p/CAdHa-8nbFp/?hidecaption=true

Inreder gärna med Svenskt Tenns Josef Frank och handlar på auktion

Här har Isabella inrett med tidlösa klassiker. Bordstabletterna, tekannan och ljusstakarna, designade av Josef Frank, är inköpta på Svenskt Tenn. Sideboarden är köpt på auktion.

https://www.instagram.com/p/B_CdnpdH9da/?hidecaption=true

”Förbereder mig för en intervju med Svenska Dagbladet”

I bakgrunden ser man lite av nya köket. Vita skåpluckor, mörka bänkskivor och svarta barstolar vid köksön.

https://www.instagram.com/p/B_zvyaznva5/?hidecaption=true

”Är alltid den enda i parken med vita kläder – men jag älskar vitt”

Isabella älskar vitt, både i klädesväg och på väggar. Ska man gå i parken med barnen är det inte det mest praktiska dock, vilket hon ”kommit på” och därför ska bygga ut sin garderob med mer praktiska kläder som hon kan ha när hon påtar i trädgården och leker med barnen. På bilden syns också en inbyggd öppen spis syns.

https://www.instagram.com/p/CASqi2_n0ga/?hidecaption=true

Isabella börjar sända podd med sin bästis: ”Isabella söker Sheila”

Isabella har precis startat en podcast med bästa vännen Sheila Arnell som ska heta ”Isabella söker Sheila”. Det blir säkert mycket spännande som kommer att tas upp där.

https://www.instagram.com/p/CAXXvWIHyvf/?hidecaption=true

Isabella önskar glad påsk från övervåningen i nya huset

Isabella poserar lyckligt på andra våningen invid trappen i nya huset. 

https://www.instagram.com/p/B-1ELf3HlRq/?hidecaption=true

LÄS MER: Martina Haag säljer sin stora villa – börjar ett nytt liv

LÄS MER: Amalia, 29, lämnade allt – flyttade in i en buss med sambo och två barn 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande