1 av 3: Steve Angello och Isabel Adrian lade ut bostaden i första gången i september – nu försöker de igen. Foto: Thomas Engström/Expressen
2 av 3: Den här gången med bilder inifrån den lyxrenoverade våningen. Foto: Alexander Donka / Expressen
3 av 3: Lägenheten har nio rum och kök och en boarea på hela 303 kvadratmeter Foto: Bukowskis Real Estate AB

Isabel Adrian och Steve Angello säljer lyxiga townhouset – se bilderna inifrån!

I september förra året lade Steve Angello och Isabel Adrian diskret ut sitt unika townhouse till försäljning, utan bilder – och utan att få napp. 

Nu har de lagt ut huset till försäljning på Hemnet – den här gången med massa bilder inifrån den lyxrenoverade våningen. 

Se bilderna här! 

Lovisa Dahlström

När Leva & Bo 2015 för första gången uppmärksammade den k-märkta lägenheten på söders höjder låg den ute till försäljning på Hemnet med ett utgångspris på 14,5 miljoner kronor. Där och då spekulerades det kring tidigare finansminister Anders Borg och hans numera hustru, Dominika Peczynski  intresse för våningen. Men i stället blev alltså världsstjärnan och Swedish House mafia-dj:n Steve Angello och hans fru Isabel Adrian, känd från "svenska Hollywoodfruar”, ägare till våningen. Paret som har två döttrar köpte dessutom ut grannen, vilket gjorde bostaden ännu större. 

Stockholms äldsta stenhus

Lägenheten har nio rum och kök och en boarea på hela 303 kvadratmeter. Den sträcker sig över tre våningsplan och har en magnifik utsikt över Stockholm. Med byggår från 1640-tal blir fastigheten ett av Stockholms äldsta stenhus! 

Foto: Bukowskis Real Estate AB

Totalrenoverat och restaurerat

Isabel Adrian har tidigare berättat för Leva & Bo om den omfattande renoveringen av våningen och att man själv knappt kunde slå i en spik på grund av husets K-märkning. Under hela 2016 lät paret dock renovera hemmet i ett försök att restaurera allt till original. Våningen har på så vis bibehållit sin unika karaktär samtidigt som allt är i toppskick! 

Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB

Imponerande och unika detaljer 

Som bilderna visar har man tagit hänsyn till våningens många detaljer, så som tak och väggmålningar, betsade furugolv och unika fönster. Kulturen som genomsyrar hela fastigheten är med andra ord rena fröjden för den med intresse för kultur. 

Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB

Utrymme för mysiga biokvällar

Entréplanet bjuder på en stor hall, ett ljust och välkomnande barnrum, som vetter ut mot gatan. Förutom de övriga maffiga sovrummen finns också ett lyxigt badrum och  ett biorum – som gjort för mysiga hemmakvällar. 

Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB

LÄS MER: Edward Blom visar upp sin nya drömvilla utanför Stockholm

Som gjort för festligheter 

Tröttnar man på att se film erbjuder de stora sociala utrymmena möjlighet till både middagar och andra festliga tillställningar. Den anrika ektrappan omringad av sagolika fönster, snickarglädje och handmålat tak, leder upp till lägenhetens plats för större sällskap. På denna våning återfinns tre härliga rum i fil. Matsal, sällskapsrum och kök. 

Foto: Bukowskis Real Estate AB

Det nyrenoverade köket  är från Ballingslöv. Luckorna av corian är designade av arkitekten Jonas Lindvall. Utsikten över Stockholm är dessutom slående från denna del av bostaden. 

Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB

Lyxigt badrum i marmor 

På det översta planet ligger masterbedroom med tillhörande dressingroom. Det stora marmorbeklädda badrummet beläget intill går heller inte av för hackor. 

Foto: Bukowskis Real Estate AB
Foto: Bukowskis Real Estate AB

Hemligt kring priset

Liksom förra gången paret la ut lägenheten till försäljning, väljer de även denna gång att hålla priset hemligt! Men att det kostar en slant är det nog ingen som tvivlar på! 

För Isabel Adrians och Steve Angellos del är det ännu inte känt vart flytten bär. 

LÄS MER: 20 kändisar som sålt sina läckra hem 2018